Tüp Bebek Günlüğümüz !

bugün çok mutluyum ne zaman ay bir şey mi oldu yoksa yavrum beni terk mi etti desem ben burdayım anne diyor sanki... inşallah sonuna kadar böyle gider.... ama hala inanamıyorum yaaaaa.... ben hamileyimmmm.. ben buna hiç inanmıyordum, bir gün bunun olacağına....şimdi 18inde randevumu bekliyorum transferin 24. günü oluyor... kese ya da kalp atışı görebilir miyim?????

merhaba kızlar herkese iyi geceler bol sohbetler

kaç gündür aksırık öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı mahvoldum bugün biraz iyiydim balkonumu temizledim yoruldum biraz akşamdan beri halsizim

gözlerim ağrıyo tam iyileşmeden iş yaparsam olacağı budur dimi

elifcim inşallah yarın değerin katlanır canım

güldencim senin değerinde salı günü çok düşmüş olurda operasyon geçirmezsin inşallah

lorkeeecim hayırlı haberlerini bekliyorum

sevtapcım değerin çok güzel artmış canım hayırlı olsun

slm kizlar umarim herkez iyidir ELIFCE hosbulduk canim sagol rabbim yarin gönlündekini sana hayirli kilsin insallah tüm sonuc alicak arkadaslar ve sonuc bekleyen,tedavi olan arkadaslarimin rabbim yar ve yardimcilari olsun insalah..

EGUNAL canim ne kadar tevvekülü yükseksin gercekden inancina ve metanetine hayranim...keske bende senin gibi olabilsem günlerdir birsey yazamadim sana pek ama göz yaslarim akti hep, ben inaniyorum rabbim bu tevekkülünün cok kisa zamanda sana mükafatini gönderecek hep dualarimdasin canim rabbim seninde yar ve yardimcin olsun...

bizimde yarin sabah erkenden dr randevumuz var insallah bebisimizin saglik hayirli haberini alicaz bizim icinde dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri....

bugün çok mutluyum ne zaman ay bir şey mi oldu yoksa yavrum beni terk mi etti desem ben burdayım anne diyor sanki... inşallah sonuna kadar böyle gider.... ama hala inanamıyorum yaaaaa.... ben hamileyimmmm.. ben buna hiç inanmıyordum, bir gün bunun olacağına....şimdi 18inde randevumu bekliyorum transferin 24. günü oluyor... kese ya da kalp atışı görebilir miyim?????

:nazar::nazar::nazar::nazar:maşallahhh canım,bu duurmun doğumuna kadar devam edecek canım,,hiç bitmeyecek bu düşünceler,1 ayım kaldı mesela benimde senden farkım yok,,Allahım herkse hayırlı doğumlar nasip etsin,sağlıkla kavuşalım yavrularımıza,,benim şöyle olmuştu canım,10-12-14 günlerinde test yaptırmıştık,ve bir hafta sonra kese görmüştük,bir hafta sonrada kızımı görmüştük,,sende 24.günde görürsün canım kesenizi

valla fena bi iğne bi de tenin hassassa daha kötü...

aaaa hemde nasıllll...
dikizleyip dikizleyip bi anda sayfa kutlamasında çıkıveriyorlar ortaya:1:

bencede iyi bişi iyiye yormalısın...
ilaçlar yapacağını yaptı bugüne kadar yeni bişeye imza atmazlar bende bhcg artışta olduğundan ve haliyle gebe oluşundan süt tesisleri hazırlık yapmaya başlamış:1:

peki dış gebelik durumunda olanlarlada sohbet etmek istermisin...
naber canım nasılsın ve son durumun neeeee...

tamam ama tam sayfa kutlaması zamanında çıkarlarsa ortaya önce teessüf ederim sonra kınarım en sonunda da topikten aşağıya atarım kendilerini:1:

Canım ne demek sohbet etmez miyim hiç Biliyoruzki sen de hamilesin Ancak emriyoların birazcık yolunu şaşırmış Ama eminimki çok yakın zamanda doğru yolu bulacaklar ve seninde bebeğini kucağına alacağın günleri göreceğiz Allahım sana bundan başka dert sıkıntı yşatmasın
Beni sorarsan görşmeyeli tedaviye başladım ve transfer oldum Bugün 4. günüm

kaç gündür aksırık öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı mahvoldum bugün biraz iyiydim balkonumu temizledim yoruldum biraz akşamdan beri halsizim

elifcim inşallah yarın değerin katlanır canım

güldencim senin değerinde salı günü çok düşmüş olurda operasyon geçirmezsin inşallah

lorkeeecim hayırlı haberlerini bekliyorum

sevtapcım değerin çok güzel artmış canım hayırlı olsun

sağol canım..hoşgeldin..geçmiş olsun...bu arada sen bana hep iyi dileklerini sundun.ben sana cevap yazdım mı bilbiyorum..sağol arkadaşım...

iyi geceler sara sultan...
zaten kendi cevabını vermişsin:1:
iyileşmeden iş yaparsan kaçınılmaz sonnn...
inşallah kuzum salı günü değer düşerde bende bi ohhh çekerim içim buruk olsada...

slm kizlar umarim herkez iyidir ELIFCE hosbulduk canim sagol rabbim yarin gönlündekini sana hayirli kilsin insallah tüm sonuc alicak arkadaslar ve sonuc bekleyen,tedavi olan arkadaslarimin rabbim yar ve yardimcilari olsun insalah..

EGUNAL canim ne kadar tevvekülü yükseksin gercekden inancina ve metanetine hayranim...keske bende senin gibi olabilsem günlerdir birsey yazamadim sana pek ama göz yaslarim akti hep, ben inaniyorum rabbim bu tevekkülünün cok kisa zamanda sana mükafatini gönderecek hep dualarimdasin canim rabbim seninde yar ve yardimcin olsun...

bizimde yarin sabah erkenden dr randevumuz var insallah bebisimizin saglik hayirli haberini alicaz bizim icinde dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri....

canımmm ağlama sen kıyamam yaaa...
ben ara ara ağlama nöbetleri geçirdim ama zamanla alışıyorsun işte...
herşey de olduğu gibi...
napalım bu da yaşanacakmış diyorum bir an önce sağlığıma kavuşup yine ne gerekiyorsa yapmak istiyorum...
yarın Rabbim güzel haberlele gelmeni nasip etsin inşallah...

inş..çok güzel haberler al...siz mucize anne_bebeksiniz...dualarımız seninle arkadaşım....

Canım ne demek sohbet etmez miyim hiç Biliyoruzki sen de hamilesin Ancak emriyoların birazcık yolunu şaşırmış Ama eminimki çok yakın zamanda doğru yolu bulacaklar ve seninde bebeğini kucağına alacağın günleri göreceğiz Allahım sana bundan başka dert sıkıntı yşatmasın
Beni sorarsan görşmeyeli tedaviye başladım ve transfer oldum Bugün 4. günüm

:52::52::52::52::52:
ay bi de transfer olmuş gelmiş...
çok sevindim amaaaa...
inşallah bu kez önce gebe kalır sonra sağlıkla sonuna kadar gelip bebeğini kucağına alırsın canım..

İtiraf et çabuk ziyaretçiler arasındaydın dimiiiii:1:
kısa bir süre:18:
selam..hoşgeldim..koca da yok...iyi ki geldin kutlama yapacaz gitme ha!!!!!11

hoşbulduk canım kanaman varmış bak sakin ol taammı akıllı ollll:13::9:
he koca yok bende salon temizledim sağolsun arkdaşım geldi salonda eşy ayerleri değiştirdik vitrin içi düzenledim..
yorulmuşum ama beynim daha yorgun duş alıp uyusam ...:31:
kutlamamı çok oldu yapmıyos...
zuzu bulantılarıyla..
akasyacım yok kolu ağrıyor yada işleri var...

juliettanım haberini aldım..çok üzüldüm.ALLAH rahmet eylesin..aşılama da iptal olmuş..eşim de gitmişti..aynı merkezdeyiz.onunla görüşmeyi düşünüyordum..hayırlısı artık...geçem gün sağlık ocağına gitmiştim iğnelerimi yazdırmaya..bingöllü bir kadınla tanıştım kesin akrabasıdır..demişti sağlık ocağının orada akrabam var diye...

Back
X