ben opudan sonra bıraktım progestan jeli.şimdi sadece iğne oluyorum da ondan şeey ettim...umut arıyorum işte ...
ben galiba opudan sonra başlamıştım jele,,zaman geçtikçe unutuyorumda yaptıklarımı:)umutsuz olmaz arkadaşımm
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben opudan sonra bıraktım progestan jeli.şimdi sadece iğne oluyorum da ondan şeey ettim...umut arıyorum işte ...
Ha bu arada az önce aktif olan bütün arkadaşlar hamiş olduğu için öyle dedim yoksa diğer arkadaşlarla da sohbet etmek isterim Yanlış anlaşılmasın
valla fena bi iğne bi de tenin hassassa daha kötü...
aaaa hemde nasıllll...
dikizleyip dikizleyip bi anda sayfa kutlamasında çıkıveriyorlar ortaya
bak senn,,kız nasıl duruyolar çıkmadan ben duramammm:))
bugün çok mutluyum ne zaman ay bir şey mi oldu yoksa yavrum beni terk mi etti desem ben burdayım anne diyor sanki... inşallah sonuna kadar böyle gider.... ama hala inanamıyorum yaaaaa.... ben hamileyimmmm.. ben buna hiç inanmıyordum, bir gün bunun olacağına....şimdi 18inde randevumu bekliyorum transferin 24. günü oluyor... kese ya da kalp atışı görebilir miyim?????
valla fena bi iğne bi de tenin hassassa daha kötü...
aaaa hemde nasıllll...
dikizleyip dikizleyip bi anda sayfa kutlamasında çıkıveriyorlar ortaya
bencede iyi bişi iyiye yormalısın...
ilaçlar yapacağını yaptı bugüne kadar yeni bişeye imza atmazlar bende bhcg artışta olduğundan ve haliyle gebe oluşundan süt tesisleri hazırlık yapmaya başlamış
peki dış gebelik durumunda olanlarlada sohbet etmek istermisin...
naber canım nasılsın ve son durumun neeeee...
tamam ama tam sayfa kutlaması zamanında çıkarlarsa ortaya önce teessüf ederim sonra kınarım en sonunda da topikten aşağıya atarım kendilerini![]()
selammmmmm![]()
merhaba kızlar herkese iyi geceler bol sohbetler
kaç gündür aksırık öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı mahvoldum bugün biraz iyiydim balkonumu temizledim yoruldum biraz akşamdan beri halsizim
gözlerim ağrıyo tam iyileşmeden iş yaparsam olacağı budur dimi
elifcim inşallah yarın değerin katlanır canım
güldencim senin değerinde salı günü çok düşmüş olurda operasyon geçirmezsin inşallah
lorkeeecim hayırlı haberlerini bekliyorum
sevtapcım değerin çok güzel artmış canım hayırlı olsun
merhaba kızlar herkese iyi geceler bol sohbetler
kaç gündür aksırık öksürük boğaz ağrısı baş ağrısı mahvoldum bugün biraz iyiydim balkonumu temizledim yoruldum biraz akşamdan beri halsizim
gözlerim ağrıyo tam iyileşmeden iş yaparsam olacağı budur dimi
güldencim senin değerinde salı günü çok düşmüş olurda operasyon geçirmezsin inşallah
slm kizlar umarim herkez iyidir ELIFCE hosbulduk canim sagol rabbim yarin gönlündekini sana hayirli kilsin insallah tüm sonuc alicak arkadaslar ve sonuc bekleyen,tedavi olan arkadaslarimin rabbim yar ve yardimcilari olsun insalah..
EGUNAL canim ne kadar tevvekülü yükseksin gercekden inancina ve metanetine hayranim...keske bende senin gibi olabilsem günlerdir birsey yazamadim sana pek ama göz yaslarim akti hep, ben inaniyorum rabbim bu tevekkülünün cok kisa zamanda sana mükafatini gönderecek hep dualarimdasin canim rabbim seninde yar ve yardimcin olsun...
bizimde yarin sabah erkenden dr randevumuz var insallah bebisimizin saglik hayirli haberini alicaz bizim icinde dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri....
canım bir hamile olarak yazyım dedim:))senin son durumun nedir??
slm kizlar umarim herkez iyidir ELIFCE hosbulduk canim sagol rabbim yarin gönlündekini sana hayirli kilsin insallah tüm sonuc alicak arkadaslar ve sonuc bekleyen,tedavi olan arkadaslarimin rabbim yar ve yardimcilari olsun insalah..
EGUNAL canim ne kadar tevvekülü yükseksin gercekden inancina ve metanetine hayranim...keske bende senin gibi olabilsem günlerdir birsey yazamadim sana pek ama göz yaslarim akti hep, ben inaniyorum rabbim bu tevekkülünün cok kisa zamanda sana mükafatini gönderecek hep dualarimdasin canim rabbim seninde yar ve yardimcin olsun...
bizimde yarin sabah erkenden dr randevumuz var insallah bebisimizin saglik hayirli haberini alicaz bizim icinde dualarinizi eksik etmeyin teyzeleri....
Canım donmuş embriyolarım vardı Onlarla tranfer yapıldı Bugün 4. günüm Zaman geçmek bilmiyor sanki
Canım ne demek sohbet etmez miyim hiç Biliyoruzki sen de hamilesin Ancak emriyoların birazcık yolunu şaşırmış Ama eminimki çok yakın zamanda doğru yolu bulacaklar ve seninde bebeğini kucağına alacağın günleri göreceğiz Allahım sana bundan başka dert sıkıntı yşatmasın
Beni sorarsan görşmeyeli tedaviye başladım ve transfer oldum Bugün 4. günüm
kısa bir süre:18:İtiraf et çabuk ziyaretçiler arasındaydın dimiiiii![]()
selam..hoşgeldim..koca da yok...iyi ki geldin kutlama yapacaz gitme ha!!!!!11
hadi bakalım...canım inş..güzel haberlerle gel de bekleyenlere umut ol olur mu?