Ben eşimden habersiz başladım
tüp bebek tedavisine

doktorla konuşup karar verdim o ara arayıp fikrini sorayım eşimin de dedim aradım müsait değildi. Ben de gidip ilaçları alıp eve geldim , eşime evde söyledim tedaviye başladım hayırlı olsun diye
Ama şöyle ki bebeği ikimiz de istiyorduk , eşim sadece maddi boyutuna takılıp başka yerlerle de görüşelim falan diyebilirdi(raporla uğraşmayacağımı isterse kendisinin gidip rapor için kuyruklarda bekleyebileceğini söylemiştim) o gün adetimin 3. günü idi , ben de iznime denk getirmiştim yani başka hastaneyle görüşelim desek hem o ay gidecek hem de iznime denk gelmeyecekti.
Sadece tüp bebeği denemiş olmak adına beklentimi sıfıra yaklaştırabildiğim kadar yaklaştırarak başladım tedaviye. Çok şükür olumlu oldu sonuç , ama olmasa eşim başımın etini yiyebilirdi bana sormadan tedaviye başladın diye.
Ben 3.5 senelik evli iken yaptırdım tüp bebeği. Nikaha göre 4 bitmişti. Daha öncesinde imkanım olmadı küçük bir ilin küçük bir ilçesinde olduğumuz için yumurta takibi bile zordu. Hani imkanım olsa belki daha bile erken yaptırabilirdim , emin olamıyorum şu anda