Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Melindanaz coki A Asli47 kızlar tüp bebek dr umla konuştum.(onunla devam etmiyorum il dışında diye) Bana herşey normalse ilaçlarını bırakabilirsin 12de bundan sonra doktorun nasıl bir tedavi uyguluyorsa onunla devam edin dedi.
Benim çekincem şu ya ilaçları bırakınca kanamam vs olursa? Siz şuan neler kullanıyorsunuz ilaç olarak? Sizin dr nasıl yönlendirdi ??

Benim de 12de bırakırdı tüp bebek drum ama gittiğim Dr günde iki progestan devam dedi 16 haftaya kadar sonra görüşürüz yine dedi

Canım hiç endişelenme ben tüp bebek ilaçlarını bırakalı 20 gün oldu gayet de iyiyim kanamam da yok sadece Coraspin ve Enox kullanıyorum onu da pıhtılaşma problemimden dolayı doğuma kadar kullanacaksın dedi doktorum

Ay çok sevindim canım hiç yaşamadım insan endişe duyuyor. Sağlıkla kucaklarız hepimiz inşallah

Doktora gittin mi canim
Gittim beybi. Çok şükür iyiler ense burun vs iyi görün dedi kan tahlili yapmadı yanlış çıkabilir dedi. Bi tanesi dümdüz yatıyor, biri de zıpzıp totosunu yediklerim hem ağladım hem güldüm of çok şükür İlaçlarımı da kesmedi azalttı ona sıkıldım biraz sadece folik asiti kesti. 15 gün sonra yine kontrol dedi bu sefer cinsiyet herhalde

Kesmedi zaten boşuna düşünmüşüm sen naptın??

Ayy maşallah harika haberler benimkilerden de biri sakindi öteki yerinde durmuyordu hiç Bi de ben dün 3 4 kere hissettim çok mutlu oldum. İkinci gebelik olunca daha erken hissettim bunlari

Kızlarr nasılsınız maşallah suphanallah hepinize ben de 10+1 e girdim çok şükür. Bayram da ikili test için gidicem nasipse

Ayy maşallah harika haberler benimkilerden de biri sakindi öteki yerinde durmuyordu hiç Bi de ben dün 3 4 kere hissettim çok mutlu oldum. İkinci gebelik olunca daha erken hissettim bunlari
Ay ne güzel ya adetime göre de öndeymiş. Adete göre 11+5 ultrasona göre 12+4. İnşallah ben de bi an önce hissederim ya çok merak ediyorum

Melindanaz merakliblog A Asli47 Kızlaaaar merhaba, doktora gittim ikili test için. Doktor bütün kemiği var dedi ense kalınlığı güzel dedi kan verdim. Şük
can
Canım bu arada tık tık diye hissettiğimiz şey mi acaba kasıklarda

Maşallah kuzulara

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…