Canım o tık tık pıtpıt durumunu bende hissediyorum. Sanırım nabzımız oMelindanaz merakliblog @Asli47 Kızlaaaar merhaba, doktora gittim ikili test için. Doktor bütün kemiği var dedi ense kalınlığı güzel dedi kan verdim. Şük
can
Canım bu arada tık tık diye hissettiğimiz şey mi acaba kasıklarda
Ben bebektir diye düşünüyorumCanım o tık tık pıtpıt durumunu bende hissediyorum. Sanırım nabzımız obazen hızlı hızlı oluyor bazen cok hissediyorum
Aynen benim de 4 gün önden gidiyorlar ama doğum yine adete göre oluyor önden gitmesi bir şey ifade etmiyor gülüm. Kızım hep 10 gün önden gidiyordu ama adete göre 39da dogurmustumAy ne güzel ya adetime göre de öndeymiş. Adete göre 11+5 ultrasona göre 12+4. İnşallah ben de bi an önce hissederim ya çok merak ediyorum
Kasiklarindaki pitpitlar bebek evetCanım o tık tık pıtpıt durumunu bende hissediyorum. Sanırım nabzımız obazen hızlı hızlı oluyor bazen cok hissediyorum
Kız bebeğe bayılıyorum yaMelindanaz merakliblog @Asli47 Kızlaaaar merhaba, doktora gittim ikili test için. Doktor burun kemiği var dedi ense kalınlığı güzel dedi kan verdim. Şükrolsun çok sevindim. Allahım hepimize hep güzel haberler almayı ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Bu arada bizim cinsiyetimiz belli oldu: KIZ
Aaa bebek miKasiklarindaki pitpitlar bebek evetbenim rahim civarında kimildanmalarini oluyordu dün bugün 1 kere oldu.
Hayırlı olsun canım erkenden söylemiş cinsiyetiniMelindanaz merakliblog @Asli47 Kızlaaaar merhaba, doktora gittim ikili test için. Doktor burun kemiği var dedi ense kalınlığı güzel dedi kan verdim. Şükrolsun çok sevindim. Allahım hepimize hep güzel haberler almayı ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Aynen nabız gibi pıtpıt Dr bebek o dedi.Aaa bebek miultrasonda gördük balık gibiydi ama o pıtpıtın bebek olduğunu tahmin edemedim. Hissedebiliyormuyuz emin miisn sanki nabız gibi oluyo tam ortada
Ayy çok mutlu oldumAynen nabız gibi pıtpıt Dr bebek o dedi.
Amin tatlımKız bebeğe bayılıyorum yamaşallah canım sağlıkla kucağımıza alalım inşallah
Sağol canımHayırlı olsun canım erkenden söylemiş cinsiyetini
Anladım canım ben onu etkileyebilir diye düşünmüştüm. Peki covidden dolayı olan 24 hafta iznini etkiler mi acabaAynen benim de 4 gün önden gidiyorlar ama doğum yine adete göre oluyor önden gitmesi bir şey ifade etmiyor gülüm. Kızım hep 10 gün önden gidiyordu ama adete göre 39da dogurmustum
Amin inşallah canımMelindanaz merakliblog @Asli47 Kızlaaaar merhaba, doktora gittim ikili test için. Doktor burun kemiği var dedi ense kalınlığı güzel dedi kan verdim. Şükrolsun çok sevindim. Allahım hepimize hep güzel haberler almayı ve sağlıkla doğurmayı nasip etsin.
Bence etkilemeyecek canım ben de onu hesaplıyorum okulların açılış tarihinde örneğin biz 20 haftalık falan oluyoruz bir ay rapor alırız sonra da izne ayrılırız hiç başlamayız diye düşünüyorum benAnladım canım ben onu etkileyebilir diye düşünmüştüm. Peki covidden dolayı olan 24 hafta iznini etkiler mi acabaŞimdiden onu hesaplıyorum
Şükrolsun sağol canım benimAmin inşallah canımÇok şükür çok sevindim Minnak bir prenses geliyor hadi gözün aydın Ay ben bu minnakların totosunu yerim bi an önce gelsinler ne güzel haberler ne güzel hisler
Bu sene doğuracak arkadaşlarım hep erkekti. Allah hayırlısını nasip etsin. Gönlümden geçen tabi bi kız bi erkekŞükrolsun sağol canım benimAma bu ara kimi duyduysam kız, acaba kız yılı mı? Bakalım sizin minnaklar ne olacak
Ah ben de hesaplaya hesaplaya bi hoş oldum. 2 heyete anca 24 buluyor benim. İnşallh başlamadan biter mesaiBence etkilemeyecek canım ben de onu hesaplıyorum okulların açılış tarihinde örneğin biz 20 haftalık falan oluyoruz bir ay rapor alırız sonra da izne ayrılırız hiç başlamayız diye düşünüyorum ben
Vallahi inşallah etkilemez çünkü okul tekrar başladığında ben 20 haftalık olcam. 4 hafta raporla geçiririm sonra 24 haftada ayrilirdim iyi olurdu. Delta hamileler için çok tehlikeli dedi benim doktorum. Umarım değişmez o yüzden bu olayAnladım canım ben onu etkileyebilir diye düşünmüştüm. Peki covidden dolayı olan 24 hafta iznini etkiler mi acabaŞimdiden onu hesaplıyorum
Ben de senin gibi düşünüyorum canımBence etkilemeyecek canım ben de onu hesaplıyorum okulların açılış tarihinde örneğin biz 20 haftalık falan oluyoruz bir ay rapor alırız sonra da izne ayrılırız hiç başlamayız diye düşünüyorum ben
Yok değişmez bu sene. Aşı da yaptırmicam. Zaten hastanede çalışıyorum hiç gidesim yokVallahi inşallah etkilemez çünkü okul tekrar başladığında ben 20 haftalık olcam. 4 hafta raporla geçiririm sonra 24 haftada ayrilirdim iyi olurdu. Delta hamileler için çok tehlikeli dedi benim doktorum. Umarım değişmez o yüzden bu olay
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?