- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Bana da drum aşı yaptirmayacaksin dediYok değişmez bu sene. Aşı da yaptırmicam. Zaten hastanede çalışıyorum hiç gidesim yok
Valla açıkcası ben de taraftar değilim hakkımızda hayırlısı canımBana da drum aşı yaptirmayacaksin dedi
Sağlık ocağı ay ay istiyordu kızımda ama bunda ben gebeyim diye hala bildiremedim. Vitamin tablet olarak da nbl marka kalsiyum magnezyum d vit. Çinko içeren bir tablet yazdı drum. Bir de ayrıca demir tabletiMelindanaz merakliblog ben de aşı yaptırmayı düşünmüyorum kendimizi iyi korumamız lazım
Kızlar siz takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Ben decavit kullanıyorum. Bir de gebeliğin başında yapılan ayrıntılı kan tahlili idrar tahlili bir daha istendi mi sizden? Ben sadece bir kez verdim..
Bende de sadece dvit var. Doktor etap etap ilaçlarını keseceğiz sonra multivitamin başlayacağız dedi. 15 gün sonra tekrar çağırdı zaten o zaman sorucam canım. 7 haftalıkken detaylı kan ve idrar bakıldı sonra bakılmadı.Melindanaz merakliblog ben de aşı yaptırmayı düşünmüyorum kendimizi iyi korumamız lazım
Kızlar siz takviye olarak ne kullanıyorsunuz? Ben decavit kullanıyorum. Bir de gebeliğin başında yapılan ayrıntılı kan tahlili idrar tahlili bir daha istendi mi sizden? Ben sadece bir kez verdim..
Canımmm inşallah Pazartesi bizlere güzel haberler verirsinKızlar yaaa ne güzel haberler var anca okuyabildim bende pazartesi gidicem işte doktora az kaldı bakalım benim minnoş ne durumda kendileri bulantım azıcık hafifledi kızlar ilaç kullanmıyorum keşke bitse artık dün çok iyiydim bugün yine bulantı
Kız bebeğimiz var haaa bir tane nasıl mutlu oldum Rabbim sağlıkla gelmeyi nasip etsin güzel kızıma
Bende kendimde kız hissediyorum niyeyse ama ikisi de yok oğlum da kızım da olsa çok sevincem nasılsa
Ben oksaparı kanamam olduktan sonra bıraktım başlamadımda birdaha progestan kalçadan iğneyi 3 günde bir atıyordum en son oda 10.haftadan sonra yapmadım fitil de tüp bebek doktorum değil de kendi gittiğim doktorum bu kadar progestan bulantı yapar bırak dedi herşeyy yolunda dedi bıraktım o şekilde bende sadece şuanda d vitamini ve folik asit içiyorum pazartesi 12.hafta oluyor bakalım neler ile karşılaşıcaz
İnşallah burun kemiğimiz ense kalınlığımız güzel çıkar
Ben de bir 10 gün sonraya gitmeyi planlıyorum mersinde de doktora hem o zaman ben de belki cinsiyetlerini de öğrenirimCanımmm inşallah Pazartesi bizlere güzel haberler verirsin
Ben de erkek hissediyordum ama kız çıktı
Hissetme olayı yalan bence
Aşağı yukarı hepimiz aynı ilaçları kullanıyoruz kızlar yüne bir gelişme olursa yazarız birbirimize zaten.Melindanaz merakliblog
Proluton haftada bir Vurunmaya devam et dedi doktorum bir de kızlar bana..
Sinop’ta da bir kez doktora görün dedi. Gelince biz bakarız dedi.
Ben de sürekli görmek istiyorum yaBen de bir 10 gün sonraya gitmeyi planlıyorum mersinde de doktora hem o zaman ben de belki cinsiyetlerini de öğrenirimsürekli de görmek istiyorum çocuklarımı. Ben şu an nbl marka kalsiyum magnezyum d vit çinko ve bir de demir ilacı kullanıyorum. Günde 2 kere de progestan fitil devam ediyorum. Bir de oksaparim var o doğuma kadar devam. merakliblog A Asli47
Ben videoya çektirdim eşime 3-4 dklık bi video. Başa sarıp sarıp izliyorum çok güzelBen de sürekli görmek istiyorum ya
Ahahhaa çok güldümBen videoya çektirdim eşime 3-4 dklık bi video. Başa sarıp sarıp izliyorum çok güzel
Bir de size söylemeyi unuttum seyahat için 4saatte bir 15dk mola vererek gidebilirsin sıkıntı yok deditabiki evdeyim kaynanam bi saat uzaklıkta asla doktor izin verdi demem
Kız vallahi kötülüğünden söylemedim çok hoştur eşimin ailesi ama annesi hastalık hastası evde pencere açmıyor bu havada ben kesin ölürüm orda. Bi de zaten her şeyden midem bulanıyor yemek falan mesele olur tahammülüm yok şuan hiçbir şeyeAhahhaa çok güldümay Bi gün biz de kaynana olcaz böyle derler mi arkamızdan
Hadi gözün aydın canımKızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür Allahım nasıl kıpır kıpır yaa bu kadar harekete biz nasıl hissetmiyoruz henüz şaşırdım kaldım ense kalınlığımız baş popo mesafesi burun alt ve üst çene kemikleri hepsi çok güzel dedi herşey yolunda dedi kan verdim ikili tarama için 15 gün sonra çıkar dedi birde büyük ihtimal kız dedi ama bazen pipisi küçük oluyor görünmüyor diğer ay daha bet belli olur dedi
Vala ben şu an kaynanamdayim ama bazen pişman oluyorum geldiğime. Klima açsam milletin başı ağrıyor açmasam ben suya kalıyorum. Sırf yemek yiyebilmek için geldimKız vallahi kötülüğünden söylemedim çok hoştur eşimin ailesi ama annesi hastalık hastası evde pencere açmıyor bu havada ben kesin ölürüm orda. Bi de zaten her şeyden midem bulanıyor yemek falan mesele olur tahammülüm yok şuan hiçbir şeyevalla cadı kaynana olabilirim tamamen durumuma bağlı
Klima açılan odada durmasınlar bi zahmetVala ben şu an kaynanamdayim ama bazen pişman oluyorum geldiğime. Klima açsam milletin başı ağrıyor açmasam ben suya kalıyorum. Sırf yemek yiyebilmek için geldim
Hadi gözün aydın canım. Kız sayısı artıyor forumdaKızlar merhabalar. Bugün kontrolüm vardı hersey yolunda çok şükür 12+4 olduk. Cinsiyetine de büyük ihtimalle kız dedi 8 Ağustos da tekrardan gideceğiz o zaman netleşir dedi. Bebeğimiz çok fotojenik dedi doktor
Amin insallahHadi gözün aydın canım. Kız sayısı artıyor forumdaAllah herkesin gönlüne göre versin
Ben de video izliyorum sürekliBen videoya çektirdim eşime 3-4 dklık bi video. Başa sarıp sarıp izliyorum çok güzel
Bir de size söylemeyi unuttum seyahat için 4saatte bir 15dk mola vererek gidebilirsin sıkıntı yok deditabiki evdeyim kaynanam bi saat uzaklıkta asla doktor izin verdi demem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?