Ay harika maşallah bir kızçe daha geliyor..Kızlar doktora gittim bugün herşey yolunda çok şükür Allahım nasıl kıpır kıpır yaa bu kadar harekete biz nasıl hissetmiyoruz henüz şaşırdım kaldım ense kalınlığımız baş popo mesafesi burun alt ve üst çene kemikleri hepsi çok güzel dedi herşey yolunda dedi kan verdim ikili tarama için 15 gün sonra çıkar dedi birde büyük ihtimal kız dedi ama bazen pipisi küçük oluyor görünmüyor diğer ay daha bet belli olur dedi
Oh harika kız senesiKızlar merhabalar. Bugün kontrolüm vardı hersey yolunda çok şükür 12+4 olduk. Cinsiyetine de büyük ihtimalle kız dedi 8 Ağustos da tekrardan gideceğiz o zaman netleşir dedi. Bebeğimiz çok fotojenik dedi doktor
Şu durumda bana verdiği halde bi yere kımıldamam zaten bulantım geçmeyene kadar kendime yasakladım. Doktora sordun mu ne zamana kadar yasak diye canım?Ben de video izliyorum sürekli
Bir tek bana vermedi heralde doktor yolculuk izni heralde ya
Sadece uçakla..
Ne zamana diye sormadım tatlım bakalım yine yolculuk yaparsam sorarım şimdilik uçakla geldim döneceğim.Şu durumda bana verdiği halde bi yere kımıldamam zaten bulantım geçmeyene kadar kendime yasakladım. Doktora sordun mu ne zamana kadar yasak diye canım?
Anladım canımNe zamana diye sormadım tatlım bakalım yine yolculuk yaparsam sorarım şimdilik uçakla geldim döneceğim.
Canım ben kaynanamdayim onlar yapınca ben bircok şeyi yiyebiliyorum ama bulantı tiksinme devam. Mutfağa hiç girmiyorum anlicqgin o bana iyi geldi.Kızlar bulantılar ne alemde?? Genel olarak nasılsınız?? Ne zaman geçecek bu cidden sinirlerim oynuyor artıkMelindanaz A Asli47
en şanslımız da sensincoki
Ben maşallah aynen devamKızlar bulantılar ne alemde?? Genel olarak nasılsınız?? Ne zaman geçecek bu cidden sinirlerim oynuyor artıkMelindanaz A Asli47
Totonu kaşıBen maşallah aynen devam
Biz hariç kimseye söyleme hep bulantım var de benim bi arkadaş kendini nazar etti doğuma yakın kusmaya başladıBen maşallah aynen devam
Ay maşallah yine ye de kusma. Ben başkası yapsa da yiyemiyorum. kuru poğaça börekten farklı bişey yediğim an dışarda. Hayırlısıyla bi geçseydi artıkCanım ben kaynanamdayim onlar yapınca ben bircok şeyi yiyebiliyorum ama bulantı tiksinme devam. Mutfağa hiç girmiyorum anlicqgin o bana iyi geldi.
Kuzu ben hayatım boyunca kusmayi beceremedim. Hep ağzıma gelir yutarım sonra saatlerim işkence olur banaAy maşallah yine ye de kusma. Ben başkası yapsa da yiyemiyorum. kuru poğaça börekten farklı bişey yediğim an dışarda. Hayırlısıyla bi geçseydi artık
Ay o da kötüymüşKuzu ben hayatım boyunca kusmayi beceremedim. Hep ağzıma gelir yutarım sonra saatlerim işkence olur banasen o zaman kilo verdin mi? Ben 66yla gebe kaldım şimdi 65 oldu 14 hafta bitti sayılır.
Bence ben de Aralık’ta doğurucam gel hoşgeldinMerhabalarşubat topiği göremedim, iki hafta farkla ben de katilabiliyor muyum yoksa beni dişlar misiniz
Aynısındir inşallah çok kilo verince insan halden de düşüyor ciddenAy o da kötüymüşBen 164/62 kg ile başladım rn son 61dim. Bayramdan sonra tartılcam bakalım ama ya aynıyımdır ya vermişimdir diye düşünüyorum. Evde tartım yok
Sağlıklı olsun bebişler de kilo az çok hiç önemli değil bi şekilde bitecekAynısındir inşallah çok kilo verince insan halden de düşüyor cidden
Bence ben de ocakta dogurcam, nasip kismet hayirlisiBence ben de Aralık’ta doğurucam gel hoşgeldin
Canım benim de bulantılar hafifledi ama yeme içme konusunda hala aynıyım kusma yok bulantı var çorba falan yiyiyorum pek birşey yediğim yok yani geçecek ama inşallah bizimde hapur şaşır yemek yediğimiz zamanlar gelirKızlar bulantılar ne alemde?? Genel olarak nasılsınız?? Ne zaman geçecek bu cidden sinirlerim oynuyor artıkMelindanaz A Asli47
Vala benim de transfere göre 13+5 adete göre 14+1 ama bebekler son adetten de 1 2 gün büyüktü en son. Ama doğumu kızımda son adete göre yaptırdı doktorSağlıklı olsun bebişler de kilo az çok hiç önemli değil bi şekilde biteceksana ne dicem ben son adet tarihiyle ultrason arasında bi hafya oynuyor hangisini baz alıcam?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?