Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Sağlıklı olsun bebişler de kilo az çok hiç önemli değil bi şekilde bitecek sana ne dicem ben son adet tarihiyle ultrason arasında bi hafya oynuyor hangisini baz alıcam?
Senin sorunu söyle cvplim kızım hep 2 hafta öndeydi. Son haftalarda yavaşladı büyümesi son adete uydu yani bir şekilde. Bazen hızlı büyüyüp sonra duruluyorlar

Senin sorunu söyle cvplim kızım hep 2 hafta öndeydi. Son haftalarda yavaşladı büyümesi son adete uydu yani bir şekilde. Bazen hızlı büyüyüp sonra duruluyorlar
Anladım canım. 8 haftadayken gittiğim doktor bir iki gün fark var demişti 12de başka dr a gittim o da bi haftalık bi fark var deyince şaşırdım çok da güvenemedim çünkü kistim var onu da olduğundan büyük söyledi büyümüş dedi bilemiyorum.

Umarım yavaş yavaş geçer ya hepimizin inşallah Sevindim biraz azalmasına maşallah diyelim

Bakalım biz ne zaman dogurcaz ikiz anneleri grubunda 30 haftadan sonra Bi adrenalin başlıyor herkeste

Bakalım biz ne zaman dogurcaz ikiz anneleri grubunda 30 haftadan sonra Bi adrenalin başlıyor herkeste
İkizi olan yakın bi arkadaşım var, 32den sonra her an gelebilir korkma dedi Okuduğum makaleye göre çoğul gebeliklerde 37den sonrası sıkıntıymış. Planım Aralık 23 olmadan doğurmak tabi sağlıkla inşallah. Oğlak burcu insan sevmiyorum çünkü

Kızlar peki biz tüp bebek anneleri normal doğum yapamıyor muyuz? İlla sezeryan mı?
Eğer vücudun uygunsa çatı falan olması gerektiği gibiyse, bebeğin pozisyonu uygunsa tabiki yapabiliyorsun. Sadece çoğul gebelikte böyle bi zorunluluk demeyeyim de zorunluluğa yakın bir durum var.

Benim kocam oğlak ben boğa kızım koç evdeki inatlasmayi sen düşün artık

Benim kocam oğlak ben boğa kızım koç evdeki inatlasmayi sen düşün artık
Annemle babam koç ve boğa çok iyi anlıyorum. Oğlak kızı yine neyse de erkeği düşman başına kendi adıma söylüyorum yanlış anlama sakın öz evladımla kavga kıyamet olmayalım erkek olursa diye sağlıklılarsa 23den erkene aldırırım doğumu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…