- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Senin sorunu söyle cvplim kızım hep 2 hafta öndeydi. Son haftalarda yavaşladı büyümesi son adete uydu yani bir şekilde. Bazen hızlı büyüyüp sonra duruluyorlarSağlıklı olsun bebişler de kilo az çok hiç önemli değil bi şekilde biteceksana ne dicem ben son adet tarihiyle ultrason arasında bi hafya oynuyor hangisini baz alıcam?
Anladım canım. 8 haftadayken gittiğim doktor bir iki gün fark var demişti 12de başka dr a gittim o da bi haftalık bi fark var deyince şaşırdım çok da güvenemedimSenin sorunu söyle cvplim kızım hep 2 hafta öndeydi. Son haftalarda yavaşladı büyümesi son adete uydu yani bir şekilde. Bazen hızlı büyüyüp sonra duruluyorlar
Umarım yavaş yavaş geçer ya hepimizin inşallahCanım benim de bulantılar hafifledi ama yeme içme konusunda hala aynıyım kusma yok bulantı var çorba falan yiyiyorum pek birşey yediğim yok yani geçecek ama inşallah bizimde hapur şaşır yemek yediğimiz zamanlar gelirhala mutfağa giremiyorum umarım uzun sürmez bu durumda
Bakalım biz ne zaman dogurcaz ikiz anneleri grubunda 30 haftadan sonra Bi adrenalin başlıyor herkesteAnladım canım. 8 haftadayken gittiğim doktor bir iki gün fark var demişti 12de başka dr a gittim o da bi haftalık bi fark var deyince şaşırdım çok da güvenemedimçünkü kistim var onu da olduğundan büyük söyledi büyümüş dedi bilemiyorum.
İkizi olan yakın bi arkadaşım var, 32den sonra her an gelebilir korkma dediBakalım biz ne zaman dogurcaz ikiz anneleri grubunda 30 haftadan sonra Bi adrenalin başlıyor herkeste
O grup çok ilerlemiş ya nerden okumaya başlasam bilemedim vazgeçtimBakalım biz ne zaman dogurcaz ikiz anneleri grubunda 30 haftadan sonra Bi adrenalin başlıyor herkeste
Eğer vücudun uygunsa çatı falan olması gerektiği gibiyse, bebeğin pozisyonu uygunsa tabiki yapabiliyorsun. Sadece çoğul gebelikte böyle bi zorunluluk demeyeyim de zorunluluğa yakın bir durum var.Kızlar peki biz tüp bebek anneleri normal doğum yapamıyor muyuz? İlla sezeryan mı?
Benim kocam oğlak ben boğa kızım koç evdeki inatlasmayi sen düşün artıkİkizi olan yakın bi arkadaşım var, 32den sonra her an gelebilir korkma dediOkuduğum makaleye göre çoğul gebeliklerde 37den sonrası sıkıntıymış. Planım Aralık 23 olmadan doğurmak tabi sağlıkla inşallah. Oğlak burcu insan sevmiyorum çünkü
En sondan başladim ben tanıdım zamanla sürekli aynı kişiler yazıyor cunkuO grup çok ilerlemiş ya nerden okumaya başlasam bilemedim vazgeçtimkonulara hakim olamıyorum
Senin ilki normal miydi canım peki?Eğer vücudun uygunsa çatı falan olması gerektiği gibiyse, bebeğin pozisyonu uygunsa tabiki yapabiliyorsun. Sadece çoğul gebelikte böyle bi zorunluluk demeyeyim de zorunluluğa yakın bir durum var.
Ara ara bakayım ben de yine etiketlesene kaybettim o forum başlığınıEn sondan başladim ben tanıdım zamanla sürekli aynı kişiler yazıyor cunku
Annemle babam koç ve boğa çok iyi anlıyorum. Oğlak kızı yine neyse de erkeği düşman başına kendi adıma söylüyorum yanlış anlama sakınBenim kocam oğlak ben boğa kızım koç evdeki inatlasmayi sen düşün artık
Belki bana sormussundur meraklıblog öyle demiş. Benim kızım da tüp bebek canimSenin ilki normal miydi canım peki?
Sezaryen ile doğurdum ama sebebi nabzımın 160tan aşağı inmemesi son 2 ay. Yoksa her şeyim normal doğuma uygundu
Anladım canımSezaryen ile doğurdum ama sebebi nabzımın 160tan aşağı inmemesi son 2 ay. Yoksa her şeyim normal doğuma uygundu
Mecbur yine sezaryen olcam bunlarda da. Ama sıkıntı yaşamadım aynı gün ayağa kalktım emzirdim sürekli saat başı diğer gün eve çıktım yine çok kalkmak zorunda kaldım. Korkulacak bir şey değilAnladım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?