Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Teşekkürler tatlım bilgi için

Ben de iyiyim canım memlekete geldim bol bol denize giriyorum. Minnoşların cinsiyeti belli oldu mu?
Biri net erkek ama diğeri kız gibi ama emin değilim 3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım senin belli. Oldu mu canım? Ben korkumdan hiç girmedim denize sezlongta bekliyorum hep

Biri net erkek ama diğeri kız gibi ama emin değilim 3 hafta sonra tekrar çağırdı bakalım senin belli. Oldu mu canım? Ben korkumdan hiç girmedim denize sezlongta bekliyorum hep
Ay harika zaten kızın vardı oğlan iyi olmuş diğeri de kızdır umarım müthiş olur Ben bir daha doktora gitmedim tatlım en son kız demişti..

Kızlar benim de kusma bitti tiksinme devam. Dün karpuz yemiştim öldüm baya mahvetti midemi.
Her şey yolunda sayılır bi kistim vardı yeri sıkıntılı o büyümüş inşallah daha fazla büyümez, onu biraz kafama takıyorum. Heyet aldım evdeyim. Dr bebiklerden biri kesin erkek diğeri %80kız dedi inşallah kızdır kız bebiş çok istiyorum tabi sağlıkla. Kilom aynı kalmış 62. Progestan proluton ve vitaminler devam, oksapar ve coraspini kesti şükür durumlarım böyle bi ay sonra kontrolüm var 5 saat mesafedeki tüp bebek doktoruma gidicem kontrole, yaşadığım şehirdekine güvenmiyorum

Merhaba kızlar benim bebişte cinsiyet göstermedi 2 li taramada epey uğraştı ama fikir yürütecek bişi bile göremedi. Sağlıklı olsunlarda cinsiyeti hiç merak etmiyorum ben. Tek derdim sağlıkla kucağıma almak inşAllah hepimiz sağ salim kucaklarımıza alırız ❤ benim mide bulantıları hala bitmedi üstüne de bayramda covid kapmışım yatak döşek yatıyorum perişan haldeyim beslenemiyorum da 6 kiloya yakın verdim. Kendimi cok korudugum halde geldi 2. Kez beni buldu. Aman sizlerde cok dikkat edin ‍♀

Geçmiş olsun canım. C vitamini ve d vitamini tüketmeye çalış en azından koronayken. Sağ salim atlatin inşallah

1 kız 1 erkek harika olur hadi bakalım

1 kız 1 erkek harika olur hadi bakalım

Çok geçmiş olsun canım çok dikkat et sağlıkla atlatın hemen inşallah.

Kızlar bugün doktora gittim, kesinleşti kız olduğu Artık baş popo mesafesi değil her yerini ayrı ayrı ölçüyorlar. Çok enteresan.

55 ile hamile kaldım şu an 59 kiloyum 4 ayda 4 kilo Nasıldır diyetisyen hanım?
Yaa ne güzel maşallah sağlıklı olalım da kilo mesele değil bence ya zor şartlarda bebiş sahibi olacağız olsun tek dert kilo olsun
Sadece sağlıklı şeyler yemeye çalış beybi ben hala yiyemiyorum, sen benim yerime de ye kilom aynı164cm/62kg

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…