- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Önce verdin şimdi aldın di mi? Bulantılar ne alemde düzelir yavaşca inşallahHamile kaldığım kiloya gelmeme 300 gr kaldı65.7ydim bu sabah
63e kadar düştüm şimdi geri aldım onları bulantı geçti ama tiksinti geçmiyor soğan kokusu pişmiş tavuk kokusu beni mahvediyor. Soğanı başkası yemek yapınca yiyebiliyorum ama kendim dokunamıyorum bile halaÖnce verdin şimdi aldın di mi? Bulantılar ne alemde düzelir yavaşca inşallah
Kilo bence de hiç önemli değil zaten zor zar sahip olduk bebişlerimizeYaa ne güzel maşallahsağlıklı olalım da kilo mesele değil bence ya zor şartlarda bebiş sahibi olacağız olsun tek dert kilo olsun
Sadece sağlıklı şeyler yemeye çalış beybi ben hala yiyemiyorum, sen benim yerime de yekilom aynı164cm/62kg
Hayırlısıyla şu bulantı tiksinme bi bitseydi rahat rahat yaşasaydık. O zamana kadar geçer belki. Ben pişen her şeyden nefret ediyorum ya her şey63e kadar düştüm şimdi geri aldım onları bulantı geçti ama tiksinti geçmiyor soğan kokusu pişmiş tavuk kokusu beni mahvediyor. Soğanı başkası yemek yapınca yiyebiliyorum ama kendim dokunamıyorum bile hala20 haftaya kadar mersindeyim sonrası yine iş başa düşecek
En uzun süren benim sanırımKilo bence de hiç önemli değil zaten zor zar sahip olduk bebişlerimizeSağlıklı şeyler yiyorum zaten canım bebeğe faydalı şeyler yemeye gayret ediyorum. Mide bulantım hiç olmadığı için her şeyi yediğim için kilo aldım doğal olarak Senin için de yerim tatlım ama umarım hemen geçer artık uzun sürdü senin..
Aaa millete bak yaEn uzun süren benim sanırımkeşke bitse bi an önce de kilo alsam hiç dert değil şuan hedefim 20.hafta bakalım inşallah geçecek
Sen de herkese söyleme biz seni anlarız tabi de bi arkadaşım 8 aylıktı dedi ki hiç kusmadım çok güzel geçti artık ortamda kimin gözü varsa son bi ay kustusen de yani çok iyi değilim falan de
Ben nazara inanıyorum ve korkuyorum. Onda görünce baya şok oldum yakın arkadaşımdı çok dalga geçtik niye kendine nazar ediyorsun diyeAaa millete bak ya
Dikkate alayım canım sağolBen nazara inanıyorum ve korkuyorum. Onda görünce baya şok oldum yakın arkadaşımdı çok dalga geçtik niye kendine nazar ediyorsun diye
Ben yaptırmak istemiyorum doğumdan sonra yaptırayım dedim.Kızlar merhaba. Covid alışı yaptırdınız mı? Bu konuda düşünceleriniz nelerdir?
Canım sen hem sağlıklısın önceden yapılmıştır sana zatenBen yaptırmak istemiyorum doğumdan sonra yaptırayım dedim.
Sağlıkçı demek istedim canımCanım sen hem sağlıklısın önceden yapılmıştır sana zaten
Yaptırmadım işteSağlıkçı demek istedim canım
İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bende onla uğraşıyorumMelindanaz sen ne yaptın tatlım?
Aaaa keşke önceden olsaydın canımYaptırmadım işte
Çok geçmiş olsun tatlım nasıl hissettin?İdrar yolu enfeksiyonu çıktı bende onla uğraşıyorumsen nasilsin
Ya benim aşı konusunda çekincelerim var böyle saçma saçma çip falan muhabbeti değil de vasyasyonlarında işe yaramayacağını düşünüyorum. Canan karatay çok güzel anlatmıştı biraz onun gibi düşünüyorum. Normal grip aşısı oldum sadece. Hakkımızda hayırlısıAaaa keşke önceden olsaydın canım
Hissetmedim ki, sağlık ocağında kan ve idrar verdim izlem için orda çıktıÇok geçmiş olsun tatlım nasıl hissettin?
Benim eşim de dün aşı oldu ilk dozunu, biontech oldu. Onun da çok çekincesi vardı ama çıkar yolu kalmadı okul açılacak vs..Ya benim aşı konusunda çekincelerim var böyle saçma saçma çip falan muhabbeti değil de vasyasyonlarında işe yaramayacağını düşünüyorum. Canan karatay çok güzel anlatmıştı biraz onun gibi düşünüyorum. Normal grip aşısı oldum sadece. Hakkımızda hayırlısı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?