Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Arkadaşlar merhaba.aranizda oksapar kullanan varmı?16. Haftamdayım oksapar kullanıyorum.Acaba nasil vuruyorsunuz iğneyi dik olacak şekildemi yoksa yan olarakmı?

Ben kullanıyorum 18. Haftadayım göbeğime dik şekilde vuruyorum.
Cevap yazdığın için teşekkür ederim.Bende hep dik yaptım kimisi 45 derece açı diyor benimde 16.hafta karnım da çıktı yaparken durup durup birşey buluyorum.son kontrolümde doktorun sekreteri yan yap dedi.Aslinda yapıyordum igneyi kendim nedense cesaretim kırıldı benim.

Ben kızımda 39 hafta boyunca göbekten vurdum sorun olmadı hep de dik vurdum

Hiç bir sorun olmaz ben çok araştırdım kafana takma

Ben kızımda 39 hafta boyunca göbekten vurdum sorun olmadı hep de dik vurdum

Hiç bir sorun olmaz ben çok araştırdım kafana takma
Cevap yazdığınız için sağolun kızlar.Allah razı olsun.insan kendi yasadiklarini yaşayan biri ile konuşunca rahatliyor.peki göbek deliği hizasindan 4 parmak alipmi yapıyorsunuz.alttan yada üstten de yaptinizmi.Sordukca sordum ama hakkınızı helal edin hemşire bana aşağı doğru yapmak daha iyi falan dedi ama ben çok aşağıya yapmadım hiç genelde delik hizası az aşağısıni 4 parmak uzaklık alıp yapıyorum

Ben de 4 parmak etrafında herhangi bir yere yapıyorum tam delik altı hariç, oraya dokunamıyorum hissiz diye sezaryenden dolayı o civarlar

Ne demek rica ederim 4 parmak civarı her yere yapıyorum valla morarmalar kistler oluyor bazen oralar iyileşene kadar oralara yapmıyorum

Ne demek rica ederim 4 parmak civarı her yere yapıyorum valla morarmalar kistler oluyor bazen oralar iyileşene kadar oralara yapmıyorum
Çok sağolun canım ya Allah bin kere razı olsun.İnsan bir başka rahatlıyor bu şekilde yanıt alınca.Rabbim cümlesini sağlıkla yavrularına kavuştursun inşaallah

Melindanaz Seminerlere gidecek misin canım? Ben seminere gidip sonra gitmemeyi planlıyorum. Sen nasıl yapacaksın?

Melindanaz Seminerlere gidecek misin canım? Ben seminere gidip sonra gitmemeyi planlıyorum. Sen nasıl yapacaksın?
Vala ayın 25inden sonra doktorum izne ayrilacakmis mecbur 25inde heyet raporu alicam 1 hafta araya gitcek ama napim aşı yok bende okul tehlike, karşı okulumuzda 7 aylık hamile bir öğretmen ölmüş bugün bebeğini almışlar ama durumu kritikmis bebeğin, çok etkilendim. Böyle savunmasiz okula gidemem

Ayyy çok üzüldüm ya tüh tüh benim de aşım yok o yüzden okula gitmek istemiyorum. Acaba alı mı olsak bilemiyorum ki..

Ayyy çok üzüldüm ya tüh tüh benim de aşım yok o yüzden okula gitmek istemiyorum. Acaba alı mı olsak bilemiyorum ki..
Doktor olma dedi eşim ol bir sen kaldın çevrede olmayan çok tehlikeli dedi

Bence de çok riskliyiz ne kadar okula gitmeyecek olsak da eşlerimiz işe gidiyor ister istemez ailelerle görüşüyoruz
Kesinlikle ben antepe dönünce memlekette olduğumdan daha iyi koruyorum kendimi burda sürekli iletişim döngüsü var engel olamadigimiz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…