Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Melindanaz Canım bugün net bir şekilde öğrendim covid aşısı ile tetanoz aynı anda olunuyormuş bilgin olsun.

Hosgeldin canım

Hoşbuldummm

19.haftamdayim ve bu hafta karin kasik agrilari ile basladi benim. Ara sira korkuyorum ama normal sanirim bu agrilar. Bu arada bende aşı olmadan korunmayi düşünüyorum ama yinede belli olmaz tabii.

Sizler tetenozu hastanede mi Asm de mi olacaksiniz kizlar?

Asm ayın 31ine randevu verdi bana orda olcam. Benim de 2 hafta önce kaşık ağrım vardı idrar aldılar enfeksiyon çıktı hiç kan veya idrar verdin mi? İlaç içince duzeldim ben çok şükür

Asm ayın 31ine randevu verdi bana orda olcam. Benim de 2 hafta önce kaşık ağrım vardı idrar aldılar enfeksiyon çıktı hiç kan veya idrar verdin mi? İlaç içince duzeldim ben çok şükür

Kan idar vs verdim su iç yeterli demisti doktor bana.

Benim bu agrilar rahim büyümesi ya da round ligament dedikleri ağridan sanirim öyle düşünüyorum.
Geçmis olsun sana da canım.

Kan idar vs verdim su iç yeterli demisti doktor bana.

Benim bu agrilar rahim büyümesi ya da round ligament dedikleri ağridan sanirim öyle düşünüyorum.
Geçmis olsun sana da canım.
Ben de öyle düşünüyordum ama değilmiş kuzu o yüzden dedim

Ben aşı olmaya karar verdim vakalar çok arttı gebeler çok riskli daha çok zaman var sinovac olucam

Ben aşı olmaya karar verdim vakalar çok arttı gebeler çok riskli daha çok zaman var sinovac olucam
Insallah hayirlisi olsun hakkımızda hepimizin. Ben evden calisiyorum diye biraz rahatım ona güveniyorum. Onun disinda evden cikmiyorum ailemde sehir dışında zaten. Bi tek eşimden geçerse gecer bana belki ilerleyen haftalarda kararim bu yuzden degisebilir bilemiyorum şimdilik.

Ben de çalışmıcam rapor alıp sonra idari izne ayrılıcam ama doktor kendini koruyamazsın diyor eşim gidiyor işe

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…