Kafam çok karışıkKesinlikle ben antepe dönünce memlekette olduğumdan daha iyi koruyorum kendimi burda sürekli iletişim döngüsü var engel olamadigimiz
Hayır bir de araya Tetanoz aşısı giriyor zaten şu an korona aşısı da olamayız aşılar arası bir süre olması gerekKafam çok karışık
Aaa öyle mi? Olmak istesek bile olamıycaz yani..Hayır bir de araya Tetanoz aşısı giriyor zaten şu an korona aşısı da olamayız aşılar arası bir süre olması gerek
Aynen kuzum her aşı için önerilen bir aralık var bizim kafadan 7 8 hafta beklememiz gerek zatenAaa öyle mi? Olmak istesek bile olamıycaz yani..
Sağlık ocağına iğne yazdırmaya gittim aşı için gelenlere 15 gün içinde herhangi bir aşı oldunuz mu diye soruyorlardi az önce.Aaa öyle mi? Olmak istesek bile olamıycaz yani..
O zaman olmıycaz canım zaten son 3 ay da riskli covid aşısıSağlık ocağına iğne yazdırmaya gittim aşı için gelenlere 15 gün içinde herhangi bir aşı oldunuz mu diye soruyorlardi az önce.
O zaman olmıycaz canım zaten son 3 ay da riskli covid aşısı
Uf herkes bir şey söylüyor ne bulanık bir konu ya buMelindanaz Canım bugün net bir şekilde öğrendim covid aşısı ile tetanoz aynı anda olunuyormuş bilgin olsun.
Hosgeldin canım
Asm ayın 31ine randevu verdi bana orda olcam. Benim de 2 hafta önce kaşık ağrım vardı idrar aldılar enfeksiyon çıktı hiç kan veya idrar verdin mi? İlaç içince duzeldim ben çok şükürHoşbuldummm
19.haftamdayim ve bu hafta karin kasik agrilari ile basladi benim. Ara sira korkuyorum ama normal sanirim bu agrilar. Bu arada bende aşı olmadan korunmayi düşünüyorum ama yinede belli olmaz tabii.
Sizler tetenozu hastanede mi Asm de mi olacaksiniz kizlar?
Asm ayın 31ine randevu verdi bana orda olcam. Benim de 2 hafta önce kaşık ağrım vardı idrar aldılar enfeksiyon çıktı hiç kan veya idrar verdin mi? İlaç içince duzeldim ben çok şükür
Ben de öyle düşünüyordum ama değilmiş kuzu o yüzden dedimKan idar vs verdim su iç yeterli demisti doktor bana.
Benim bu agrilar rahim büyümesi ya da round ligament dedikleri ağridan sanirim öyle düşünüyorum.
Geçmis olsun sana da canım.
Kağan Kocatepe den dinledim tatlım için rahat olsunUf herkes bir şey söylüyor ne bulanık bir konu ya bu
HoşgeldiiinnnMerhabalar bende geldim araniza
Ben aşı olmaya karar verdim vakalar çok arttı gebeler çok riskli daha çok zaman var sinovac olucamHoşbuldummm
19.haftamdayim ve bu hafta karin kasik agrilari ile basladi benim. Ara sira korkuyorum ama normal sanirim bu agrilar. Bu arada bende aşı olmadan korunmayi düşünüyorum ama yinede belli olmaz tabii.
Sizler tetenozu hastanede mi Asm de mi olacaksiniz kizlar?
Insallah hayirlisi olsun hakkımızda hepimizin. Ben evden calisiyorum diye biraz rahatım ona güveniyorum. Onun disinda evden cikmiyorum ailemde sehir dışında zaten. Bi tek eşimden geçerse gecer banaBen aşı olmaya karar verdim vakalar çok arttı gebeler çok riskli daha çok zaman var sinovac olucam
Ben de çalışmıcam rapor alıp sonra idari izne ayrılıcam ama doktor kendini koruyamazsın diyor eşim gidiyor işeInsallah hayirlisi olsun hakkımızda hepimizin. Ben evden calisiyorum diye biraz rahatım ona güveniyorum. Onun disinda evden cikmiyorum ailemde sehir dışında zaten. Bi tek eşimden geçerse gecer banabelki ilerleyen haftalarda kararim bu yuzden degisebilir bilemiyorum şimdilik.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?