Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Kizlar bende bisey sorucam. Gogus altim catladi baya birden bire. Yağda kuaniyorum aslinda. Acaba yanlış mi kullaniyorum size sorayim dedim.

Her gün yağlanip hemen giyiniyorum acaba yağın emilmesini mi beklemek lazim? Kullandigim yağ biooil bu arada. Sizler neler kullaniyorsunuz?

Vajinit ne oluyor? Ben emzirince biontech olurum artık haftaya tetanoz aşı randevum var 24.haftada da var. Eşim biontech oldu o ne olduysa onu olayım anca beraber kanca beraber

Canım ben lierac kullanıyorum çok memnunum geceleri yatarken sürüp uyuyorum direkt sen de bir araştır bu markayı

Vajiniti nasıl anladı canım sanırım benim de akıntım var şüphelendim.
Tatlım direkt ultrasonda anladı bende de afedersin sarı kokulu akıntı vardı 3 4 gündür hemen 3 günlük fitil yazdı korkulacak bir şey yok dedi gebelerde oluyormuş ama tedavi şartmış

Vajinit ne oluyor? Ben emzirince biontech olurum artık haftaya tetanoz aşı randevum var 24.haftada da var. Eşim biontech oldu o ne olduysa onu olayım anca beraber kanca beraber
Vajinal enfeksiyon canım. Ama idrar yolu enfeksiyonu ile çok başla. İdrar yolu enfeksiyonunda akıntı olmuyormuş belli etmezmiş kendini.

Kizlar ben bugun bir kere bile bebegi hissetmedim normal mi sizce? Zaten cok fazla hissetmiyordum ama bikac tekme gibi bisey pit pit tarzi şeyler hissediyordum yinede arada. Dun aksamdan bu saate hic bisey yok. Karnimda yumusadi gibi. Normal mi doktora gitmeli miyim ya

Canım panik yapma bence çok normal her gün hissetmiyoruz sonuçta. Sırt üstü yat ben en çok o zaman hissediyorum hemen tepki veriyor. Ne zaman gittin en son doktora?

Canım panik yapma bence çok normal her gün hissetmiyoruz sonuçta. Sırt üstü yat ben en çok o zaman hissediyorum hemen tepki veriyor. Ne zaman gittin en son doktora?
Sqgol canim simdi kocaman bi bardak ayran ictim uzanip deneyecegim 1 ayı gecti haftaya gidecegim kontrole..

Tatlım direkt ultrasonda anladı bende de afedersin sarı kokulu akıntı vardı 3 4 gündür hemen 3 günlük fitil yazdı korkulacak bir şey yok dedi gebelerde oluyormuş ama tedavi şartmış
Bende de koyu değil ama sarı akıntı var bir iki gündür. Vay be ultrasondan anlaşıldığını bilmiyordum evet ihmal edilirse kötü sonuçları varmış Allah korusun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…