Ben dolabını aldımKizlar sizler alisverişe basladiniz mi?
Vatana millete hayırlı olsun canım
Doktorum önerdi tatlım mutlaka ol gebeyken yakalanırsan çok riskli dediVatana millete hayırlı olsun canımdoktorun mu önermişti?
Hadi geçmiş olsun antepe dönünce tekrar doktoruma sorcam ben deDoktorum önerdi tatlım mutlaka ol gebeyken yakalanırsan çok riskli dedi
Hayirli olsun insallah canım şifa niyetine
Brn de kendi doktoruma sormak için bekliyorum. Allah bütün gebelerimizi korusun inşallahDoktorum önerdi tatlım mutlaka ol gebeyken yakalanırsan çok riskli dedi
Vajiniti nasıl anladı canım sanırım benim de akıntım var şüphelendim.Melindanaz merakliblog B Belizhanim Kızlar bu sabah doktora gittim tetanoz aşısı 30. Haftaya kadar oluyor kendini acele ettirme covid ile arasına 1 ay koy dedi bilginiz olsun bu Arada ben vajinit olmuşum fitil verdi
Vajinit ne oluyor? Ben emzirince biontech olurum artık haftaya tetanoz aşı randevum var 24.haftada da var. Eşim biontech oldu o ne olduysa onu olayım anca beraber kanca beraberMelindanaz merakliblog B Belizhanim Kızlar bu sabah doktora gittim tetanoz aşısı 30. Haftaya kadar oluyor kendini acele ettirme covid ile arasına 1 ay koy dedi bilginiz olsun bu Arada ben vajinit olmuşum fitil verdi
Vajinal enfeksiyon. Senin idrarda çıkmıştı değil miVajinit ne oluyor? Ben emzirince biontech olurum artık haftaya tetanoz aşı randevum var 24.haftada da var. Eşim biontech oldu o ne olduysa onu olayım anca beraber kanca beraber
Canım ben lierac kullanıyorum çok memnunum geceleri yatarken sürüp uyuyorum direkt sen de bir araştır bu markayıKizlar bende bisey sorucam. Gogus altim catladi baya birden bire. Yağda kuaniyorum aslinda. Acaba yanlış mi kullaniyorum size sorayim dedim.
Her gün yağlanip hemen giyiniyorum acaba yağın emilmesini mi beklemek lazim? Kullandigim yağ biooil bu arada. Sizler neler kullaniyorsunuz?
Amin tatlım ihmal etmeBrn de kendi doktoruma sormak için bekliyorum. Allah bütün gebelerimizi korusun inşallah
Tatlım direkt ultrasonda anladı bende de afedersin sarı kokulu akıntı vardı 3 4 gündür hemen 3 günlük fitil yazdı korkulacak bir şey yok dedi gebelerde oluyormuş ama tedavi şartmışVajiniti nasıl anladı canım sanırım benim de akıntım var şüphelendim.
Vajinal enfeksiyon canım. Ama idrar yolu enfeksiyonu ile çok başla. İdrar yolu enfeksiyonunda akıntı olmuyormuş belli etmezmiş kendini.Vajinit ne oluyor? Ben emzirince biontech olurum artık haftaya tetanoz aşı randevum var 24.haftada da var. Eşim biontech oldu o ne olduysa onu olayım anca beraber kanca beraber
Canım panik yapma bence çok normal her gün hissetmiyoruz sonuçta. Sırt üstü yat ben en çok o zaman hissediyorum hemen tepki veriyor. Ne zaman gittin en son doktora?Kizlar ben bugun bir kere bile bebegi hissetmedim normal mi sizce? Zaten cok fazla hissetmiyordum ama bikac tekme gibi bisey pit pit tarzi şeyler hissediyordum yinede arada. Dun aksamdan bu saate hic bisey yok. Karnimda yumusadi gibi. Normal mi doktora gitmeli miyim ya
Sqgol canim simdi kocaman bi bardak ayran ictim uzanip deneyecegimCanım panik yapma bence çok normal her gün hissetmiyoruz sonuçta. Sırt üstü yat ben en çok o zaman hissediyorum hemen tepki veriyor. Ne zaman gittin en son doktora?
Bende de koyu değil ama sarı akıntı var bir iki gündür. Vay be ultrasondan anlaşıldığını bilmiyordum evet ihmal edilirse kötü sonuçları varmış Allah korusunTatlım direkt ultrasonda anladı bende de afedersin sarı kokulu akıntı vardı 3 4 gündür hemen 3 günlük fitil yazdı korkulacak bir şey yok dedi gebelerde oluyormuş ama tedavi şartmış
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?