- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Vajinal enfeksiyon. Senin idrarda çıkmıştı değil mi
Bende vajinal enfeksiyon da olduuu idrar yolu da olduuu daha şimdiden 2 kere antibiyotik kullandım fitil kullandimVajinal enfeksiyon canım. Ama idrar yolu enfeksiyonu ile çok başla. İdrar yolu enfeksiyonunda akıntı olmuyormuş belli etmezmiş kendini.
Canım 1 ay çok uzun 2 haftada bir gitmeye gayret etSqgol canim simdi kocaman bi bardak ayran ictim uzanip deneyecegim1 ayı gecti haftaya gidecegim kontrole..
Sen de ihmal etme tatlımBende de koyu değil ama sarı akıntı var bir iki gündür. Vay be ultrasondan anlaşıldığını bilmiyordum evet ihmal edilirse kötü sonuçları varmış Allah korusun
Aaa ikisi de mi oldu? Ben bilmiyordum. Sadece idrar yolunu biliyordum canım. Geçti mi şimdi?Bende vajinal enfeksiyon da olduuu idrar yolu da olduuu daha şimdiden 2 kere antibiyotik kullandım fitil kullandim
İlk yesilimsi akıntı oldu diye gittim 11 haftalık falandım o zaman, Dr baktı vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi. Vallahi geçti gibi ama artık paranoyak oldumAaa ikisi de mi oldu? Ben bilmiyordum. Sadece idrar yolunu biliyordum canım. Geçti mi şimdi?
3 tane vajinal fitil mi yoksa? XL olandan.. Bana ondan verdi. Eğer akıntın yoksa geçmiştir canım.İlk yesilimsi akıntı oldu diye gittim 11 haftalık falandım o zaman, Dr baktı vajinal enfeksiyon dedi fitil verdi. Vallahi geçti gibi ama artık paranoyak oldum
Yok 1 tane devasa fitildi o gyno bişey bişeydi adi3 tane vajinal fitil mi yoksa? XL olandan.. Bana ondan verdi. Eğer akıntın yoksa geçmiştir canım.
Canım yaaa o kadar yoğundum ki hiç giremedim buraya görümcemin düğünü vardı koşuşturma derken baya yorulduk sabah gelin alma oldu şükür atlattık
Ben pztsi doktora gittim. 19+1di kızım bir gün önde oğlum 1 haftaBende vajinal enfeksiyon da olduuu idrar yolu da olduuu daha şimdiden 2 kere antibiyotik kullandım fitil kullandim
Ay aman yarabbiiimmm maşallah kuzulara ben de ctesi detaylı için gitcem dra. Kistine sevindim bebisler seni tedavi de etmişBen pztsi doktora gittim. 19+1di kızım bir gün önde oğlum 1 haftaCinsiyetleri de kesinleşti beybicim kistim vardı o da kaybolmuş anlamadım gitti wbc yüksek çıktı idrar yolu enf. var ma ilaç kullanma bol su iç dedi doktor. Totolarını yediklerim 322-293 gramlar
İnşallah canım, bana şuan için bol su iç geçmezse antibiyotik başlarız dedi. Detaylı için tam 21 hafta oluyorsun o zaman? Ben 23-24.hafta gibi gidicem ya dbakır ya adanaya bakalım. Tetanoz için daha görüşmedim, saplık ocağına bi tur atmam lazım. Ben covid aşısı da olucam sanırım dr ol dedi ben de korkmaya başladımAy aman yarabbiiimmm maşallah kuzulara ben de ctesi detaylı için gitcem dra. Kistine sevindim bebisler seni tedavi de etmişbana hemen antibiyotik dayadilar ya. Bugün ben de tetanoz asımi oldum ve kan idrar verdim bakım ne alemdeyim diye. İnşallah temiz çıkar
Dun tetanozu olurken aşılar arası 1 ay olmalı dedi hemşire 28den önce korona aşısı olamazsın dedi. Sana hangisini önerdi peki biontech mi sinovac mi?İnşallah canım, bana şuan için bol su iç geçmezse antibiyotik başlarız dedi. Detaylı için tam 21 hafta oluyorsun o zaman? Ben 23-24.hafta gibi gidicem ya dbakır ya adanaya bakalım. Tetanoz için daha görüşmedim, saplık ocağına bi tur atmam lazım. Ben covid aşısı da olucam sanırım dr ol dedi ben de korkmaya başladım
İlla şunu ol demedi ama biontechin gebeler üzerinde çalışması var artık öneriyoruz dedi. Ben de iki hafta olmalı diye biliyordum. Kimi hamişler tek doz şimdi diğerini doğumdan sonra yapıyorlarmış ben de öyle yapayım dedim. Biraz araştırıcam zaten hangisini yaptırayım diye.Dun tetanozu olurken aşılar arası 1 ay olmalı dedi hemşire 28den önce korona aşısı olamazsın dedi. Sana hangisini önerdi peki biontech mi sinovac mi?
Sen araştır ben de senin izinden gideyimİlla şunu ol demedi ama biontechin gebeler üzerinde çalışması var artık öneriyoruz dedi. Ben de iki hafta olmalı diye biliyordum. Kimi hamişler tek doz şimdi diğerini doğumdan sonra yapıyorlarmış ben de öyle yapayım dedim. Biraz araştırıcam zaten hangisini yaptırayım diye.
Aynen bu arada 4 kg almışımSen araştır ben de senin izinden gideyim
Hihihi tombikler büyüyor ben de 67 oldumAynen bu arada 4 kg almışımgörünce şok oldum
Sen de 62 ile başlamıştın di miHihihi tombikler büyüyor ben de 67 oldum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?