Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Yok kuzu ben 66yla gebe kaldım sonra 63e kadar düştüm mersinde 68bucuktum doktora en son gittiğimde dün sağlık ocağında 67 çıktım. Evime dönünce yerimde duramadım hiç kilom dansöz gibi kıvrak. Ama 80e kesin çıkarım üstü olur altı olmaz. Benim de canım cips çekiyor hep Antep fıstığı çekiyor sürekli kalori bombalari

Kızında kaç kg almıştın? Daha önce bana doktor hep uzan demişti 16da kanamam oldu diye, şimdi yürüyebilirsin dedi hareketlendim biraz günde 30-40 dk yürüyorum dikkat etmem lazım ailede şeker var hep e o zaman daha kilo almamışsın süper

Kızımda da 65le gebe kaldım 80le doğurdum ama onda annem hep yanımdaydı ben paso yatıyordum prensesler gibi. Şimdi iş başa düşünce böyle oldu. Mesela yemek yaptım yarım saat ayakta durdum diye karnım kasildi. Çok ayakta durunca hemen böyle değişik bir his oluyor karnimda

Bende de oluyor o artık alıştım. Temizlik yapmıyorum ama artık yemek yapmaya ve bulaşık çamaşır yerleştirmeye başladım. Bi bakıyorum taş gibi. Hareketini hissettiğim de erkekmiş, erkek solda kız sağda konuşlanmış. Kızcağızımı hiç hissetmiyorum bu sefer o kadar almazsın bence ya hareketlisin nasıl olsa.

Benim de erkek solda yüzde 80 kız dediği sağda, sağdaki nadir hareket ediyor ama erkek fırıldak maşallah

10lu olanlar gereksiz mi sen alacak mısın?
Benim kızımdan battaniye vs çok o yüzden almicam ama sen dilersen alabilirsin 2 paket, ben KIZIMA da 10lu almadım hep ayrı ayrı aldım. Mesela eldivenler çok büyük oluyor çorap giydirmek zorunda kalıyoruz falan

Canım bizde de her şey yolunda şükrolsun. Kızçenin adı Mercan mı olacak? Çok güzel maşallah ismiyle yaşasın. Benim de 7 Eylülde ayrıntılı ultrason canım.

coki beybicim sen neden sinovac olmuştun? Benim dr biontech üzerinde çok çalışma var onu ol güvenli falan dedi de
Canım ben çok fazla doktora sordum Biontech ile ilgili yeterince çalışma yok ama sinovac eski tarz bir aşı yani tetanoz gibi o yüzden daha net.

Oy maşallah 1 kız 1 erkek harika

Benim kızımdan battaniye vs çok o yüzden almicam ama sen dilersen alabilirsin 2 paket, ben KIZIMA da 10lu almadım hep ayrı ayrı aldım. Mesela eldivenler çok büyük oluyor çorap giydirmek zorunda kalıyoruz falan
Ya birer takım 10lu prematür hastane çıkışı almayı planlıyorum. Gerisi hep 0-3 ay alıcam kızlar demişti ya yenidoğan yerine 0-3 daha iyi oluyor diye. Kafamda öyle planladım.
Bir de ben bi yerde okudum eldiven bebek için uygun değilmiş, temas edemediğinden dolayı özellikle emzirirken eli annenin tenine değmeliymiş. Belki gerek bile kalmaz ona

Canım ben çok fazla doktora sordum Biontech ile ilgili yeterince çalışma yok ama sinovac eski tarz bir aşı yani tetanoz gibi o yüzden daha net.
Ben perinatoloji derneğininkine baktım sinovac da çalışma yok biontech de 19 bin gebede var bilemedim kafam hala karışık
Oy maşallah 1 kız 1 erkek harika
Çok şükür Allah gönlümüze göre verdi ya
Melindanaz merakliblog Ben de 5 kg almışım kızlar 5 ayda… her ay 1 kg
Ben de 15. haftaya kadar almadım hiç 19+1de bi çıktım 5 kg görünüyor ama tabi ben hemen bi kg düştüm çünkü tok ve kıyafetliydim neredeyse haftada bi kg almışım bu hızla gidersem obez diyetisyen olurum

Ya tırnaklarını ilk bikac hafta kestirmedi benim Dr o aşamada kullandım sadece yüzünü çizmesin diye, bıçak gibi oluyor tırnakları. Tırnağını keser kesmez takmadım dediğin sebepten ötürü ama

Canım bizde de her şey yolunda şükrolsun. Kızçenin adı Mercan mı olacak? Çok güzel maşallah ismiyle yaşasın. Benim de 7 Eylülde ayrıntılı ultrason canım.
Evet teyzesi mercan olacak nasipse arkalı önlü gidicez hep ayrıntılıya hayırlısı ile

Benim de ilk ya her okuduğuma inanıyorum böyle böyle öğrenicem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…