- 21 Ağustos 2016
- 2.952
- 3.788
- 133
Yok kuzu ben 66yla gebe kaldım sonra 63e kadar düştüm mersinde 68bucuktum doktora en son gittiğimde dün sağlık ocağında 67 çıktım. Evime dönünce yerimde duramadım hiçSen de 62 ile başlamıştın di miinşallah çok almadan tamamlarız onun stresine girdim şimdiden kesin gebelik şekeri çıkar diye bulantım çok hafifledi canım nutellalı baklavalar istiyor aşıyı da araştırdım perinatoloji derneği paylamış, biontech gebeler üzerinde çalışma yapmış ve güvenilir çıkmış(19 küsür bin gebe) sinovac çalışma yapmamış ama üretimi benzer aşılar güvenilir olduğundan o da güvenilir deniliyor.
Forumda bi hemşire de 8 aylık gebe bi kadın aşı olduktan sonra aşı pıhtılaşmaya sebep olmuş ve ölmüş yazmış. Şoka girdim. Yani hala kararsızım, aşı olursam da önceki gün sonraki gün coraspin atarım pıhtılaşma olmasın diye sanırım, tabi doktora sorup
Kızında kaç kg almıştın? Daha önce bana doktor hep uzan demişti 16da kanamam oldu diye, şimdi yürüyebilirsin dedi hareketlendim biraz günde 30-40 dk yürüyorum dikkat etmem lazım ailede şeker var hepYok kuzu ben 66yla gebe kaldım sonra 63e kadar düştüm mersinde 68bucuktum doktora en son gittiğimde dün sağlık ocağında 67 çıktım. Evime dönünce yerimde duramadım hiçkilom dansöz gibi kıvrak. Ama 80e kesin çıkarım üstü olur altı olmaz. Benim de canım cips çekiyor hep Antep fıstığı çekiyor sürekli kalori bombalari
Kızımda da 65le gebe kaldım 80le doğurdum ama onda annem hep yanımdaydı ben paso yatıyordum prensesler gibi. Şimdi iş başa düşünce böyle oldu. Mesela yemek yaptım yarım saat ayakta durdum diye karnım kasildi. Çok ayakta durunca hemen böyle değişik bir his oluyor karnimdaKızında kaç kg almıştın? Daha önce bana doktor hep uzan demişti 16da kanamam oldu diye, şimdi yürüyebilirsin dedi hareketlendim biraz günde 30-40 dk yürüyorum dikkat etmem lazım ailede şeker var hepe o zaman daha kilo almamışsın süper
Bende de oluyor o artık alıştım. Temizlik yapmıyorum ama artık yemek yapmaya ve bulaşık çamaşır yerleştirmeye başladım. Bi bakıyorum taş gibi. Hareketini hissettiğim de erkekmiş, erkek solda kız sağda konuşlanmış. Kızcağızımı hiç hissetmiyorumKızımda da 65le gebe kaldım 80le doğurdum ama onda annem hep yanımdaydı ben paso yatıyordum prensesler gibi. Şimdi iş başa düşünce böyle oldu. Mesela yemek yaptım yarım saat ayakta durdum diye karnım kasildi. Çok ayakta durunca hemen böyle değişik bir his oluyor karnimda
Benim de erkek solda yüzde 80 kız dediği sağda, sağdaki nadir hareket ediyor ama erkek fırıldak maşallahBende de oluyor o artık alıştım. Temizlik yapmıyorum ama artık yemek yapmaya ve bulaşık çamaşır yerleştirmeye başladım. Bi bakıyorum taş gibi. Hareketini hissettiğim de erkekmiş, erkek solda kız sağda konuşlanmış. Kızcağızımı hiç hissetmiyorumbu sefer o kadar almazsın bence ya hareketlisin nasıl olsa.
Erkeklerin hepsi böyleBenim de erkek solda yüzde 80 kız dediği sağda, sağdaki nadir hareket ediyor ama erkek fırıldak maşallah
Cumartesi için heyecanlıyım belki diğeri de netleşir. Erkek için 1 tane 5li hastane çıkışı aldımErkeklerin hepsi böyle
10lu olanlar gereksiz mi sen alacak mısın?Cumartesi için heyecanlıyım belki diğeri de netleşir. Erkek için 1 tane 5li hastane çıkışı aldımdiğeri belli olsun 2 3 tane daha alcam
Benim kızımdan battaniye vs çok o yüzden almicam ama sen dilersen alabilirsin 2 paket, ben KIZIMA da 10lu almadım hep ayrı ayrı aldım. Mesela eldivenler çok büyük oluyor çorap giydirmek zorunda kalıyoruz falan10lu olanlar gereksiz mi sen alacak mısın?
Canım bizde de her şey yolunda şükrolsun. Kızçenin adı Mercan mı olacak? Çok güzel maşallah ismiyle yaşasın. Benim de 7 Eylülde ayrıntılı ultrason canım.Canım yaaa o kadar yoğundum ki hiç giremedim buraya görümcemin düğünü vardı koşuşturma derken baya yorulduk sabah gelin alma oldu şükür atlattık
Mercan hanımlarda iyi büyüyor herhangi bir sıkıntım yok geçen hafta gittik doktora boyu uzun olacak dedi normalin üzerinde şuanda dedi kilosu da öyle 18 haftalıktım 300gr çıktı
Doktorum çok iyi ayrıntılı yaptı resmen parmaklarına kadar saydı doğumu da bu yeni doktorda Yapıcam nasipse 9 Eylül günü ayrıntılı için randevu aldık mardin e döncez 20 haftalık oluyoruz o zaman ama erken biraz mardin de yaptırmak istemedim.
Sizler de ne var ne yok herşey yolunda mı
Canım ben çok fazla doktora sordum Biontech ile ilgili yeterince çalışma yok ama sinovac eski tarz bir aşı yani tetanoz gibi o yüzden daha net.coki beybicim sen neden sinovac olmuştun? Benim dr biontech üzerinde çok çalışma var onu ol güvenli falan dedi de
Oy maşallah 1 kız 1 erkek harikaBen pztsi doktora gittim. 19+1di kızım bir gün önde oğlum 1 haftaCinsiyetleri de kesinleşti beybicim kistim vardı o da kaybolmuş anlamadım gitti wbc yüksek çıktı idrar yolu enf. var ma ilaç kullanma bol su iç dedi doktor. Totolarını yediklerim 322-293 gramlar
Ya birer takım 10lu prematür hastane çıkışı almayı planlıyorum. Gerisi hep 0-3 ay alıcam kızlar demişti ya yenidoğan yerine 0-3 daha iyi oluyor diye. Kafamda öyle planladım.Benim kızımdan battaniye vs çok o yüzden almicam ama sen dilersen alabilirsin 2 paket, ben KIZIMA da 10lu almadım hep ayrı ayrı aldım. Mesela eldivenler çok büyük oluyor çorap giydirmek zorunda kalıyoruz falan
Ben perinatoloji derneğininkine baktım sinovac da çalışma yok biontech de 19 bin gebede var bilemedim kafam hala karışıkCanım ben çok fazla doktora sordum Biontech ile ilgili yeterince çalışma yok ama sinovac eski tarz bir aşı yani tetanoz gibi o yüzden daha net.
Çok şükür Allah gönlümüze göre verdi yaOy maşallah 1 kız 1 erkek harika
Ben de 15. haftaya kadar almadım hiç 19+1de bi çıktım 5 kg görünüyor ama tabi ben hemen bi kg düştüm çünkü tok ve kıyafetliydim
İyi almışsın canım zaten son 2 ay felaket oluyor diğer aylar normal ilerliyor da, son 2 ay bidon gibi oluyoruz ödem topluyoruz sisiyoruz
Ya tırnaklarını ilk bikac hafta kestirmedi benim Dr o aşamada kullandım sadece yüzünü çizmesin diye, bıçak gibi oluyor tırnakları. Tırnağını keser kesmez takmadım dediğin sebepten ötürü amaYa birer takım 10lu prematür hastane çıkışı almayı planlıyorum. Gerisi hep 0-3 ay alıcam kızlar demişti ya yenidoğan yerine 0-3 daha iyi oluyor diye. Kafamda öyle planladım.
Bir de ben bi yerde okudum eldiven bebek için uygun değilmiş, temas edemediğinden dolayı özellikle emzirirken eli annenin tenine değmeliymiş. Belki gerek bile kalmaz ona
Evet teyzesi mercan olacak nasipseCanım bizde de her şey yolunda şükrolsun. Kızçenin adı Mercan mı olacak? Çok güzel maşallah ismiyle yaşasın. Benim de 7 Eylülde ayrıntılı ultrason canım.
Benim de ilk ya her okuduğuma inanıyorumYa tırnaklarını ilk bikac hafta kestirmedi benim Dr o aşamada kullandım sadece yüzünü çizmesin diye, bıçak gibi oluyor tırnakları. Tırnağını keser kesmez takmadım dediğin sebepten ötürü ama
Ama bu sefer hemen kesicem tırnaklarını gerek yok beklemeyeBenim de ilk ya her okuduğuma inanıyorumböyle böyle öğrenicem
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?