- 9 Mayıs 2021
- 2.248
- 2.725
- 83
- 33
Ay onların minicik tırnakları olacakAma bu sefer hemen kesicem tırnaklarını gerek yok beklemeye
Ay evet ilk çok zor oluyor ben artık tecrubeliyimAy onların minicik tırnakları olacakben onu nasıl yaparım hiç bilmiyorum korkağım biraz
Tabii maşallah sana. Biz eşimle iki acemi napıcaz acabaAy evet ilk çok zor oluyor ben artık tecrubeliyim
Gözünüz aydın canım benin benimde perşembe günü ayrıntılı 600 tl fiyatı sağlıklı olsunlarda artık veriyoruz ödüyoruz işteKızlaaarrr selam. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Şükrolsun her şey yolunda, tüm organlar eli ayağı düzgün bir problem yok nasıl sevindik anlatamam. Darısı sizlerin başına.Sizler ne durumdasınız? Bu arada ne kadar pahalı bir işlem 500₺ verdik.
Öyle tabi tatlım yeter ki iyi olsunlar bu süreçte neler harcamadık kiGözünüz aydın canım benin benimde perşembe günü ayrıntılı 600 tl fiyatı sağlıklı olsunlarda artık veriyoruz ödüyoruz işte
Ben de ctesi gircem bakimKızlaaarrr selam. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Şükrolsun her şey yolunda, tüm organlar eli ayağı düzgün bir problem yok nasıl sevindik anlatamam. Darısı sizlerin başına.Sizler ne durumdasınız? Bu arada ne kadar pahalı bir işlem 500₺ verdik.
Beybicim boyun ve kilon önemli ben totalde en fazla 12 kg öneriyorum. Bulantı olmamışsa 4-4-4 şeklinde ama tabi kilo önemli şeker öyküsü önemli. Sen bi boy kg yazmerakliblog Canım haftamıza göre kaç kg almamız gerekli?
Kuzum bana bildirimler gelmiyor nedense şimdi gördüm yazdığını ben de 4 almışım ama göbeğimi görsen kocuman hatta atayım
Benim sorduğum doktor da 600 tl ama güzel haberler versinler de hiç önemli değilKızlaaarrr selam. Bugün ayrıntılı ultrasona girdik. Şükrolsun her şey yolunda, tüm organlar eli ayağı düzgün bir problem yok nasıl sevindik anlatamam. Darısı sizlerin başına.Sizler ne durumdasınız? Bu arada ne kadar pahalı bir işlem 500₺ verdik.
Al benden de o kadar resmen 30 haftalık gibiyimKuzum bana bildirimler gelmiyor nedense şimdi gördüm yazdığını ben de 4 almışım ama göbeğimi görsen kocuman hatta atayımMelindanaz ne diyosun bu duruma
Eşim şimdiden böyleysen doğuma yakın karnın patlar diyorAl benden de o kadar resmen 30 haftalık gibiyimyataktan kalkınca ben de çekip atayim
Çatla patla yusyuvarlak kremalı börek sütlü çörekEşim şimdiden böyleysen doğuma yakın karnın patlar diyor
Oy maşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?