Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

A Asli47 Bebeğin boyu 24 cm, 350 gram doktor haftasıyla orantılı güzel dedi. Senin ne durumda canım?

merakliblog boy 163 , 55 kg ile hamile kaldım şu an 60.5 kg.
Tamam beybicim şöyle yapalım normal sağlıklı şeyler yemeye çalış daha çok bu trimesterde kilo almazsan süper olur. Son trimesterde 4-5 kg ile bitirelim. Riskin yoksa yürüyüş yap akşam 7den sonra bişey yeme ekmek hamurişi kızartma vs az yemeye çalış. Yani 15e kadar yolu var ama sen yine on kg al ki toplamda sonra vermen kolay olsun

merakliblog Melindanaz Kızlar sizin çok büyümüş karınlar ikiz olduğu için bence. Benim daha o kadar büyümedi.
Evet kuzum ondan, kızımda 32 haftamda tam boylemis karnım fotolarıma bakıyorum da. Mesela şimdiden reflü başladı ıkizlerde ama kızımda yine 30dan sonra olmuştu bu sorunlar.

55 ile hamile kalan birine bunu diyorsan ben öleeeeem 66yla kaldım bu sabah da unuttum tartilmayi yarın sabah Bi tartilim 70 olmuş muyum diye

55 ile hamile kalan birine bunu diyorsan ben öleeeeem 66yla kaldım bu sabah da unuttum tartilmayi yarın sabah Bi tartilim 70 olmuş muyum diye
Kuzucum ilk amaç hamile kaldığın kiloya dönmek ondan sonra fazlalık varsa zaten o ayarlanır. Şimdi kilon ortalama ise hamilelikte en fazla 10-12 kg öneriyorum tekli gebelikte ama bizim ikiz şahsen benim hedefim 10-15 arası. Sen de 66yla kaldın ya üzerine 10-15 ekleyeceksin, ama illaki ödem vs olur ona birşey diyemem zaten. Bi arkadaşımda preeklamsi gelişti kız 25 kg aldı benim gibiydi ama doğumdan sonra 1 kg kalmadı üstünde.
Bizim yaklaşık 15 haftamız var önümüzde haftalık ortalama 500gram bile alsak süper bence

Ben en son 2 haftada bir kilo alıyordum dediğin gibi ama dünden beri istahım açıldı sanki ya ağzım boş durmasın istiyorum

merakliblog Çok iştahım açıldı bu ara normal heralde. Yürüyüş yapıyorum canım her gün 1 saat. Sağlıklı şeyler de yiyorum, bebeğe faydalı şeyler. Avakado hep var örneğin sofrada ama yağlı da bir ürün.. Bakalım sağlıkla en az kiloyla atlatalım bu süreci.
Melindanaz sen de çok almamışsın tatlım

Avokadodan bişey olmaz ya. Genel olarak dikkat etmek lazım. Kilo bizim için mesele olabiliyor ya ne kadar takmam desem de tartıda 4 kgyu görünce bi an tansiyonum çıktı

Yavrum bende 2bucuk yaşında yerinde durmayan bir bebis var her şey onun sayesinde

İkisinin de ayrı güzelliği vardır muhakkak. 3 çocuğa hazır mısın peki?
Vallahi korkuyorum hadi kızım 2bucuk yaşında onlar doğana kadar 3 olacak, seneye anaokuluna gider. İkizlere kayinvalidem gelebilir mi gelemez mi bilemiyorum kim nasıl bakacak ufak bir fikrim yok geriliyorum düşününce o yüzden düşünmemeye anı yaşamaya çalışıyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…