Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Doğru anı yaşa tatlım zamanı gelince çözüm bulunur

Selam kızlar mardin e döndük dün itibari ile evim leş gibi kombinin borusu patlamış butfak göl olmuş ekmekliğim halım herşey mahvolmuş
Ayrıntılı harika geçti bu arada çok şükür herşey yolunda 450 gr 27 cm olmuş minik kızım

Geçmiş olsun tatlım üzüldüm sana yardım edecek birileri var mı orada? Tek başına yapma iş..
Miniğe çok sevindim gözünüz Aydın

Geçmiş olsun tatlım üzüldüm sana yardım edecek birileri var mı orada? Tek başına yapma iş..
Miniğe çok sevindim gözünüz Aydın
Şükür halletik canım yaa kimse yok eşim yaptı herşeyi mutfak dolaplarını da sildi sağolsun kış temizliğine giriştik gibi oldu haftaya da halılsrı vericem yıkamaya cam perde kaldı sadece diğer herşeyi bitirdik. Eşim benim çok yardımcım sağolsun herşeyi yapıyor

Kızlar yaaa ben ilaç içemiyorum yaa vitamin verdi doktor içemiyorum bu demir ilacını bazen içiyorum bazen içemiyorum çocuğum vitaminsiz olacak nasıl yapmalıyım yaaa yardımcı olacağınız bir öneri varmı coki Melindanaz merakliblog

İçerken miden mi kalkıyor? Öyleyse ben de öyleyim ama zorluyorum kendimi yoksa sen çok halsiz kalırsın onlar senden alir

Hangi vitaminler kullanıyorsun? Dr bana demir, magnezyum ve d vit verdi. Aklıma geldikçe içiyorum desem yani normaldr herşeye saati saatine dikkat ederim bunda niyeyse bi sallamıyorum. En son görüşmemizde dr hatta demiri günde 2ye çıkarmıştı. Alarm kurup içmeye çalışcam ya vallahi ilaç içmekten sıkıldık herhalde, prilam hariç düzenli aldığım yok

İçerken miden mi kalkıyor? Öyleyse ben de öyleyim ama zorluyorum kendimi yoksa sen çok halsiz kalırsın onlar senden alir
Midem bulanıyor aklıma gelince bile öğürüyorum ki benim bulantım falan geçti herşeyi yiyip içiyorum ama ilaç içmek düşüncesi bile beni mahvediyor

Bitane vitamin hapı var birde demir ilacı var demir ilacı kapsül şeklinde içerken nasıl kokuyor plastik gibi böyle iğrenç ben bir kaç zaman içtim ama şimdi içemiyorum vallahi

Canım ben decavit, Coraspin kullanıyorum sadece. Onları da içiyorum. Sen de bir doktoruna danış istersen.

A Asli47 Melindanaz merakliblog Kızlar haftada bir hala proluton iğne vuruluyor musunuz? Doktorum 1 ay daha vurul dedi. Göbekten kan sulandırıcı da doğuma kadarmış. Siz ne alemdesiniz? Neler kullanıp hangi ilaçları içiyorsunuz? Coraspin i de 36 haftaya kadar kullanacaksın dedi. Decavit devam.. Şu an ekstra vitamin falan vermedi bu yeterli diyor.

Yavrum benim tüp bebek doktorum 8kiz diye proluton doğurana kadar vuracaksın dedi ama rutin kontrol olduğum Dr bu hafta gerek yok prolutona dedi. Ama tabii ben vurulcam çünkü tüp bebek drum aynı zamanda perinatolog. Onu dinlicem. Oksapar ben doğumdan 3 hafta sonraya kadar kullancam. Ocean mommy omega kullanıyorum bir de demir ve progestan 200 her gece 1 tane

Detaylı ultrasona gittiğim doktor perinatalog, gerek yok vurulmana dedi her şey normal düşük riski yok dedi ama tüp bebek doktorum ne olur ne olmaz 1 ay daha vuralım dedi. Hala fitil mi atıyorsun canım? Ben fitili bırakalı çok oldu..

Her şey ikiz oldukları için. Tekil gebeligimde ne proluton kullandım ne de 12 haftadan sonra progestan. Bunlar riskli diye devam ettiriyorlar. Sağlıkla gelsinler inşallah ama bıktım sürekli iğne ilaç kevgire döndüm

Beybicim proluton haftada bir devam hatta birazdan gidicem totomu oydurmaya progestan fitil günde bi tane dedi de arada yapıyorum, midem bulanıyor fitilden magnorm, gynoferon(günde2) ve d vit damla doğuma kadar devammış. Ha proluton da doğuma kadar devam dedi. Oksaparı ve coraspini bıraktırdı 14 gibi Allah doktorumdan razı olsun Çünkü artık oksapar yaparken ağlıyordum bıkmıştım Allah bi daha yaşatmasın.

Tatlım sağlıkla gelsinler önemli olan o

Anladım tatlım aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayız. Sen tüp bebek doktorunda doğum yapmayacaksın değil mi başka doktorla devam ediyorsun?

Ben şuanda iç ilaç kullanmıyorum vitamin hariç 12.hagtadan sorma hepsini kestik canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…