Doğru anı yaşa tatlım zamanı gelince çözüm bulunurVallahi korkuyorum hadi kızım 2bucuk yaşında onlar doğana kadar 3 olacak, seneye anaokuluna gider. İkizlere kayinvalidem gelebilir mi gelemez mi bilemiyorum kim nasıl bakacak ufak bir fikrim yok geriliyorum düşününce o yüzden düşünmemeye anı yaşamaya çalışıyorum
Geçmiş olsun tatlım üzüldüm sana yardım edecek birileri var mı orada? Tek başına yapma iş..Selam kızlar mardin e döndük dün itibari ile evim leş gibi kombinin borusu patlamış butfak göl olmuş ekmekliğim halım herşey mahvolmuş
Ayrıntılı harika geçti bu arada çok şükür herşey yolunda 450 gr 27 cm olmuş minik kızım
Şükür halletik canım yaa kimse yok eşim yaptı herşeyi mutfak dolaplarını da sildi sağolsun kış temizliğine giriştik gibi oldu haftaya da halılsrı vericem yıkamaya cam perde kaldı sadece diğer herşeyi bitirdik. Eşim benim çok yardımcım sağolsun herşeyi yapıyorGeçmiş olsun tatlım üzüldüm sana yardım edecek birileri var mı orada? Tek başına yapma iş..
Miniğe çok sevindim gözünüz Aydın
Şükür halletik canım yaa kimse yok eşim yaptı herşeyi mutfak dolaplarını da sildi sağolsun kış temizliğine giriştik gibi oldu haftaya da halılsrı vericem yıkamaya cam perde kaldı sadece diğer herşeyi bitirdik. Eşim benim çok yardımcım sağolsun herşeyi yapıyor
İçerken miden mi kalkıyor? Öyleyse ben de öyleyim ama zorluyorum kendimi yoksa sen çok halsiz kalırsın onlar senden alirKızlar yaaa ben ilaç içemiyorum yaa vitamin verdi doktor içemiyorum bu demir ilacını bazen içiyorum bazen içemiyorumçocuğum vitaminsiz olacak nasıl yapmalıyım yaaa yardımcı olacağınız bir öneri varmı coki Melindanaz merakliblog
Hangi vitaminler kullanıyorsun? Dr bana demir, magnezyum ve d vit verdi. Aklıma geldikçe içiyorum desemKızlar yaaa ben ilaç içemiyorum yaa vitamin verdi doktor içemiyorum bu demir ilacını bazen içiyorum bazen içemiyorumçocuğum vitaminsiz olacak nasıl yapmalıyım yaaa yardımcı olacağınız bir öneri varmı coki Melindanaz merakliblog
Midem bulanıyor aklıma gelince bile öğürüyorum ki benim bulantım falan geçti herşeyi yiyip içiyorum ama ilaç içmek düşüncesi bile beni mahvediyorİçerken miden mi kalkıyor? Öyleyse ben de öyleyim ama zorluyorum kendimi yoksa sen çok halsiz kalırsın onlar senden alir
Bitane vitamin hapı var birde demir ilacı var demir ilacı kapsül şeklinde içerken nasıl kokuyor plastik gibi böyle iğrenç ben bir kaç zaman içtim ama şimdi içemiyorum vallahiHangi vitaminler kullanıyorsun? Dr bana demir, magnezyum ve d vit verdi. Aklıma geldikçe içiyorum desemyani normaldr herşeye saati saatine dikkat ederim bunda niyeyse bi sallamıyorum. En son görüşmemizde dr hatta demiri günde 2ye çıkarmıştı. Alarm kurup içmeye çalışcam ya vallahi ilaç içmekten sıkıldık herhalde, prilam hariç düzenli aldığım yok
Canım ben decavit, Coraspin kullanıyorum sadece. Onları da içiyorum. Sen de bir doktoruna danış istersen.Kızlar yaaa ben ilaç içemiyorum yaa vitamin verdi doktor içemiyorum bu demir ilacını bazen içiyorum bazen içemiyorumçocuğum vitaminsiz olacak nasıl yapmalıyım yaaa yardımcı olacağınız bir öneri varmı coki Melindanaz merakliblog
Nefret ettik artık ilaçlardanBitane vitamin hapı var birde demir ilacı var demir ilacı kapsül şeklinde içerken nasıl kokuyor plastik gibi böyle iğrenç ben bir kaç zaman içtim ama şimdi içemiyorum vallahi
Yavrum benim tüp bebek doktorum 8kiz diye proluton doğurana kadar vuracaksın dedi ama rutin kontrol olduğum Dr bu hafta gerek yok prolutona dedi. Ama tabii ben vurulcam çünkü tüp bebek drum aynı zamanda perinatolog. Onu dinlicem. Oksapar ben doğumdan 3 hafta sonraya kadar kullancam. Ocean mommy omega kullanıyorum bir de demir ve progestan 200 her gece 1 taneA Asli47Melindanaz merakliblog Kızlar haftada bir hala proluton iğne vuruluyor musunuz? Doktorum 1 ay daha vurul dedi. Göbekten kan sulandırıcı da doğuma kadarmış. Siz ne alemdesiniz? Neler kullanıp hangi ilaçları içiyorsunuz? Coraspin i de 36 haftaya kadar kullanacaksın dedi. Decavit devam.. Şu an ekstra vitamin falan vermedi bu yeterli diyor.
Detaylı ultrasona gittiğim doktor perinatalog, gerek yok vurulmana dedi her şey normal düşük riski yok dedi ama tüp bebek doktorum ne olur ne olmaz 1 ay daha vuralım dedi.Yavrum benim tüp bebek doktorum 8kiz diye proluton doğurana kadar vuracaksın dedi ama rutin kontrol olduğum Dr bu hafta gerek yok prolutona dedi. Ama tabii ben vurulcam çünkü tüp bebek drum aynı zamanda perinatolog. Onu dinlicem. Oksapar ben doğumdan 3 hafta sonraya kadar kullancam. Ocean mommy omega kullanıyorum bir de demir ve progestan 200 her gece 1 tane
Her şey ikiz oldukları için. Tekil gebeligimde ne proluton kullandım ne de 12 haftadan sonra progestan. Bunlar riskli diye devam ettiriyorlar. Sağlıkla gelsinler inşallah ama bıktım sürekli iğne ilaç kevgire döndümDetaylı ultrasona gittiğim doktor perinatalog, gerek yok vurulmana dedi her şey normal düşük riski yok dedi ama tüp bebek doktorum ne olur ne olmaz 1 ay daha vuralım dedi.Hala fitil mi atıyorsun canım? Ben fitili bırakalı çok oldu..
Beybicim proluton haftada bir devam hatta birazdan gidicem totomu oydurmayaA Asli47Melindanaz merakliblog Kızlar haftada bir hala proluton iğne vuruluyor musunuz? Doktorum 1 ay daha vurul dedi. Göbekten kan sulandırıcı da doğuma kadarmış. Siz ne alemdesiniz? Neler kullanıp hangi ilaçları içiyorsunuz? Coraspin i de 36 haftaya kadar kullanacaksın dedi. Decavit devam.. Şu an ekstra vitamin falan vermedi bu yeterli diyor.
Tatlım sağlıkla gelsinler önemli olan oHer şey ikiz oldukları için. Tekil gebeligimde ne proluton kullandım ne de 12 haftadan sonra progestan. Bunlar riskli diye devam ettiriyorlar. Sağlıkla gelsinler inşallah ama bıktım sürekli iğne ilaç kevgire döndüm
Anladım tatlım aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayız. Sen tüp bebek doktorunda doğum yapmayacaksın değil mi başka doktorla devam ediyorsun?Beybicim proluton haftada bir devam hatta birazdan gidicem totomu oydurmayaprogestan fitil günde bi tane dedi de arada yapıyorum, midem bulanıyor fitilden magnorm, gynoferon(günde2) ve d vit damla doğuma kadar devammış. Ha proluton da doğuma kadar devam dedi. Oksaparı ve coraspini bıraktırdı 14 gibi Allah doktorumdan razı olsun Çünkü artık oksapar yaparken ağlıyordum bıkmıştım Allah bi daha yaşatmasın.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?