Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Eşim de dün gece bana dedi ki kizimizda 9 aylıkken böyleydin
Hamile pantolonu aldım sanki sıktı gibi. Normalde m beden giyiyorum öyle aldım ve lcw yani bacakları dar gibi geldi bi büyük alcam. O göbek çıkıntılı kısım dar gelecek gibi bir aya iyi ki taytlar var. Bu arada detaylıyı aldım 23+5te 1 ekim. Ordan da adanaya gidiyoruz

Benim kızımdan kalanlar var giydiğim ama yine onlar da diyelim ki şu an 5 aylığı kızımda 7 8 aylıkken giydiğim şeyler son zamanlara bir şeyler almak yine farz oldu yani. Benim mdr Yrd da perşembe 24 hafta olduğuma dair kağıt istedi perşembe dilekçe yazacakmışim sonra izne ayrilcakmisim

Valla adana çok soğuk olmaz o yüzden hırka gömlek tayt yapıcam doktora giderken. Çok dışarı çıkmam zaten. Bir iki elbise bulursam alırım. Son ay bi poz çekiniriz belki perşembe günü 24+0 oluyor değil mi?

1 gün eksik oluyor ama Dr onu ayarlar kuzum

Ben gittiğimde de 2 gün eksik olacak verir herhalde inşallah
Verir verir 1 2 günü ayarlar onlar, ayarlamazsa benden görürüz ne olacağını o zaman 2 gün rapor alırım ptesi yine giderim yapacak bişey yok 1 gün için ne okulum ders programı değiştirir ne de ben bu halde gidip çalışabilirim bin beş yüz kişilik okulda, asım yok biseyim yok

Ben de haftaya pazartesi gidicem 1 gün eksik oluyor ama doktor ayarlar bence de
Ayrılıyoruz izne bayanlar, tuttu mu tutmadı mı kalbi attı mı atmadı mı derken yarısından fazla yol geldik çok şükür doktora bebeğimle gtcem okula da, o beni düşündürüyor eşim okulda olacak korona olmasa ona bırakırdım ama okul fena tehlikeli olur kızımı bırakmaz çocuklar Bi de sevecem diye. Perşembe günü için çok gerginim

E tabi canım onu idare bile görmezden gelir bence ya. Ben pztsi aşı olcam bakalım neler olacak, tetanozda bi hafta çektim bunda napcaksam. Doktorum ol diyor artık riske atamam adanaya gitmeden olayım

Ben de belki doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Ama içimde hep bir korku var tüp bebeğiz diğer doktorlar tam anlar mı diye
Eğer aynı ilde olsaydım tüp bebek doktorumda doğururdum adama hayranım çünkü gerçekten müko bi doktor. Adanada da pazarlık yapıcam doktorlarla kim bana doğumdan sonra heyet verse orda doğurcam birkaç hastane ve dr la görüşücem

E tabi canım onu idare bile görmezden gelir bence ya. Ben pztsi aşı olcam bakalım neler olacak, tetanozda bi hafta çektim bunda napcaksam. Doktorum ol diyor artık riske atamam adanaya gitmeden olayım
Ben tetanoz ne zaman olcam 2.doz ya. Doktorum okula gitmiyorsan aşıya gerek yok dedi. Dogurunca vurulcam gibi ben

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…