Anladım tatlım güzelmişBen şuanda iç ilaç kullanmıyorum vitamin hariç 12.hagtadan sorma hepsini kestik canım
Şuan tüp bebek doktorumla devam ediyorum 24ten sonra artık adanaya gidicem orda kendime bi doktor bulucamAnladım tatlım aşağı yukarı hepimiz aynı durumdayız. Sen tüp bebek doktorunda doğum yapmayacaksın değil mi başka doktorla devam ediyorsun?
Karnım şimdiden patlicak gibi hissediyorum beeeennnŞuan tüp bebek doktorumla devam ediyorum 24ten sonra artık adanaya gidicem orda kendime bi doktor bulucam
Sabah her şey çok güzeldi, duştan sonra su mu topluyor ne oluyor şiştim şuan balon gibiyim.Karnım şimdiden patlicak gibi hissediyorum beeeennn
Eşim de dün gece bana dedi ki kizimizda 9 aylıkken böyleydinSabah her şey çok güzeldi, duştan sonra su mu topluyor ne oluyor şiştim şuan balon gibiyim.
Hamile pantolonu aldım sanki sıktı gibi. Normalde m beden giyiyorum öyle aldım ve lcw yani bacakları dar gibi geldi bi büyük alcam. O göbek çıkıntılı kısım dar gelecek gibi bir ayaEşim de dün gece bana dedi ki kizimizda 9 aylıkken böyleydin
Benim kızımdan kalanlar var giydiğim ama yine onlar da diyelim ki şu an 5 aylığı kızımda 7 8 aylıkken giydiğim şeylerHamile pantolonu aldım sanki sıktı gibi. Normalde m beden giyiyorum öyle aldım ve lcw yani bacakları dar gibi geldi bi büyük alcam. O göbek çıkıntılı kısım dar gelecek gibi bir ayaiyi ki taytlar var. Bu arada detaylıyı aldım 23+5te 1 ekim. Ordan da adanaya gidiyoruz
Valla adana çok soğuk olmaz o yüzden hırka gömlek tayt yapıcam doktora giderken. Çok dışarı çıkmam zaten. Bir iki elbise bulursam alırım. Son ay bi poz çekiniriz belkiBenim kızımdan kalanlar var giydiğim ama yine onlar da diyelim ki şu an 5 aylığı kızımda 7 8 aylıkken giydiğim şeylerson zamanlara bir şeyler almak yine farz oldu yani. Benim mdr Yrd da perşembe 24 hafta olduğuma dair kağıt istedi perşembe dilekçe yazacakmışim sonra izne ayrilcakmisim
1 gün eksik oluyor ama Dr onu ayarlar kuzumValla adana çok soğuk olmaz o yüzden hırka gömlek tayt yapıcam doktora giderken. Çok dışarı çıkmam zaten. Bir iki elbise bulursam alırım. Son ay bi poz çekiniriz belkiperşembe günü 24+0 oluyor değil mi?
Ben gittiğimde de 2 gün eksik olacak verir herhalde inşallah1 gün eksik oluyor ama Dr onu ayarlar kuzum
Verir verir 1 2 günü ayarlar onlar, ayarlamazsa benden görürüz ne olacağınıBen gittiğimde de 2 gün eksik olacak verir herhalde inşallah
Ben de belki doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Ama içimde hep bir korku var tüp bebeğiz diğer doktorlar tam anlar mı diyeŞuan tüp bebek doktorumla devam ediyorum 24ten sonra artık adanaya gidicem orda kendime bi doktor bulucam
Ben de haftaya pazartesi gidicem 1 gün eksik oluyor ama doktor ayarlar bence de1 gün eksik oluyor ama Dr onu ayarlar kuzum
Ayrılıyoruz izne bayanlar, tuttu mu tutmadı mı kalbi attı mı atmadı mı derken yarısından fazla yol geldik çok şükürBen de haftaya pazartesi gidicem 1 gün eksik oluyor ama doktor ayarlar bence de
E tabi canım onu idare bile görmezden gelir bence ya. Ben pztsi aşı olcam bakalım neler olacak, tetanozda bi hafta çektim bunda napcaksam. Doktorum ol diyor artık riske atamam adanaya gitmeden olayımVerir verir 1 2 günü ayarlar onlar, ayarlamazsa benden görürüz ne olacağınıo zaman 2 gün rapor alırım ptesi yine giderim yapacak bişey yok 1 gün için ne okulum ders programı değiştirir ne de ben bu halde gidip çalışabilirim bin beş yüz kişilik okulda, asım yok biseyim yok
Eğer aynı ilde olsaydım tüp bebek doktorumda doğururdum adama hayranım çünkü gerçekten müko bi doktor. Adanada da pazarlık yapıcam doktorlarla kim bana doğumdan sonra heyet verse orda doğurcam birkaç hastane ve dr la görüşücemBen de belki doktor değiştirmeyi düşünüyorum. Ama içimde hep bir korku var tüp bebeğiz diğer doktorlar tam anlar mı diye
Ben tetanoz ne zaman olcam 2.doz ya. Doktorum okula gitmiyorsan aşıya gerek yok dedi. Dogurunca vurulcam gibi benE tabi canım onu idare bile görmezden gelir bence ya. Ben pztsi aşı olcam bakalım neler olacak, tetanozda bi hafta çektim bunda napcaksam. Doktorum ol diyor artık riske atamam adanaya gitmeden olayım
Tetanoz aşıları arası ortalama 1 aymış. Corona aşısına mı dedi gerek yok diye?Ben tetanoz ne zaman olcam 2.doz ya. Doktorum okula gitmiyorsan aşıya gerek yok dedi. Dogurunca vurulcam gibi ben
Korona için dedi 3vet,evdesin zaten gerek yok dedi ama eşim çalışıyorTetanoz aşıları arası ortalama 1 aymış. Corona aşısına mı dedi gerek yok diye?
Evde olup da korona olan bi sürü var ya. Allah hepimizi korusun, ben riske atmayacağım çünkü adanada gezicem alışveriş için mecburKorona için dedi 3vet,evdesin zaten gerek yok dedi ama eşim çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?