Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Evde olup da korona olan bi sürü var ya. Allah hepimizi korusun, ben riske atmayacağım çünkü adanada gezicem alışveriş için mecbur
Benimde 28 eylülde tetenozumun 2.dozu var onu atılıp sorma hafta aşı olucam bende hep evdeyim ama eşim çalışıyoruz bütün gün ifade alıyor insanların içinde hep izmirde doğum yapacağım doktorumda aşını ol dedi hayırlısı olsun hakkımızda

Amin ben yarın oluyorum ilk dozu. Doktor tetanozla arasının 10 gün olması yeterli dedi. Ben tetanozun ikincisini yapmadım daha 36ya kadar süre varmış gebelerde biontech daha acil bana hatta kimi drlar tek doz tetanoz yeter diyormuş. Aynen beybi şifa olsun hepimize

Ne badireler atlattık beraber şükrolsun bu günümüze.. Tatlım çok dikkat et kızınla.

Ben tetanoz ne zaman olcam 2.doz ya. Doktorum okula gitmiyorsan aşıya gerek yok dedi. Dogurunca vurulcam gibi ben
Bence vurul tatlım hiç riske atma ben de okula gitmiyorum ama bak salı ikinci dozumu olucam eşim işe gidiyor ister istemez dışarı çıkıyoruz

merakliblog Melindanaz A Asli47 Kızlar doktor bana da covid aşısıyla tetanoz arasına bir ay koy dedi. Tetanozun 2. Dozu öyle olunca 32. Haftaya geliyor ama sağlık ocağı problem yok dedi.
Benim doktorum on gün yeterli dedi sağlık gov trde de hemen yapılabilir zararı yok diyor. Tetanoz bildiğim 36ya kadar yapılabiliyor

merakliblog Melindanaz A Asli47 Kızlar doktor bana da covid aşısıyla tetanoz arasına bir ay koy dedi. Tetanozun 2. Dozu öyle olunca 32. Haftaya geliyor ama sağlık ocağı problem yok dedi.
Herkes bişey diyor, bana da sağlık ocağı tetanoz ile 1 ay olmalı dedi arasında. Dogurunca vurulmaya karar verdim ben.

O zaman önce covit olmak daha mantıklı tetonuzu sonra oluruz bence cuma günü gidip olucam o zaman ilk dozumu

Kızlar alışverişe başladınız mı neler aldınız önerdiğiniz şeyler varsa burada da yazın.. Süt sağma makinası baktınız mı?

Daha hiçbirşey almadık yaa nasıl olacak nasıl alıcaz diye aşırı bilinçsiz olarak dolanıyoruz eşimle 2 tanr 10 lu 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım tek başka birşey yok

Daha hiçbirşey almadık yaa nasıl olacak nasıl alıcaz diye aşırı bilinçsiz olarak dolanıyoruz eşimle 2 tanr 10 lu 2 tane 5 li hastane çıkışı aldım tek başka birşey yok
İlk olunca böyle oluyor demek ki

Kızlar alışverişe başladınız mı neler aldınız önerdiğiniz şeyler varsa burada da yazın.. Süt sağma makinası baktınız mı?
Ben bebek bezi ve 5li hastane çıkışı aldım 2 3 tane, patikli alt aldım 6 7 tane. Büyük şeyler kızımda almıştım zaten. Süt sagma makinesi bende lansinoh çift pompalı var ve ben sevmedim

Ben bebek bezi ve 5li hastane çıkışı aldım 2 3 tane, patikli alt aldım 6 7 tane. Büyük şeyler kızımda almıştım zaten. Süt sagma makinesi bende lansinoh çift pompalı var ve ben sevmedim
Güle güle kullansın minikler Neden memnun kalmadın canım? Ben de lansinoh alıcaktım.

Güle güle kullansın minikler Neden memnun kalmadın canım? Ben de lansinoh alıcaktım.
Çift pompalı olunca emiş gücü düşüyor hep tek kullanmak zorunda kaldım o yüzden sevmedim. Teklisini alabilirsin

Melindanaz Canım ben bu pazartesi idari izne ayrıldım. 24 haftadan 32 haftaya kadar idari izinliyiz şimdi ya, 32. Haftadan sonra rapor alabiliyor muyuz bilgin var mı? Doğum sonrasına aktarmak için iznimizi. Okuldakiler bana öyle yap dedi ama bilemedim.

Bunu idarem bana direkt söyledi, idari izin kullanınca 30.haftamda doğum öncesi iznimi başlatmak zorundaymışım. Ama kızımdan da bilgim var 32den sonra rapor alamazsın direkt analık iznin başlar rapor alırsan. Ben 36 haftaya kadar çalışmıştım. 37 olamadı çünkü sanki bıçak batıyor gibi oluyordu doktorum izin vermedi artık çalışmama. Bunlarda da ikiz diye idari izin başlattım mecbur. 30+0da da doğum öncesi baslaticam

Bana idarem öyle söyledi raporla kapat dedi Allah Allah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…