Tüp Bebek ile Hamile Kalıp Ocak’ta Doğum Yapacaklar Toplanalım

Bana idarem öyle söyledi raporla kapat dedi Allah Allah
Bana baslayamazsin bu izni kullanırsan dedi müdür yardımcım. Zaten ikiz gebeyim başlama şansım yok riske atamam ama tekil olsa üzülürdüm. Netten baktım gebelikler alakalı rapor alamazmissin grip mrip diye alırsan 32den sonra oluyormus

Yok zaten ben de 32 den sonra çalışmıcam riske atmıcam ama doktordan çalışabilir belgesi alıp grip gibi raporlar alabilirsin dediler sen de öyle yapabilirsin

Yok zaten ben de 32 den sonra çalışmıcam riske atmıcam ama doktordan çalışabilir belgesi alıp grip gibi raporlar alabilirsin dediler sen de öyle yapabilirsin
Yok kuzum ben o durumları analık iznim bitince yapicam şimdiden göze batmim nefret edecekler benden bu sene

Benimde şeker yüklemesi yarındı ama şua da hastaneye yatış yapıldı sabah 5 civarı tuvalete kalktım ve kanamam oldu kırmızı kanamam bebekte sıkıntı yok şükür Rahim uzunluğunda iyi dedi ama kanamamı takip etmek için yatış yaptı dua edin birşey olmazsın çok korktum

Ay hadi inşallah ya ben 28e kadar rahat değilim doktor ilk eşik 28 dedi ikiz diye, 28 olayım aşırı rahatlicam inşallah
Benim ilk gebeligimde Bi arkadaşım 27 haftalık doğurdu tekil gebelikti, ben 27 olana kadar geceleri uyuyamamistim, ya 27den önce doğarsa diye. Şu an senin tedirginliğini anlıyorum o yüzden, bunlarda da ikiz diye 27 28den önceden korkuyorum ama inşallah biz de 36dan once dogurmayiz, ciğerleri gelişsin miniklerimizin

İnşallah ya ben 36ya çok okeyim. Ciğer geliştirici iğne ne zaman vuruluyor, senin de bişey dedi mi? Of çevremde sürekli saçma sapan hikayeler dönüyor korkuyorum

Ay çok geçmiş olsun Allah bebeğini zamanında sana kavuştursun inşallah. Çok mu yordun kendini ne yaptın? Bak ben yürüyüş harici dışarı çıkmıyorum hep yatıyorum sen de dinlen mutlaka

İnşallah ya ben 36ya çok okeyim. Ciğer geliştirici iğne ne zaman vuruluyor, senin de bişey dedi mi? Of çevremde sürekli saçma sapan hikayeler dönüyor korkuyorum
Benim doktor bişey demedi daha, benim Dr prolutonu bile bırak dedi ya, 1 haftalık daha iğnem var o bitince birakicam. Hikayeleri boş ver sorun olsa ultrasonda görüyor drlar zaten hiç başkalarının gebeligine bakıp kendininkini zehir etme, ben ilkinde çok yaşadım onu sürekli diken ustundeydim. Keyifli Bi gebeliğim olmadı o yüzden, bunlar ikiz ona rağmen kulaklarımı tıkladım

Yok zaten psikolojik olarak stres yapmıyorum ama sürekli otur yat pozisyondayım ya fazla yürürsem yorulursam vs modundayım. Sırf alışverişi bile 28den sonra mı yapsam acaba diyorum

Yok zaten psikolojik olarak stres yapmıyorum ama sürekli otur yat pozisyondayım ya fazla yürürsem yorulursam vs modundayım. Sırf alışverişi bile 28den sonra mı yapsam acaba diyorum
Vala ben her şeyi internetten istiyorum çünkü alacağım tek şey kıyafet o da oğlana sadece, dışarı çıkıp uzun süre gezmek beni korkutuyor o konuda haklısın.

Canım çok geçmiş olsun dikkat et sen ve bebek iyiyse sorun yok geçer inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…