Tup bebek konusundaki en huzursuzluk ve tedirginlik..

Neden olacak ticarethane olmusta oyuzden.ozel hastanemi canim gttigin yer.ben ege unv gtmstm.sorunum belli oldgu halde tum tahliller islemler yeniden yapildi.herseyi arastrdilar hsteroskopi yapildi.halbuki sonucumuz okadar belliydiki ben kiziyordum niye uzatyolar dye ama en dogrusunu yaptilar
Ozeldi canim ve embryolig kizi dinledi doktor ve koymadi bin lirada para aldilar ustune..

Çok merak ettim hangi hastane nasıl raporu söylemezler iş güzarlığa bak, sizin yerinizde olsam bende güvenmezdim doktora .
Tip fakultesiydi ama doktor ozel bakiyodu ordaki hemsireler ayri bi dertti zaten bu kadin dogum hemsireleri hep agresif olur ya biz raporu sonradan duyduk ve yanimzda hc bisey yok evlilik czdanini neyi isteynce kizdik neden gelmeden soylemediniz diye herseyi topladim rapor haftaya cikcak dediler ve biz o aksam donduk raporda kaldi oylelikle..

A
Çok güzel demissin öncelikle sağlıkla hayırlısı ile vaktinde nasip etsin Rabbim.niye neden diye sorma.hep cvpsiz kalıyor.sen gerçekten iyi bir merkez arayışına gir.bana senin çocuğun olmaz olsa ya bedensel yada zihinsel engelli olur dendi.sujurler olsun Rabbime ki o verirse olmayacak yok.ama hem maddi hem manevi sureci defalarca yaşayan bilir.d dünyadaki en iyi tüp bebek merkezlerinde ilk üçe girdi ve ben ilk denemede başarıli sonuc aldım.ins yüzün gülsün,dua ile..
Allah razi olsun hangi tup bebek merkeziydi..

ah ahhh 4 defa yaptırdım ama hala doktorların çok samimi olduğuna inanmıyorum malesef hastayı dinleme olayı olmadığı sürece sizin ne kadar harcadığınız onların zerre umurunda değil geçen yine tavsiye üzerine bir dr gittim bana direk uzun protokol başlıyoruz dedi iyide arkadaşım bana sordunmu sen hazır mısın istiyormusun diye amaaann psikolojim bozuldu valla yaş geçiyor ama ben bıraktım sırf iyi dr olmadığı için

ah ahhh 4 defa yaptırdım ama hala doktorların çok samimi olduğuna inanmıyorum malesef hastayı dinleme olayı olmadığı sürece sizin ne kadar harcadığınız onların zerre umurunda değil geçen yine tavsiye üzerine bir dr gittim bana direk uzun protokol başlıyoruz dedi iyide arkadaşım bana sordunmu sen hazır mısın istiyormusun diye amaaann psikolojim bozuldu valla yaş geçiyor ama ben bıraktım sırf iyi dr olmadığı için
Allah yardimcin olsun canim Rabbim isteyen herkese verir insaallah..artik oralar ticarethane olmus bizle hep ayakustu konustu 2 dkkyi gecmedi ..insanda biraz vicdan olur ben adet olmussum daha bana sonuc negatif aradan bi hafta gecmia daha beni umiitlendryo bekle diye alay ediyor resmen ya.

Ege üniversitesinde bebek sahibi oldum, çok güzel ilgileniyorlar hiçbir şey baştan savma yapılmıyor , Proflar ilgileniyor bütün işlemler tıkır tıkır işliyor bu zorlu süreçte birde hastaneden yorulmuyorsun, üstelik rapor çıkartıyorsun devlet karşılıyor bir kısmını veriyorsun,benimde 3 emriyom donduruldu rabbim isteyen herkese nasip etsin .
Benim bebis ordan olmadi ertesi ay dogal yolla oldu ama gercekten hcbsey atlanmiyor

Tüp bebek merkezindeki hemşireler bile çok iyiydi çok naif davrandılar ve her şehirden gelenler vardı kimseden şikayette duymadım.

Back
X