tup bebek sagliksiz dedi :((

Siz tüp bebek misiniz deseydiniz?
Şu hiçbir şey bilmeyen insanların doktor gibi konuşmasına sinir oluyorum.

aynısından kaynında da var mıymış? sinir oluyorum her konuda ahkam kesen tiplere

Hamgi hastanede doktormuş sordun mu?

Yani ben seni de anlamadım canım. Bunu kafana takıp buraya yazman bile değişik geldi. Herkesin her dediğini takmayın. He de geç. Herkes konuşuyo zaten.

ya etkileniyorum cok.. rahatlamak icin yazdim.rahatladim da biraz. Allah razi olsun herkesten.umarim hamile olan herkes saglikla bebeklerine kavusur..

Çevrelerinde gordukleri kadarıyla İsviçreli bilim adamları gibi analiz çıkartmaya çalışıyorlar ya deli ederler insani

2 yıl önce bir kız sınıfım vardı lisede.sınıfın en çalışkan zeki dışa dönük öğrencisi..adı da feyzaydı çok da severdim. o da tüp bebekmiş.bir gün sohbet ederken öyle söylemişti.

Boyle cahil tiplerle vakit geciripte moralinizi ve seviyenizi asagi cekmeyin bence. Tamam insan bos konusur da bu kadar da olmaz.

Konu sahibi konunu sabote etmiş olmayım ama kafan dağılır

Çocuklara tüp bebeksin dediniz mi

Zira bizimkinin tüp bebek olduğunu aileler de bilmiyor

sadece aynı dönemde aynı doktora gidenler biliyor muhtemelen zira seninki neden tek demişti birisi bana ben de bön bön bakıp anlamamıştım soruyu

Lütfen böyle olumsuz seyler düşünmeyin hic..
Allah saglikla kucaginiza almayi nasio etsin ins..
Tandigm tüp bebek cocuklarda ben hic denk gekmedim.
Eger cekilecek bir imtihan varsa normal olsun tüp olsun her sekilde Allah imtihan eder..cok şükür sizin denemeniz sonuclanmis, bebeginizin icin bolca dinlenin gönlünüzu ve zihninizi ferah tutun..

evet cok sukur... tesekkurler

Cehalet cehalet cehalet daha neler duyacağız inanmayın lütfen böyle şeylere moralinize de bozmayın

Ağzı olan konuşuyor kardeşim sen takılma. Böyle bir genelleme yapılamaz ve böyle bir şeyi ilk kez senden duyuyorum. Her çocuğun riski olabilir. Akraba evliliklerinde risk daha fazla sadece ama onlarda bile sağlıklı çocuklar doğuyor. Bunu söyleyen kişi belli ki mantıksız ezbere konuşan biri. Allah bebeğine sağlık versin kafana takma.

yazık la acıyorum böyle kafalara...arkadaşının çocuğunun zeka yönünden sıkıntılarını tüp bebek olmasına yormuş demek ki..ne acı...

Ben diyorum canım , bılıyor cok kucuk yaslardan berı hatta evde bı pano var
laboratuvar tüpü
bil bakalım içinden kim cıkıveriyor

bi arada tup bebek baskasinin bebegi diyenler vardi. cahille niye cahil oluyorsun. valla nur tupum var birtane 4.5 aylik insallah saglikla hayirla buyuturum buyuturz. sallama yaaa... bana isyerinde surekli tup bebek soyle tup bebek boyle diyip duruyorlardi. ki hickimse bilmiyordu. sallmma kuzum bebisine odaklan sen... saglikla hayirla kucagina alirsin umarim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…