- 9 Ocak 2012
- 15.564
- 30.180
- 798
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
ahahahha cok iyiymis yaa ben de mi yapsamBen diyorum canım , bılıyor cok kucuk yaslardan berı hatta evde bı pano var
laboratuvar tüpü
bil bakalım içinden kim cıkıveriyor
Allah askina şu Tüp Bebeklere neden Canli Bomba gibi bakiliyor. Benim 3.üz tüp bebek kuzenlerim var 3 üde çok sağlıklı maşallah çokta zekiler. Hatta biri daha fazla zeki Anaokuluna alinirsa uyum sorunu olacaği icin suan birinci sinifa başlatilacak. Bunun tüp bebekle ilgisi yok... Bosuna kafani takma .isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Ben diyorum canım , bılıyor cok kucuk yaslardan berı hatta evde bı pano var
laboratuvar tüpü
bil bakalım içinden kim cıkıveriyor
Tüp bebek oldugunu bılıyor ayan beyan hatta cok klınıgede gıttıgımız oldumesela ben Ege nin bilmediğini düşünürdüm hep, hani babasını bilmiyor ya
bir de sana karnında bebek var mı diye sormuştu bir gece o evde kalmayınca ertesi sabah
bebek evde yapılıyor diye biliyor sanmıştım
o zaman tüp bebek yapın Deniz gelsin der diye düşündüm
zira benim oğlan bebek sen isteyince mi kız ya da erkek oluyor diye soruyor
öyle değilse nereden biliyorsunuz doğmadan kız mı erkek mi diye soruyor vs vs
ben ultrason resimlerini bile daha sonra gösteririm diye düşündüm bu sorulara ultrason ile bakıyorlar vs dedim ama gel resimlerini göstereyim diyemedim
şimdi garip şeyler biraz daha büyüyüp baksın dedim
isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Arkadaşın gen uzmanı mıymış? Tüp bebekte o kadar titiz davranıyorlar yumurta seçiminde filan. Hiççççççç kafanıza takmayın. O tür sorunlar normal yollarla olduğunda da olabilir. Allahın bileceği iş.isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Aaaaa nerden bu kadar eminsin? Yoksa sen de mi tüp bebeksin?
diye sorardım ben olsam...
tabii ki arastirdim. benm de duyduklarim hep daha aktif zeki ve sosyal anlamda ileri cocuklar oldugu yonunde idi. ama hamilelik psikolojisinden mi hormonlardan mi etkilendim iste..Hiç mi tedavi olurken araştırmadınız tüp bebekle ilgili yerlere bakmadınız hiç mi bilginiz yok Allah aşkına yani. Tüp bebeklerde zeka geriliği olsa neden yapılsın. Bunca insan tüp bebekle hamile kalıyor kiminkinde var zeka geriliği hanımefendi tüp bebeğin normal bir gebelikten hiçbir farkı yok sadece embriyo rahim içinde değil de laboratuarda oluşturuluyor hepsi bu. Olacaksa da tüp bebek olduğu için olmaz o. Biraz bu konuları araştırsanız milletin lafına bakmazsınız cahil cahil bilmedikleri konularda ahkam kesiyorlar.
isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
İki tane yiğenim var tüp bebek 3 yaşındalar zehir gibi akıllılat maşallah sıkma canını ona bakarsan kimisi de spermi başkasından alıyo sanıyorlar cahil cahil işte. İnşallah sağ salim kucağına alırsın. Hamileliğin tadını çıkar.isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Yok öyle birşey canım lütfen hamileligini zehir etme....isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? dok8toruna filan soran?
Buna takılman bile yanlış.İnsanlar çevresinde bir olumsuz örnek olunca,kendilerini filozof,dünyayı da kendi çevreleri gibi sanıyorlar.isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?