tup bebek sagliksiz dedi :((

Bunun kımde nasıl çıkacağını bilemez kimse. Kaldı ki tüp bebek tedavisinde yumurtanın ve spermin en kalitelisi seçiliyor. Ben de tüp bebekle hamile kaldım. Çok sağlıklı bi gebeliğim var çok şükür. Dr tüm tarama testlerini yapıyor sen tup bebek yaptırdın en kalıtelılerı seçildi gerek yok demiyor yani. Bunla hiç alakası yok.

benim ikizler de tüp bebek o arkadaşın gelsin kelime dağarcığını emin ol benim ikizler onu geçer çünkü sürekli birbiriyle sohbet halindeler ,oyun kurmalar falan müthiş zekaları açık.Bu zeka işi biraz da genetik canım biraz da eğitim

asıl tüp bebek cocukları daha zeki olurlarmıs kaliteli sperm ve yumurta secildigi icin bu arada yegenlerim tüp bebek masallahları var

kac yasinda hamileydiniz doktor alalim dediginde??

Arkadaşınız cahilin önde gideniymiş.etrafımda bisürü tüp bebek sahibi var hepsinin çocuklarda cin gibi maşAllahh.demediniz mi nekadar cahilce bi düşünce diye,ben olsam hemen bozardım

İki arkadaşımın çocuğu tüp bebekle oldu. İkisi de ileri zekalı özel bi eğitim alıyorlar. Tabii bu da ne kadar iyi bilemem ama en azından zekalarında bir gerilik olmuyor bilin:)

Hayır ya olur mu öyle şey saçmalamış arkadaşın.
Tüp bebekli bir çok örnek var hepsi de sağlıklı.
Rabbim bilir onu

Saçmalık. .
Sağlıklı olacaksa her türlü ,
Hasta olacaksa her türlü olur. .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…