- 8 Haziran 2016
- 621
- 636
- 18
- 40
- Konu Sahibi maveraunnehirr
-
isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
Hahaha cok iyiydi. Yapmayin allah askina kontrollere gitmiyor musunuz? Problem olsa taramalarda ultrosonda cikar. Ben de tup bebek yaptirdim sukur bir sıkıntı yok. Kaldi ki hayatta her durumda hersey olabilir kader kismet biraZAaaaa nerden bu kadar eminsin? Yoksa sen de mi tüp bebeksin?
diye sorardım ben olsam...
Saçmalamis, sen bırak o cahilleri. Benim oglum tüp bebek. Maşallah çok da akıllı. Sana onu diyen şahsı solda sıfır bırakır. Böyle zihniyetlerden nefret ediyorum.isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
kizlar cok tesekkur ederim. yuregime su serptiniz.Tüp bebek olmayanlarda da olabilir arkadaşınız tam anlamıyla saçmalamış.
Aaaaa nerden bu kadar eminsin? Yoksa sen de mi tüp bebeksin?
diye sorardım ben olsam...
ınanıyor musunuz böyle seylere gerçekten...benım tanıdığım 3 kişi var..bırı cok ıyı bır meslek sahıbı ustelık sporcu..sağlığı yerınde çokda güzel bır evlılığı var.....dıgerlerıde ıkız henüz çocuklar maşallahları yerınde
oyle seymı olur.kımbılır ne zorluklarla onlara kavuştunuz...henüz hamılede olsnaız ne zorluklar cektınız..yapmayın su laf salatası yapan ınsanlara kanıp moralınızı bozmayın
Aksine tup bebekte saglikli olan hucreler secilip dollenme gerceklestirilmiyor mu?
Hepimiz de ayni risk var sacmalamis
Hahaha cok iyiydi. Yapmayin allah askina kontrollere gitmiyor musunuz? Problem olsa taramalarda ultrosonda cikar. Ben de tup bebek yaptirdim sukur bir sıkıntı yok. Kaldi ki hayatta her durumda hersey olabilir kader kismet biraZ
Tüp bebeğim okulda
Zekasında da gelişiminde de bir sıkıntısı yok
Tüp bebek olmayan ama tıbbi sorun yaşayan çok bebek olduğu gibi tüp ama sağlıklı da çok bebek var
Sıkmayın canınızı çocuğun nasıl olduğu nasıl doğduğu değil yarınları önemli
Bir çok tüp bebek tanıdığım çocuk var zekalarında sıkıntı olana ben rastlamadım
Lütfen canınızı sıkmayın.
Çocuk uzmanıyım ve kesinlikle arkadaşınızın söylediği durum yanlış. Böyle birşey olabilir mi? Eğer öyle olsa bu tedavi tüm dünyada uygulanabilir mi? Devletler tarafından desteklenebilir mi? Kim zeka olarak problemli bireylerin sayısını arttırmak ister.
Lütfen yıl artık kaç olmuş, neyi tartışıyoruz. Evet anne karnındaki her bebekte problem olma riski var. Ama bunu yapılış şekline bağlayıp bir de genelleme yapmak... Ne diyeyim arkadaşınızın IQ sundan şüphelenmeme yol açıyor. Gerçi halen bana aşı yaptirmayacagim çocuğu olmaz diyen insanlarda geliyor.
Çok kızdım. Hele de gebe birinin psikolojisini böyle yıpratmak. Cahilliğin bile bir sınırı olmalı. Lütfen üzülme. Sağlığına dikkat et yeter. Allah bebeğini sağlıkla kucağına almanı nasip eder inşallah.
Saçmalamis, sen bırak o cahilleri. Benim oglum tüp bebek. Maşallah çok da akıllı. Sana onu diyen şahsı solda sıfır bırakır. Böyle zihniyetlerden nefret ediyorum.
cahille cahil olmayın lütfen.isyerindeki arkadasim bugun (tup bebekle hamile kaldigimi bilmeden) tup bebek olan cocuklarda zeka yonunden sikinti oluyor dedi.. cevresindeki bir kisiyi ornek gosterdi.. cok canim sikildi.. duydugunuz bildiginiz bir sey var mi bu konuda kizlar? doktoruna filan soran?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?