Okadar umutsuzluga kapilma herseyin hayirlisi ins. Sen embryo dondurmamis miydin?canım benim inşallah çok çok teşekkür ederim inan ki sizin dualarınız sayesinde umudumu kaybetmiyorum yoksa ben hiç umutlu değilim, eşim de zaten bunda olmazsa bi daha denemeyiz dedi daha da moralim bozuldu bu benim ilk ve son şansım sanırım
evet 3 tanesi donduruldu..Okadar umutsuzluga kapilma herseyin hayirlisi ins. Sen embryo dondurmamis miydin?
Sana tavsiyem ne olursa olsun pes etme hrm 2.deneme daha basarili oluyomus cunku vucut daha hazir ve alisik oluyomus ins.ben tekrar aralik ayinda transfer yaptiricam hem bu kadar zahmetlide olmayacak ins.evet 3 tanesi donduruldu..
inşallah canım benim tabi ki pes etmemek lazım ama benim eşimden kaynaklanıyo bu sıkıntı, test yaptırmaya gittim eve döndüğümde bi yarım saat sormadı bile sonucu öylece yattı, yarım saat sonra ee noldu sonuç falan böyle ilgisiz ilgisiz sordu, ben yeni transfer olmuşum sonuçta bayramın 2.günü 20 kişiye yakın misafir ağırladım evimde çiğköfte yapıldı ne kadar yorulmayayım dikkat edeyim de desen eşinin tutumu da çok önemli, benim eşimdede ne bi merak ne bi istek yok gibi öyle olunca ikinci denemeyi de yapacağını sanmıyorum..Sana tavsiyem ne olursa olsun pes etme hrm 2.deneme daha basarili oluyomus cunku vucut daha hazir ve alisik oluyomus ins.ben tekrar aralik ayinda transfer yaptiricam hem bu kadar zahmetlide olmayacak ins.
Canini sikma olmamasini yorulmana baglama dr. bana kizdi neden yattin diye bende bayramda cok yoruldum onun icinmi olmadi dedim hayir hic ilgisi yok tutacagi varsa kayada tasisan tutardi hayirlisi boyleymis uzulme dedi. Yani takma kafana kendini suclama belki esinde uzuluyodur sana belli etmiyodur. Uzme kendini devam et ins.olur arkadasim rabbim buyukinşallah canım benim tabi ki pes etmemek lazım ama benim eşimden kaynakla bu sıkıntı, test yaptırmaya gittim eve döndüğümde bi yarım saat sormadı bile sonucu öylece yattı, yarım saat sonra ee noldu sonuç falan böyle ilgisiz ilgisiz sordu, ben yeni transfer olmuşum sonuçta bayramın 2.günü 20 kişiye yakın misafir ağırladım evimde çiğköfte yapıldı ne kadar yorulmayayım dikkat edeyim de desen eşinin tutumu da çok önemli, benim eşimdede ne bi merak ne bi istek yok gibi öyle olunca ikinci denemeyi de yapacağını sanmıyorum..
Amin ins. Nerde tedavi goruyosun problemin nebenimde salı günü test günüm.geçen hafta bugün transfer olmuştum. 5.denemem inşallah bu sefer tutunmuşlardır. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin
benimde 10 ekimde dondurulmus iki 5. gun kaliteli embriyolarimin transferi oldu rabbim hepimizin yuzunu guldursun hayirli saglikli evlatlar nasip etsin
Sanirim 2. Deneme ilkinde olmadimi nerde tedavi goruyosunuz. Ins.hayirlisiyla guzel haberler alirsinizHayirli olsunncanim ayni gün olmuş transferimiz neler yapion nasil gecirion bu günleri....
sagol canim benim 2. transferim ilki taze idi 5. gun embriyosuydu tutmadi temmuzdan beri bekliyodum kalinlasma zor oldu 5 dondurulmusundan 2 sini transfer etti kaliteliymis o gunden beri evde yatiyorum yarin ise baslayacagim clexan 4 luk progestan ve estrofem kullaniyorum dr 2 gun tutunma sureci var dedi kaldi 10 gun insallah tutunur bebeklerimiz heyecan cok bende sen neler yapiyorsunHayirli olsunncanim ayni gün olmuş transferimiz neler yapion nasil gecirion bu günleri....
amin benim 2. bursa art de yaptirdimSanirim 2. Deneme ilkinde olmadimi nerde tedavi
goruyosunuz. Ins.hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz
amin insallah rabbim seninde bebegini kucagina almayi nasip eder insallahAllah hepinize mis kokulu bebekler nasip etsin.. ben eylül ayindan tek embriyo transferi ile hamile kaldim.. simdi 7. Haftamdayim.. Allah hepimizin yardimxisi olsun
Hayirlisiyla olur ins. Allah hepimize guzel bebekler nasip etsin. Benimkide tutunamadi bayramin 2. Gunu kanamam oldu dr cok incelme olmus cokme var dedi bakalim artik nasil toparlanip aralik ayinda transferim olucaksagol canim benim 2. transferim ilki taze idi 5. gun embriyosuydu tutmadi temmuzdan beri bekliyodum kalinlasma zor oldu 5 dondurulan 2 sini transfer etti kaliteliymis o gunden beri evde yatiyorum yarin ise baslayacagim clexan 4 luk progestan ve estrofem kullaniyorum dr 2 gun tutunma sureci var dedi kaldi 10 gun insallah tutunur bebeklerimiz heyecan cok bende sen neler yapiyorsun
amin benim 2. bursa art de yaptirdim
amin insallah rabbim seninde bebegini kucagina almayi nasip eder insallah
umut2post: 37277970 .!.:[TE="duygugul, post: 37277785, member: 446610"]Sanirim 2. Deneme ilkinde olmadimi nerde tedavi goruyosunuz. Ins.hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?