Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

E="filiz_1702, post: 37245904, member: 392696"]evet canım aldım sonucumu iki ayrı hastaneden yaptım tahlilimi 12.gün değerim birinde 95, diğerinde 102,9 çıktı.. yarın tekrarlıycam bakalım hayırlısı artık..[/QUOTE]
Ins.pozifi net gorursun canim senden cok umutluyum rabbim gonlune gore versin ins. Sagkikli sihhatli bebekler nasip etsin.

canım benim inşallah çok çok teşekkür ederim inan ki sizin dualarınız sayesinde umudumu kaybetmiyorum yoksa ben hiç umutlu değilim, eşim de zaten bunda olmazsa bi daha denemeyiz dedi daha da moralim bozuldu bu benim ilk ve son şansım sanırım

Okadar umutsuzluga kapilma herseyin hayirlisi ins. Sen embryo dondurmamis miydin?

Sana tavsiyem ne olursa olsun pes etme hrm 2.deneme daha basarili oluyomus cunku vucut daha hazir ve alisik oluyomus ins.ben tekrar aralik ayinda transfer yaptiricam hem bu kadar zahmetlide olmayacak ins.
inşallah canım benim tabi ki pes etmemek lazım ama benim eşimden kaynaklanıyo bu sıkıntı, test yaptırmaya gittim eve döndüğümde bi yarım saat sormadı bile sonucu öylece yattı, yarım saat sonra ee noldu sonuç falan böyle ilgisiz ilgisiz sordu, ben yeni transfer olmuşum sonuçta bayramın 2.günü 20 kişiye yakın misafir ağırladım evimde çiğköfte yapıldı ne kadar yorulmayayım dikkat edeyim de desen eşinin tutumu da çok önemli, benim eşimdede ne bi merak ne bi istek yok gibi öyle olunca ikinci denemeyi de yapacağını sanmıyorum..

Canini sikma olmamasini yorulmana baglama dr. bana kizdi neden yattin diye bende bayramda cok yoruldum onun icinmi olmadi dedim hayir hic ilgisi yok tutacagi varsa kayada tasisan tutardi hayirlisi boyleymis uzulme dedi. Yani takma kafana kendini suclama belki esinde uzuluyodur sana belli etmiyodur. Uzme kendini devam et ins.olur arkadasim rabbim buyuk

Arkadaslar dr en son gittigimde usg ile kontrolum oldu rahimde cokme var histeroskopi olmam gerektigini soyledi ben zaten tup bebege baslamadan rahim filmi cektirdim tmm buda farkli bir yontem ama yinede tuhafima gitti. bebek tutunamayinca yapilirmis. Yurt disinda tedaviye baslamadan mecburi yaptirimasi gerekiyomus bizde tutunamayinca ne sacma sistem. Yaptiran varmi drnuz hic bundan bahsettimi sizlere artik korkmaya baslamadim surekli bisiler isteniyo ve cok yiprandim.

benimde salı günü test günüm.geçen hafta bugün transfer olmuştum. 5.denemem inşallah bu sefer tutunmuşlardır. Rabbim hepimizin dualarını kabul etsin

Selam kizlar benimde 10ekimde oldu transferim heyecanla beklioz ilk denemem nisanda opu oldu ama donduruldu ameliyatlar filmler derken 10 ekmde transfer oldum 21ekim test tarihimmm

[TE="duygugul, post: 37277785, member: 446610"]Sanirim 2. Deneme ilkinde olmadimi nerde tedavi goruyosunuz. Ins.hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz[/QUOTE]

Yok ilk deneme canim

Allah hepinize mis kokulu bebekler nasip etsin.. ben eylül ayindan tek embriyo transferi ile hamile kaldim.. simdi 7. Haftamdayim.. Allah hepimizin yardimxisi olsun

Hayirli olsunncanim ayni gün olmuş transferimiz neler yapion nasil gecirion bu günleri....
sagol canim benim 2. transferim ilki taze idi 5. gun embriyosuydu tutmadi temmuzdan beri bekliyodum kalinlasma zor oldu 5 dondurulmusundan 2 sini transfer etti kaliteliymis o gunden beri evde yatiyorum yarin ise baslayacagim clexan 4 luk progestan ve estrofem kullaniyorum dr 2 gun tutunma sureci var dedi kaldi 10 gun insallah tutunur bebeklerimiz heyecan cok bende sen neler yapiyorsun

Sanirim 2. Deneme ilkinde olmadimi nerde tedavi

goruyosunuz. Ins.hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz
amin benim 2. bursa art de yaptirdim

Allah hepinize mis kokulu bebekler nasip etsin.. ben eylül ayindan tek embriyo transferi ile hamile kaldim.. simdi 7. Haftamdayim.. Allah hepimizin yardimxisi olsun
amin insallah rabbim seninde bebegini kucagina almayi nasip eder insallah

Hayirlisiyla olur ins. Allah hepimize guzel bebekler nasip etsin. Benimkide tutunamadi bayramin 2. Gunu kanamam oldu dr cok incelme olmus cokme var dedi bakalim artik nasil toparlanip aralik ayinda transferim olucak

umut2post: 37277970 .!.:
[TE="duygugul, post: 37277785, member: 446610"]Sanirim 2. Deneme ilkinde olmadimi nerde tedavi goruyosunuz. Ins.hayirlisiyla guzel haberler alirsiniz

Yok ilk deneme canim[/QUOTE]
Hayirli olur ins. Guzel haberler verirsiniz bizlerede ins.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…