- 19 Ağustos 2014
- 217
- 90
- 73
- 41
Ayyy bende kotu bisimi varda boyleyim diyip kotu olmustum hadi bakalim ins.hayirlisiyla olur. Beklemek cok fena
Gunaydin bende inaniyorum ins sonu guzel olur dun cok kotu oldum butun duygularim birbirine girdi gulerken agladim aglarken guldum galiba hormonlarimin dengesi bozuldu aklima ya olmazsa gelincede bittim oyle cok alistimki onlara rabbim ins.hayirlisiyla nasip eder...günaydın canım her sonuca hazırlıklı ol metanetli ol ama ben inanıyorum olucak içini ferah tut
BeniTE="filiz_1702, post: 37159557, member: 392696"]2.gunuune kadar beklersek aqtık 2 gun daha bekleriz ::)) insallah sonuç olumlu olur..
son güne kadar bekleyip o heyecanı yaşayalım bence :):) ben o güne kadar unutucam hayatıma devam edicem doğumgünümde almak istiyorum güzel haberi :):):)[/QUOTE]Beni
aslinda merakettigim beni ki cuma gunu oglen 7 bitiyo 8e giriyo gunum ogun baksam cikmazmiartik ince hesap yapar oldum ya
abla süpermişsin ya 2 çocuktan sonra tüple başla Allahın işi işte ama şu koruma olayına bizde onay veriyoruz yok spraldi doğum kontrol haplarıydı topla o paraları tüp yaptır aynı şey farkı yok :)Merhaba hanimlar, ben de araniza yeni katildim. Tüp bebek tedavisi görüp olumlu sonuc alanlari tebrik ediyorum, hepinizin adina cok sevindim.Darisi bizim basimiza...:) Olumsuz sonuc alanlarin da azimle devam etmelerini rica ediyorum.Hemen pes etmeyin, bu tedavi süreci zorlu, engebeli bir yol. Hemen umutsuzluga kapilip kendinize de cevrenize de hayati zindan etmeyin.Bol azim diliyorum, rabbim yardimcimiz olsun...
Simdi benim hikayeme gelelim:)
Ben iki cocuk annesiyim(rabbime binlerce sükürler olsun), ikisi de dogal yolla oldu.Büyük kizim 12, kücügüm 8 yasinda.Aslinda aklimda ücüncü cocuk hic yoktu, kizlarimin asiri kardes istekleri biraz aklima düsürdü.yaklasik 3 sene önce korunmayi biraktik, ama bir türlü olmadi.Belli ki yolunda olmayan biseyler vardi...Doktorumdan randevu aldim ve kontrollere basladik. Ikinci cocugumda klomifenle hamile kalmistim,yine klomifene basladim .Zaten adetlerim düzensizdi, tam yumurtlama zamanini bilemiyordum.Yaklasik dört ay klomifenle denedik, düzenli ultrason kontrolleri, yumurta ölcümleri falan filan bi 6 ayi da bu sekilde oyalandik. Tabi yine olmadi.... sonra doktorum bi uzmana yönlendirdi, tüp bebek ve tedavi merkezi gibi.Ben Almanya da yasiyorum burada kinderwunsch klinik diyorlar.Kontroller ws , esimle ikimizde de sorunlar cikti.Esimde az sayida canli sperm vardi, benim de hormonlardan kaynaklanan birsürü sey. Doktorumuz bize icsi yöntemiyle tüp bebek yapmamizi tavsiye etti.Anlattigi seyler hepsi aklimiza yatti ve kabul ettik. Tabi bi yandan da bu gecirdigimiz sürecler bize biraz komik ve ilginc geliyordu...:))Ben kilolu oldugum icin önce biraz kilo vermek istedim ve 3 ayda 16 kilo verip randevumu aldim, ilaclar,ultrasonlar ve tranfer gününü arkamizda biraktik.Tabiki baslarken cok büyük hayallerle basliyorsunuz olumsuzu düsünmek istemiyorsunuz.Bunda doktorumuzun da etkisi coktu,daha önce cocuk dogurmus olmam bi artiydi. Kan testi yapmadan önce 7. günden itibaren idrar testi yapmaya basladim ve 12. güne kadar hep pozitifti.12. gün kanamam basladi ve malesef düstü.Daha ultrasonda keseyi görmedigimiz icin düsük sayilmadi bu.
Simdi aradan 6 ay gecti ve biz ikinci kez tedaviye basladik.Bu sefer o kadar ümitli ve heyecanli degilim.Bu sefer de deniyip olmazsa artik zamana birakmaya karar verdik.Allah`a sükür saglikli iki evladimiz var,bundan sonra olursa basimiz üstüne ama stres yapmiycam artik.(esimin de dedigi gibi en azindan korunma derdi kalmadi:):):)).
Bugün 3. ignemi olucam, haftaya da ultrasonda yumurta takibine basliycaz hayirlisi ile.Hakkimizda hayirlisi ins.
Ayy ne cok yazmisim yaaazamaninizi aldim kusuruma bakmayin...
hocam haklısınız sizle aynı duyguları paylaşıyorum.ben ilk denemmede lacak olacak derdim kötü hiç düşünmedimçok şükürde oldu.2. de dua ederken olmazsa Allahım sabrını ver diye dua ettim çcuk ver diye çok yalvarmadım herkes sende doğur artık derken yada darısıbaşına derken hiç amn diyemezdim.Belkide Allah söletirmedi.şimdi anlıyorum Allahtan sonsuz isteyeceksn ben endime çooook gvenmiştim olur ya falan yapıyodum ama sağlıklı bir insanında Allah istemediği sürece çocuğu olamıyormuş.başıoma gelince anladım.Herkese guzel dilekleri icin tskr ediyorum. Cokbuyuk bir yikim olur diye tahmin ediyordum ama Rabbim sabrini verdi cok şükür Bu forumda bu sayfada birilerinin beni anladigini biliyor olmak cok guzel.Allah hayirli haber bekleyen herkese haberlerin en güzelini almayi nasip etsin. Alamayanlara da sabrini versin insallah. Daha onceki yorumlari okudugumda doktorun ve hastanenin ilgisizliginden yakinan arkadaslar vardı. Beni mutlu eden burda bahsedilenlerin aksine doktorumun beni sahsi telefonundan arayip benimle konusmasi oldu. Belki de toparlanmam da en buyuk faktörlerden biriside bu. Bu forumu bu sayfayi takip etmeye devam edecegim insallah sizlerin guzel haberleriyle de mutlu olacagim.herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.
Cok haklisin 3.5 yildir evliyim Allah a dua ederken hep kuranli imanli saglikli sihhatli hayirli zamanda hazir hissettigimizde ver diye ederdim bundan 4 ay once icime oyle bir his geldiki tmm ya artik olsun bakayim koklayayim dedim rabbimin bisi veriyo insanlarin hayrinadir ne olursa olsun dogdugumuz gunude olecegimiz gunude biliyomuyuz hayir. Evlatlarimizinda yazilmis dogacak gunu belli ins.hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip eder Allah im.mzbnkost: 37173038 .!.:hocam haklısınız sizle aynı duyguları paylaşıyorum.ben ilk denemmede lacak olacak derdim kötü hiç düşünmedimçok şükürde oldu.2. de dua ederken olmazsa Allahım sabrını ver diye dua ettim çcuk ver diye çok yalvarmadım herkes sende doğur artık derken yada darısıbaşına derken hiç amn diyemezdim.Belkide Allah söletirmedi.şimdi anlıyorum Allahtan sonsuz isteyeceksn ben endime çooook gvenmiştim olur ya falan yapıyodum ama sağlıklı bir insanında Allah istemediği sürece çocuğu olamıyormuş.başıoma gelince anladım.
Aaaa bana Abla demis, utanmaz seniabla süpermişsin ya 2 çocuktan sonra tüple başla Allahın işi işte ama şu koruma olayına bizde onay veriyoruz yok spraldi doğum kontrol haplarıydı topla o paraları tüp yaptır aynı şey farkı yok :)
Bendede olmadi sadece belim cok agriyo bide kasigima dogru ara ara sanci oluyoarkadaslar bu arada aklıma takılan bisey var birçok kisiden duydum kahverengi lekelenmeleri olmus ve buna yerlesme kamaması diyor çogu arkadas. bende simdiye kadar boyle bi lekelenme olmadı, acaba olumlu bisey yok mu bende?
Ins.a Oyle olur herkesin bayrami mubarek olsun. Bizler icinde bu mubarek gunlerde dua edin arkadaslar... son 4 gun rabbim ins.hayirlisiyla sonuc guzel olur. :)arkadaşlar yarın görüşemeyeceğimiz için şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun umarım bu bayram çifte bayram yaşayanlar olur aramızda
o agrilar bende de var, normalde yarın adet olmam gerekiyor suan ki belirtiler sanki onun habercisi, moralim alt ust durumda suanBendede olmadi sadece belim cok agriyo bide kasigima dogru ara ara sanci oluyo
Hemen panik yapma uzerinede adet olabilirsin yani hamile oldugun haldede adet olabilirsin sen yinede mutlaka testini yaptir. Allah yardimcimiz olsun cok zor beklemek ins.son 3 gun :) biraz sabir. Iyi bayramlar...o agrilar bende de var, normalde yarın adet olmam gerekiyor suan ki belirtiler sanki onun habercisi, morabeklemek durumda suan
Allah iyiliğini versin aynı yaştaymışız kııızzz :) dileklerine katılıyorum kocaman bir amiiin diyorumAaaa bana Abla demis, utanmaz seni. Yasim daha 30 benim, bakma kizimin 12 yasinda olduguna . Saka bi yana rabbim isteyen herkese versin, valla icimdeki bebek özlemine bakinca sanki hic cocugum yokmus gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?