Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Herkese guzel dilekleri icin tskr ediyorum. Cokbuyuk bir yikim olur diye tahmin ediyordum ama Rabbim sabrini verdi cok şükür Bu forumda bu sayfada birilerinin beni anladigini biliyor olmak cok guzel.Allah hayirli haber bekleyen herkese haberlerin en güzelini almayi nasip etsin. Alamayanlara da sabrini versin insallah. Daha onceki yorumlari okudugumda doktorun ve hastanenin ilgisizliginden yakinan arkadaslar vardı. Beni mutlu eden burda bahsedilenlerin aksine doktorumun beni sahsi telefonundan arayip benimle konusmasi oldu. Belki de toparlanmam da en buyuk faktörlerden biriside bu. Bu forumu bu sayfayi takip etmeye devam edecegim insallah sizlerin guzel haberleriyle de mutlu olacagim.herkese sevgi ve saygılarımı sunuyorum.

günaydın canım her sonuca hazırlıklı ol metanetli ol ama ben inanıyorum olucak içini ferah tut
Gunaydin bende inaniyorum ins sonu guzel olur dun cok kotu oldum butun duygularim birbirine girdi gulerken agladim aglarken guldum galiba hormonlarimin dengesi bozuldu aklima ya olmazsa gelincede bittim oyle cok alistimki onlara rabbim ins.hayirlisiyla nasip eder...

E="motheroznr, post: 37165112, member: 619494"]yok canım bunlar en başta olan şeler inş sonucun pozitif çıkacak[/QUOTE]
Ins.sagolasin gunler bide cabuk gecse cok iyi olacak :)

TE="filiz_1702, post: 37159557, member: 392696"]2.gunuune kadar beklersek aqtık 2 gun daha bekleriz ::)) insallah sonuç olumlu olur..
Beni
aslinda merakettigim beni ki cuma gunu oglen 7 bitiyo 8e giriyo gunum ogun baksam cikmazmi artik ince hesap yapar oldum ya[/QUOTE]
son güne kadar bekleyip o heyecanı yaşayalım bence :):) ben o güne kadar unutucam hayatıma devam edicem doğumgünümde almak istiyorum güzel haberi :):):)

[QUOdayanamayıpz_1702, post: 37172366, member: 392696"]Beni
aslinda merakettigim beni ki cuma gunu oglen 7 bitiyo 8e giriyo gunum ogun baksam cikmazmi artik ince hesap yapar oldum ya[/QUOTE]
son güne kadar bekleyip o heyecanı yaşayalım bence :):) ben o güne kadar unutucam hayatıma devam edicem doğumgünümde almak istiyorum güzel haberi :):):)[/QUOTE]
Dayanamayip aradim illa ogunmu diye degerler acisinda
Beni
aslinda merakettigim beni ki cuma gunu oglen 7 bitiyo 8e giriyo gunum ogun baksam cikmazmi artik ince hesap yapar oldum ya
son güne kadar bekleyip o heyecanı yaşayalım bence :):) ben o güne kadar unutucam hayatıma devam edicem doğumgünümde almak istiyorum güzel haberi :):):)[/QUOTE]
Ben dayanamayip aradim illa ogunmu diye degerler acisindan evet dedi mecburen bekliycez artik hayirlisi ins guzel haberler aliriz :)

abla süpermişsin ya 2 çocuktan sonra tüple başla Allahın işi işte ama şu koruma olayına bizde onay veriyoruz yok spraldi doğum kontrol haplarıydı topla o paraları tüp yaptır aynı şey farkı yok :)

hocam haklısınız sizle aynı duyguları paylaşıyorum.ben ilk denemmede lacak olacak derdim kötü hiç düşünmedimçok şükürde oldu.2. de dua ederken olmazsa Allahım sabrını ver diye dua ettim çcuk ver diye çok yalvarmadım herkes sende doğur artık derken yada darısıbaşına derken hiç amn diyemezdim.Belkide Allah söletirmedi.şimdi anlıyorum Allahtan sonsuz isteyeceksn ben endime çooook gvenmiştim olur ya falan yapıyodum ama sağlıklı bir insanında Allah istemediği sürece çocuğu olamıyormuş.başıoma gelince anladım.

Cok haklisin 3.5 yildir evliyim Allah a dua ederken hep kuranli imanli saglikli sihhatli hayirli zamanda hazir hissettigimizde ver diye ederdim bundan 4 ay once icime oyle bir his geldiki tmm ya artik olsun bakayim koklayayim dedim rabbimin bisi veriyo insanlarin hayrinadir ne olursa olsun dogdugumuz gunude olecegimiz gunude biliyomuyuz hayir. Evlatlarimizinda yazilmis dogacak gunu belli ins.hayirlisiyla saglikli hayirli evlatlar nasip eder Allah im.

Aaaa bana Abla demis, utanmaz seni. Yasim daha 30 benim, bakma kizimin 12 yasinda olduguna. Saka bi yana rabbim isteyen herkese versin, valla icimdeki bebek özlemine bakinca sanki hic cocugum yokmus gibi

arkadaslar bu arada aklıma takılan bisey var birçok kisiden duydum kahverengi lekelenmeleri olmus ve buna yerlesme kamaması diyor çogu arkadas. bende simdiye kadar boyle bi lekelenme olmadı, acaba olumlu bisey yok mu bende?

arkadaslar bu arada aklıma takılan bisey var birçok kisiden duydum kahverengi lekelenmeleri olmus ve buna yerlesme kamaması diyor çogu arkadas. bende simdiye kadar boyle bi lekelenme olmadı, acaba olumlu bisey yok mu bende?
Bendede olmadi sadece belim cok agriyo bide kasigima dogru ara ara sanci oluyo

arkadaşlar yarın görüşemeyeceğimiz için şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun umarım bu bayram çifte bayram yaşayanlar olur aramızda

arkadaşlar yarın görüşemeyeceğimiz için şimdiden hepinizin bayramı mübarek olsun umarım bu bayram çifte bayram yaşayanlar olur aramızda
Ins.a Oyle olur herkesin bayrami mubarek olsun. Bizler icinde bu mubarek gunlerde dua edin arkadaslar... son 4 gun rabbim ins.hayirlisiyla sonuc guzel olur. :)

Son düzenleyen: Moderatör:
o agrilar bende de var, normalde yarın adet olmam gerekiyor suan ki belirtiler sanki onun habercisi, morabeklemek durumda suan
Hemen panik yapma uzerinede adet olabilirsin yani hamile oldugun haldede adet olabilirsin sen yinede mutlaka testini yaptir. Allah yardimcimiz olsun cok zor beklemek ins.son 3 gun :) biraz sabir. Iyi bayramlar...

Aaaa bana Abla demis, utanmaz seni. Yasim daha 30 benim, bakma kizimin 12 yasinda olduguna. Saka bi yana rabbim isteyen herkese versin, valla icimdeki bebek özlemine bakinca sanki hic cocugum yokmus gibi
Allah iyiliğini versin aynı yaştaymışız kııızzz :) dileklerine katılıyorum kocaman bir amiiin diyorum

Anca gelebildim bugün, herkese hayirli bayramlar

Dun sabah bebeklerim tutunamayip yok oldular demekki umut baglamayacakmissin ne tuhaf sanki aylardir varmis da kaybetmisim gibi hayallerimle birlikte yok oldular bosluktaymisim gibi oylesine sacma... Allah nasip edecek bi kere hayal kurup umutta baglasan bosuna. Hastaneye gittim baktilar test yaptilar ama nafile tamda sonuca 2 gun kala... Hersey bi anda yok oldu hayallerle birlikte bogazim dugum dugum gozler dolu dolu bir bayram

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…