Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Dunmu oldu transfer yatmiycakmisin yatiyom evde yuruyom estrofem folik corasprin sabah aksam JEL hibor iğne ve ucgunde bir pruloton iğne kullaniom

merhAba arkadaşlar yarın benim transferim var allahın izniyle. 5 gün transferi olacak yani. transferden sonra ananas suyu dışında nasıl beslenmeyi onerirsiniz? bide bn transferden sonra aynı gün arabayla 3 buçuk saatlik yola cikacaz. evim tüp bebek merkezinin olduğu şehirde değil, sizce yola çıksak mi. zaten doktorada soracam yarın ama size de danışmak istedim. cevaplarinizi bekliyorum. rabbim anneliği hepimize tattirir inşallah

Bana drum hicbi sakincasi yok demisti transferden sonra 1 saat yatiriyolar zaten ama kendi araciniz olursa tabi daha rahat edersin en azindan arkada yatarak dinlenerek gidersin esinde arabayi cok sarsmazsa Allah in izniyle bisi olmaz ins. Zaten tutacaksa her turlu tutar arkadasim canini sikma

sağol duygucum. ferahladim. zaten kendi arabamiz yavaş yavaş geliriz. ins bende güzel haberler veririm burdan

Hayirli olsun canim bende merkezde 1saat yattiktan sonra 2.5saatlik yolu arka koltukta yatarak geldim arada bir saat Mola verdik

Dunmu oldu transfer yatmiycakmisin yatiyom evde yuruyom estrofem folik corasprin sabah aksam JEL hibor iğne ve ucgunde bir pruloton iğne kullaniom
benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladım

Yarın test günüm.karmaşık duygular içindeyim 4 negatif sonucu gördükten sonra..inş yarın benim için hayırlı bir gün olur.ve benim gibi sonuç bekleyenlerin de Rabbim yüzlerini güldürür. .dualarınızı bekliyorum arkadaşlar

inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz :)

[QUOTEgün RSU, post: 37285313, member: 123465"]benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladım[/QUOTE]

Ayni gun olmuş transferimiz test tarihin 21 ekimmi

Kizlsr 10ekim transfer oldu 21ekim test tarihi dediler normal mi transfer günüde sayiliyir galiba

[QUgündü cansuyu 01, post: 37287273, member: 630370"]Kaçıncı günüydü embriyonun transfer edildiğinde? bende 11 günde test yapıcam senin gibi..4 ekimde transfer oldum 14 ekim test günüm[/QUOTE]

3.gundu canim senin yarinnnn
Kaçıncı günüydü embriyonun transfer edildiğinde? bende 11 günde test yapıcam senin gibi..4 ekimde transfer oldum 14 ekim test günüm

[QUgündü cansuyu 01, post: 37287273, member: 630370"]Kaçıncı günüydü embriyonun transfer edildiğinde? bende 11 günde test yapıcam senin gibi..4 ekimde transfer oldum 14 ekim test günüm

3.gundu canim senin yarinnnn[/QUOTE]

evet yarın büyü gün. test günü yumurta toplama işleminden sonra 14.günde yapılıyor demişti hemşire bize

[QUOTEgün RSU, post: 37285313, member: 123465"]benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladım

Ayni gun olmuş transferimiz test tarihin 21 ekimmi[/QUOTE]

İnşallah Rabbimden her daim ümitvarım. .nefes alınıp veriliyorsa umut hep vardır. .teşekkürler güzel dileklerin için. .
hayırlısıyla güzel sonuclarınızı alırıZ
[QUOTEgün RSU, post: 37285313, member: 123465"]benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladım

Benım 22 ekım dedı dr

donmuş post: 37288358 .!.:
Ayni gun olmuş transferimiz test tarihin 21 ekimmi

hayırlısıyla güzel sonuclarınızı alırıZ

Benım 22 ekım dedı dr[/QUOTE]

Benim donmus diye mi acaba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…