ERSU37278702 .!.:sagol canim benim 2. transferim ilki taze idi 5. gun embriyosuydu tutmadi temmuzdan beri bekliyodum kalinlasma zor oldu 5 dondurulmusundan 2 sini transfer etti kaliteliymis o gunden beri evde yatiyorum yarin ise baslayacagim clexan 4 luk progestan ve estrofem kullaniyorum dr 2 gun tutunma sureci var dedi kaldi 10 gun insallah tutunur bebeklerimiz heyecan cok bende sen neler yapiyorsun
amin benim 2. bursa art de yaptirdim
amin insallah rabbim seninde bebegini kucagina almayi nasip eder insallah
Bana drum hicbi sakincasi yok demisti transferden sonra 1 saat yatiriyolar zaten ama kendi araciniz olursa tabi daha rahat edersin en azindan arkada yatarak dinlenerek gidersin esinde arabayi cok sarsmazsa Allah in izniyle bisi olmaz ins. Zaten tutacaksa her turlu tutar arkadasim canini sikmamerhAba arkadaşlar yarın benim transferim var allahın izniyle. 5 gün transferi olacak yani. transferden sonra ananas suyu dışında nasıl beslenmeyi onerirsiniz? bide bn transferden sonra aynı gün arabayla 3 buçuk saatlik yola cikacaz. evim tüp bebek merkezinin olduğu şehirde değil, sizce yola çıksak mi. zaten doktorada soracam yarın ama size de danışmak istedim. cevaplarinizi bekliyorum. rabbim anneliği hepimize tattirir inşallah
sağol duygucum. ferahladim. zaten kendi arabamiz yavaş yavaş geliriz. ins bende güzel haberler veririm burdanBana drum hicbi sakincasi yok demisti transferden sonra 1 saat yatiriyolar zaten ama kendi araciniz olursa tabi daha rahat edersin en azindan arkada yatarak dinlenerek gidersin esinde arabayi cok sarsmazsa Allah in izniyle bisi olmaz ins. Zaten tutacaksa her turlu tutar arkadasim canini sikma
merhAba arkadaşlar yarın benim transferim var allahın izniyle. 5 güneri olacak yani. transferden sonra ananas suyu dışında nasıl beslenmeyi onerirsiniz? bide bn transferden sonra aynı gün arabayla 3 buçuk saatlik yola cikacaz. evim tüp bebek merkezinin olduğu şehirde değil, sizce yola çıksak mi. zaten doktorada soracam yarın ama size de danışmak istedim. cevaplarinizi bekliyorum. rabbim anneliği hepimize tattirir inşallah
benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladımDunmu oldu transfer yatmiycakmisin yatiyom evde yuruyom estrofem folik corasprin sabah aksam JEL hibor iğne ve ucgunde bir pruloton iğne kullaniom
inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz :)Yarın test günüm.karmaşık duygular içindeyim 4 negatif sonucu gördükten sonra..inş yarın benim için hayırlı bir gün olur.ve benim gibi sonuç bekleyenlerin de Rabbim yüzlerini güldürür. .dualarınızı bekliyorum arkadaşlar
inşallah yarın güzel haberlerini alıcaz :)
Selam kizlar benimde 10ekimde oldu transferim heyecanla beklioz ilk denemem nisanda opu oldu ama donduruldu ameliyatlar filmler derken 10 ekmde transfer oldum 21ekim test tarihimmm
Kizlsr 10ekim transfer oldu 21ekim test tarihi dediler normal mi transfer günüde sayiliyir galiba
Kaçıncı günüydü embriyonun transfer edildiğinde? bende 11 günde test yapıcam senin gibi..4 ekimde transfer oldum 14 ekim test günüm
[QUgündü cansuyu 01, post: 37287273, member: 630370"]Kaçıncı günüydü embriyonun transfer edildiğinde? bende 11 günde test yapıcam senin gibi..4 ekimde transfer oldum 14 ekim test günüm
3.gundu canim senin yarinnnn
[QUOTEgün RSU, post: 37285313, member: 123465"]benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladım
hayırlısıyla güzel sonuclarınızı alırıZİnşallah Rabbimden her daim ümitvarım. .nefes alınıp veriliyorsa umut hep vardır. .teşekkürler güzel dileklerin için. .
[QUOTEgün RSU, post: 37285313, member: 123465"]benim cuma günü oldu trasferim yattım 2 gün bugün işe başladım
donmuş post: 37288358 .!.:Ayni gun olmuş transferimiz test tarihin 21 ekimmi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?