Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

canım çok uzuldum herşeyin hayırlısini verir Rabbim

Üzülme canım, seni o kadar iyi anlıyabiliyorum ki . Mart ayında aynı durum benim de başımdan geçti, haklısın elinde olmadan yaşlar süzülüyor insanın yanaklarından... Allah sabır versin canım, nasipte varsa gelip bulur yavrularımız bizi...

Cok sagolun desteginiz icin. canim cok aciyo bogazim dugum dugum umutsuzca bedenimden yok olup gittiler hic aklimda yoktu olmayacak diye... simdi ise istemiyorum bi sure aklim allak bullak tek istedigim neden tutunamadi yarin dr gidicem oyle cok umut verdiki boyle oldugune inanamadim. Tabiki Rabbim nasip edecek hayirlisini verir ins.ama sadece bi sebebe siginmak istiyorum sanirim. Rabbim herkesin gonlune gore verir ins. Allah herkese nasip etsin bu kadari bile o duygulari yasamaya yetti.

Arkadaslar bisey sorucam yaa ,
ignelerimi kendim yapiyorum ben,karindan, bir gün sagdan bir gün soldan. Bugün normalde sagdan yapmam gerekiyordu ama ben yine soldan yaptimmm... basina böyle bi durum gelen var mi??? endiselenmeli miyim???

Arkadaslar bisey sorucam yaa ,
ignelerimi kendim yapiyorum ben,karindan, bir gün sagdan bir gün soldan. Bugün normalde sagdan yapmam gerekiyordu ama ben yine soldan yaptimmm..basina böyle bi durum gelen var mi??? endiselenmeli miyim???
Yok canim hic bisi olmaz senin icin soyluyolar ayni yere 2 gun ust uste denk getirirsen canin acir diye etkenligi acisindan hic bi farklilik olusturmuyo icin rahat olsun tek yapman gereken hergun ayni saatte yapip 1 saat yatman ki vucut onu algilayip etkisini guzel gostersin. Allah yardimcin olsun yolun acik olsun ins.hayirlisiyla nasip eder mevlam...

hiçbirşey diyemiyorum yaşadığımız duyguları hepimiz burda o kadar iyi dile getiriyoruzki resmen birbirimiz aynası oluyoruz canım sana sabır diliyorum çok değil kısa zaman önce bende aynı duyguları yaşadım ama güçlüyüz ve hep umutluyuz :)

Sagol canim icim ferahladi

TE="_ksk_, post: 37214067, member: 625905"]hiçbirşey diyemiyorum yaşadığımız duyguları hepimiz burda o kadar iyi dile getiriyoruzki resmen birbirimiz aynası oluyoruz canım sana sabır diliyorum çok değil kısa zaman önce bende aynı duyguları yaşadım ama güçlüyüz ve hep umutluyuz :)[/QUOTE]
Dr.gIttim sabah cok kotu ya bugun test sonucu yaptirip pozifi duymak isterken 2 gun once negatifi duyup herseyi bitirdim rabbim ins. Hayirlisini nasip eder aralik ayinda dondurdugumuz embroyolari transfer edecek. Yinede halimize sukurler olsun ins.bu sefere tutunurlar

Kizlar size tavsiyem nefsinize yenilip sakin gebelik testi yaptirmayin, sonra bos yere üzülüyoruz. Ben ilkinde internetten 10 lu idrar testi satin almistim ve 6. günden itibaren hergün test yaptim ve hepsi pozitif cikti. Benim doktorum 15. gün kan tahlili demisti bize, iki gün kala benim hafif lekelenmeler basladi, tabi panikle aradik doktoru bi de azari yedik niye test yapiyorsunuz diye;(.Tabi kanama basladi sonrasinda ve teste gitmedik, ama artik idrar testi de negatif cikmaya basladi. Bu seferkinde cok rahat olucam , hic test mest yok, gayet rahatim , akisina biraktim herseyi. Bakalim sonuc nasil olucak...

Canim bugun test gunundu seninki nasil sonucunu alabildinmi. Bu arada dogum gunun kutlu olsun ins. Rabbim hayirli evlatlar nasip eder sana sende mutlu mesut yetistirirsin ins.
canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. ben kan verdim ama şansıma bugün şehirdeki bütün cihazlar bozukmuş hala sonucu bekliyorum

post: 3722052, member: 392696"]canım benim teşekkür ederim iyi dileklerin için Rabbim gönlüne göre versin inşallah.. ben kan verdim ama şansıma bugün şehirdeki bütün cihazlar bozukmuş hala sonucu bekliyorum [/QUOTE]

oofff biliyorumvede anşıyorum sen ne hissdiyosan bende aynılarını 15 gün önce aynu duyguları hissettim Allah sabrını veriyor metanetli olacaz o bizim için ii olanı bildiğinden böle yapıyor şimdi kucağımıza alacaz sevecez ama 20 yıl sonrası ne olacağını bir tek Allahbiliyor belkim çok pişman olacaz bunları getir aklına teselli ol en iisini O biliyor kendini Allaha sığındır

Dr.gIttim sabah cok kotu ya bugun test sonucu yaptirip pozifi duymak isterken 2 gun once negatifi duyup herseyi bitirdim rabbim ins. Hayirlisini nasip eder aralik ayinda dondurdugumuz embroyolari transfer edecek. Yinede halimize sukurler olsun ins.bu sefere tutunurlar
inşallah canım bu sefer olucak :)

anlamadıgim seyler var beni aydınlatın lutfen...tup bebekte en saglıkli embiryolar seciliyor, ilaclarimizı aksatmadan alıyoruz, hersey doktor kontrolunde yani normal gebelikten cok cok dikkatliyiz ama bu dusukler ve kimyasal gebelikler vs.evet kaderde var ya da yok ona inanıyoruz tabi ki ama bu kadar titizlikle takip edilen hamilelikler neden ve nasıl husranla sonuclanıyor

Sonucunu aldinmi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…