Herşeyin hayırlısı arkadaşım demekki zamanı değilmiş biz işimizi yapıp Allah'a tevekkül ediyoruz veren o alan o
Ne yaptin canim nasil geciyo hersey yolundamiinşallah yarın güzel haberlerini alıcaz :)
Nasilsin ins. Transferin guzel gecmistir hersey yolundami. Sonuc ne zaman alican ins.sağol duygucum. ferahladim. zaten kendi arabamiz yavaş yavaş geliriz. ins bende güzel haberler veririm burdan
sağol cnm iyiym transfer çok şükür iyi geçti, bugün 4 gün. sonuç günüm 25 ekim. inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunup gelismistir.:-(Nasilsin ins. Transferin guzel gecmistir hersey yolundami. Sonuc ne zaman alican ins.
canım günaydın.. henüz kontrole gitmedim şimdilik bi sıkıntı yok gibi çarşamba günü anlıycaz bakalım nedir ne değildir diye :):) sen nasılsın ?Ne yaptin canim nasil geciyo hersey yolundami
Sonuç bekleyenler
Belirtiniz varmı
Kaç gün kaldı
Benim 5 günüm kaldı
Sağol canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz tutar Rabbim onlara can verirersu canım transferin hayırlı olsun, dondurulmuştu heralde bebiklerin bende 13 ekimde dondurulmuş transferi oldum 23 ekimde test tarihim, dün grip oldum boğazım ağrıyo, hapşırık tıksırık ölüyorum hiçbişey kullanamıyorumda, belirtiye gelirse bugün itibariyle göğüslerim söndü, ara ara belim ağırıyo başka bişey yok acaba tutmadı mı diye düşünmeye başladım, valla test yapmamak için kendimi zor tutuyorum
Cok guzel canim ins. Hersey yolunda gider. Ben iyi olmaya calisiyorum aklim cok karisik rahim cokmesi var dedi dr. Goruntuleme yontemiyle tedavi edecekmis araliktada transfer yapariz dedi ama psikolojim boyle devam ederse biraz ertelemek istiyorum artik hayirlisi olur ins.canım günaydın.. henüz kontrole gitmedim şimdilik bi sıkıntı yok Carşamba günü anlıycaz bakalım nedir ne değildir diye :):) sen nasılsın ?
canımCok guzel canim ins. Hersey yolunda gider. Ben iyi olmaya calisiyorum aklim cok karisik rahim cokmesi var dedi dr. Goruntuleme yontemiyle tedavi edecekmis araliktada transfer yapariz dedi ama psikolojim boyle devam ederse biraz ertelemek istiyorum artik hayirlisi olur ins.
günaydın
benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik
rabbim sen nasip et
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?