Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

mmaviş arkadaşım ne diyim bilemedim ama vardır herşeyde bir hayır, inşallah herşey gönlüne göre olur.
bizde 13 ekimde transferimizi olduk 28 ekimde sonuçlanıcak inşallah

Nasilsin ins. Transferin guzel gecmistir hersey yolundami. Sonuc ne zaman alican ins.
sağol cnm iyiym transfer çok şükür iyi geçti, bugün 4 gün. sonuç günüm 25 ekim. inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunup gelismistir.:-(

Sonuç bekleyenler

Belirtiniz varmı

Kaç gün kaldı

Benim 5 günüm kaldı

Sonuç bekleyenler

Belirtiniz varmı

Kaç gün kaldı

Benim 5 günüm kaldı

ersu canım transferin hayırlı olsun, dondurulmuştu heralde bebiklerin bende 13 ekimde dondurulmuş transferi oldum 23 ekimde test tarihim, dün grip oldum boğazım ağrıyo, hapşırık tıksırık ölüyorum hiçbişey kullanamıyorumda, belirtiye gelirse bugün itibariyle göğüslerim söndü, ara ara belim ağırıyo başka bişey yok acaba tutmadı mı diye düşünmeye başladım, valla test yapmamak için kendimi zor tutuyorum

Sağol canım seninde transferin hayırlı olsun inşallah bebeklerimiz tutar Rabbim onlara can verir

Benim 2 adet 5. Gün kaliteli dondurulmuş embriyolarım var şuan içerde

Bende senin gibiyim bi başım ağrıyor midem bulanıyor kasıklarım belim ağrıyor belirti yaşıyorum biraz sonra bi bakıyorum belirti falan kalmamış hakkınızın hayırlısı

Arkadaslar transferiniz hayirli olsun ins. Cok guzel haberler verirsiniz burdan. Benimde kasiklarim belim goguslerim agriyodu ozellikle arayip sormustum lakin oyle bir belirti asla olmazmis cunku hamilelik baslamazmis. Sadece tutunma evresiymis agrilarda okadar cok islem goruluyorki tedavi surecinde onlarin yan etkileriymis. Bu arada transferin 10. Gunu belli olurmus ilk 2 gunde de zaten tutunduysa ondan sonrakiler yerlesme evresine girermis... tekrar hayirli olsun tutunsunlarda bebislerinizi koklaya koklaya kucaginiza alin ins. :)

[QUOTacelyacicegi, post: 37351599, member: 629575"]sağol cnm iyiym transfer çok şükür iyi geçti, bugün 4 gün. sonuç günüm 25 ekim. inşallah bebeğim annesine sımsıkı tutunup gelismistir.:-([/QUOTE]
Hadi hayirlisi artik ins. Tutunmustur rabbimin izniyle ins. Guzel haber verirsin

canım günaydın.. henüz kontrole gitmedim şimdilik bi sıkıntı yok Carşamba günü anlıycaz bakalım nedir ne değildir diye :):) sen nasılsın ?
Cok guzel canim ins. Hersey yolunda gider. Ben iyi olmaya calisiyorum aklim cok karisik rahim cokmesi var dedi dr. Goruntuleme yontemiyle tedavi edecekmis araliktada transfer yapariz dedi ama psikolojim boyle devam ederse biraz ertelemek istiyorum artik hayirlisi olur ins.

ARKADAŞLAR SONUÇ BEKLEYEN TÜM ARKADAŞLAR İNŞALLAH POZİTİF SONUÇ ALIRSINIZ ALLAH HEPİNİZİN YÜZÜNÜ GÜLDÜRSÜN BENDE KISMET OLURSA BU AY BAŞLIYCAM 4.DENEMEME HANGİ HASTANEDE TEEDAVİ GÖRÜYORSUNUZ SORUNUNUZ NE YARDIMCI OLURSANIZ SEVİNİRİM

canım

canım kendini ne zaman hazır hissedersen ozaman basla tabi guzel dusunmussun. insallah hakkında hayırlisı olsur kisa zamanda

Arkadaşlar bu benim 3.denememdi. Transfer günü ile birlikte 3. günümdeyim. 27 Ekim sonuç günüm. İlk iki gün aşırı baş ağrılarım oldu. Bugün yine baş ağrılarım devam ediyor aynı zamanda kasık ağrılarım da var. Hiç hamilelik belirtileri gibi değil yani. Kendimi dinlemek istemiyorum ama kasık ağrılarım dayanılmaz durumda. Sizlerin belitileri neler?

arkadaslar crinone jel im bitmis evde var sanıyodum bugunluk yokmus yenisini yarin getirecekler. bugun sadece bir tane kullandım sorun olurmu acaba

günaydın

benim dün transferimin 7. günüydü heyecanıma yenildim akşam 6,30 da bi test yaptım ikinci çizgi çok açık pembe çıktı sabah tekrar yaptım yine aynısı çıktı gebelik

rabbim sen nasip et

Hadi inşallah şimdiden hayırlı olsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…