İNŞALLAH GEBELİKTİR YANILMIYORUMDURHadi inşallah şimdiden hayırlı olsun..
İNŞALLAH GEBELİKTİR YANILMIYORUMDUR
4 GÜN KALDI SONUCA
İNŞALLAH 4 GÜN SONRA KAN TESTİ VERECEĞİMİnşallah canım iyi düşünelim iyi olsun..
benim içime doğuyor sanki hamilesin
selam arkadaşlar 13 ekimde transferim oldu 25 ekim sonuç tarihim ilk denememiz 5. gün embriyosu 1 adet transfer edildi. dualarınızı eksik etmeyin nolur
Dualarım seninle..maşallah güzel embriyo. ilk ve son denemen olur inşallah
İNŞALLAH 4 GÜN SONRA KAN TESTİ VERECEĞİM
sağol arkadaşım allah razı olsun senin durumun nedir sende sonuç mu bekliyorsun :)
HAYIRLI SONUÇLARI ALIRSIN İNŞALLAHselam arkadaşlar 13 ekimde transferim oldu 25 ekim sonuç tarihim ilk denememiz 5. gün embriyosu 1 adet transfer edildi. dualarınızı eksik etmeyin nolur
RABBİM TEZ ZAMANDA SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAHERSU cum bu aralar burası üstüste pozitif haberleri gördü İNŞALLAH RABBİM NASİP ETMİŞTİR
Yok canım ben salı günü aldım sonucumu.. 5.denememdi oda negatif oldu maalesef
HAYIRLI SONUÇLARI ALIRSIN İNŞALLAH
RABBİM TEZ ZAMANDA SANADA NASİP ETSİN İNŞALLAH
8. Gün akşam başka marka test yaptım daha belirgin çıktıTransferin 10. Gunu belli oluyo istersen ogunde test yap ins. Gebesindir
8. Gün akşam başka marka test yaptım daha belirgin çıktı
Gebelik var
İmşallah sağlıklıdır
İnşallah benim gebeliğim kesinleşir korkuyorum çünkü daha önce normal yolla 8 gebeliğim oldu dış gebelik kimyasal bu şekilde sonuçlandı şimdi korkuyorum keseyi ve kalp atışını görene kadarda inanamam Rabbim inşallah bu sefer sağlıklı nasip etmiştir.MAŞALLAH POZİTİFİ GÖRMÜŞSÜN BENİMDE BUGÜN 6.GÜNÜM AMA HİÇ Bİ BELİRTİM YOK OLMADI DİYE ÇOK KORKUYORUM SENDE BELİRTİ VARMIYDI
canim öle okurken gözüme carpti kann testi icin cok erken daha belki bebegin gec tutunduysa kanada gecmediyse bt hcg hic yoktan kendini mutsuz eder umutsuzluga düsersin her anne adayi belirti hissedeck die bisey yokki sakin ol bebegim Burda de ve kendine güven ama üzülmem diosan tabi kann testini yaptira bilirsinİnşallah Rabbim bu sefer bebeğini kucağında ödüllendir arkadaşım benimde 7. yılım bitti evlilikte inşallah benimde bu sefer yüzüm güler, yarın kan testi yapıcam böyle beklemek daha zor en azından pozitifte negatifte olsa önceden bilir ve alışırım
Ozaman senin icin hayirlisi olsun canim insallah düsündügün gibi degildir bebisin seninledir insallah:)canım yaa çok sağol ama böyle beklemek daha zor, ilk gebeliğimde ağrılarım vardı yaptırdım pozştşf çıktı, 2. de negatif çıktı hiç ağrım yoktu, şimdi yine ağrım sızım yok ve hepsini 7. gün yapmıştım şimdi bunuda öyle yapıcam kısmette varsa çıkar yoksa alışırım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?