Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Canım yaptırdın mı testi?inşaallah güzel olur sonucun.

ERKEN YAPTIRDIN İNTERNETTE OKUDUM 10. GÜNDEN SONRA POZİTİF ÇIKAN OLUYORMUŞ
UMUTSUZLUĞA KAPILMA

umutsuzluğa kapılmıyorum çünkü olmadığı içime doğmuştu zaten hayırlısı böyleymiş Rabbim bunu uygun görmüş

arkadaşlar transfer hariç 10. günde yaptırdığım beta hcg 0.3 çıktı dondurulmuş 5.gün transferiydi doktorum 5 gün daha beklememi söylüyor sizce şansım var mı? 0.3 ten hamile kalabilir miyim?

Merhaba arkadaslar, bugün transferimin 10. günü ve ben dayanamayip idrar testi yaptim, aninda ikinci cizgiyi gördüm.Persembe ayin 30 unda kan testi yaptiricaz, bi aksilik olmaz umarim...

slmmmm.benimde transfer gununu saymazsak 2gunum doldu bgn ins kzum benimledir.hic bisi hissetmiyorum iyi yada kotu nötrum.hayirlisi allahtan ne eylerse guzel eyler..bu 2.transferim ve 5.gun blastokist.varmi baska sonuc bekleyenler burdan beraber paylassak duygularimizi

Merhaba arkadaslar, bugün transferimin 10. günü ve ben dayanamayip idrar testi yaptim, aninda ikinci cizgiyi gördüm.Persembe ayin 30 unda kan testi yaptiricaz, bi aksilik olmaz umarim...
Merhaba idrar testi sonucuna cok sevindim umarim kanda da yuksek degerleri gorursun:) normal test miydi yoksa erken testler var ondan miydi,bide kac embiriyo transfer edilmisti sana kacinci gun transferiydi,benimde 30 ekim test tarihim cesaret edip idrar testi yapamiyorum onun icin sordum

Erken testlerdendi, ama öğleden sonra yaptım testi yani sabah idrarıyla yapmadım.Iki tane blastosist transfer edildi, tabi şimdi de acaba ikiside mi tutundu merakı sardı. 10 lu testi internetten aldım, yarın sabah tekrar yapmayı düşünüyorum. Öyle çok bi belirti filan da yok bende hatta tam tersi dünden beri göğsümdeki ağrılar azaldı. Hakkımızda hayırlısı....

Anladim canim,hakkimIzda hayirlisi evet herkes icin Allah en iyisini versin,ben de yapayim bari merak ettim iyice gerci esin hic istemiyor gununu bekle kan da bakilsin diyor ama bilmiyorum,benim adet sancisina benzer sancilarim ve sivilcelerim cikti, endiseleniyorum aslinda sana cok sevindim insallah ikiZdir:)

Biz de eşimle karar almıştık güya bu sefer kan testine kadar bişey yok diye... Ama dayanamayıp sipariş etti testleri:). Sakın kafanda kurup kendini rahatsız etme, belirtilere filan da takılma hiç belli olmuyo bu işler. Ikize gelince isterim ama çok kilom olduğu için korkuyorum biraz.

H

Hic korkma canim, bir suru insan var kilosu olupta ikiz doguran,ayrica ben de kilolu sayilirim:) bana da iki tane transfer edildi, insallah ikiz olur diyorum:) bu kadar bekledikten sonra, yine de hayirlisi tabi, ben de esimi ikna edersem yapayim bakalim olmadi persembe gununu beklemeye devam,belirtiler icin moral oldu soylediklerin insallah ben de cift ciZgiyi gorurum:)

İnşallah senin olsun ikizler, bana bir tane de yeter... Tabi takdir Allah'ın ... Senin başka çocuğun var mı yoksa ilk mi olucak? Benim iki kızım var 12 ve 8 yaşlarında:)

İnşallah senin olsun ikizler, bana bir tane de yeter... Tabi takdir Allah'ın ... Senin başka çocuğun var mı yoksa ilk mi olucak? Benim iki kızım var 12 ve 8 yaşlarında:)

Allah bagislasinn ne guzel cocuklarin varmis:) benim yok dort senelik evliyiz,esimde sorun yok ben de çikolata kisti vardı uzun zamandır olmadı, bir kere denedik tüp değerlerim yükseldi sonra düştü,sonra aneliyat oldum kisti aldılar,sıvı dolu olan tüpe klips attılar şimdi iknci denememiz işte inşallah olur çok istiyorum herkes gibi,Allah büyüktür.hiç olmayınca Zor senin kızların bormal yolla mı oldu ne mutlu sana inşallah bu da olur:) şimdi ikiz istememeni anladım:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…