- 10 Ekim 2014
- 427
- 304
- 63
Biz de eşimle karar almıştık güya bu sefer kan testine kadar bişey yok diye... Ama dayanamayıp sipariş etti testleri:). Sakın kafanda kurup kendini rahatsız etme, belirtilere filan da takılma hiç belli olmuyo bu işler. Ikize gelince isterim ama çok kilom olduğu için korkuyorum biraz.
insallah bu sefer kucagin dolacak canim, sakin stres yapma cok rahat olmaya calis. Sunun surasi persembeye ne kaldi azicik sabretAllah bagislasinn ne guzel cocuklarin varmis:) benim yok dort senelik evliyiz,esimde sorun yok ben de çikolata kisti vardı uzun zamandır olmadı, bir kere denedik tüp değerlerim yükseldi sonra düştü,sonra aneliyat oldum kisti aldılar,sıvı dolu olan tüpe klips attılar şimdi iknci denememiz işteinşallah olur çok istiyorum herkes gibi,Allah büyüktür.hiç olmayınca Zor senin kızların bormal yolla mı oldu ne mutlu sana inşallah bu da olur:) şimdi ikiz istememeni anladım:)
Tesekkür ederim canim, daha cok kapilmamaya calisiyorum, sonucta hic birsey kesin degil daha...Ailemde ikiz var, ücüz de var teyzemde:), o yüzden nasil oldugunu biliyorum,cok endiselendirmiyor beni. Hem tecrübeli bi anneyim zaten, kizlarim da yardimci olur esim de... Saglikli olsun da baska bisey istemiyorum. Rabbim isteyen hasret ceken herkesin kucagini doldursun insallahCanım çoook sevindim merak ediyordum senin durumunu..Allah tamamına erdirsin.ikiz gebeliği biraz fazla kilo aldırıyor haklısın ama doğumdan sonra çok kısa sürede kilo veriyorsun ikiz olunca. .iyi tarafından bak
hayirli haberler almak nasip olsun cnm.benimde 21di snra 23e ertelendi bende sabirsizca bekliyorummm...Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde 21 inde transferim yapıldı ve sonuc için gün sayiyorum.
insallah bu sefer kucagin dolacak canim, sakin stres yapma cok rahat olmaya calis. Sunun surasi persembeye ne kaldi azicik sabretyuvarlana yuvarlana gelsinler insallah.
Ilk cocugum normal oldu, ikincisi Klomen le oldu.Insallah nasipte varsa 3 numarayi da tüp bebek sayesinde alicaz kucagimiza.Yok aslinda ikizi cok isterim ama iste kilo sorunu biraz korkutuyor dedim ya. Nasipte varsa o da olur insallah...
Tesekkür ederim canim, daha cok kapilmamaya calisiyorum, sonucta hic birsey kesin degil daha...Ailemde ikiz var, ücüz de var teyzemde:), o yüzden nasil oldugunu biliyorum,cok endiselendirmiyor beni. Hem tecrübeli bi anneyim zaten, kizlarim da yardimci olur esim de... Saglikli olsun da baska bisey istemiyorum. Rabbim isteyen hasret ceken herkesin kucagini doldursun insallah
Aminnn hepimizin inşallahhayirli haberler almak nasip olsun cnm.benimde 21di snra 23e ertelendi bende sabirsizca bekliyorummm...
2. Denemem, biraz heyecan var tabi innsallah herkes icin hayirli sonuclar olurheycanlimisn cnm?kaçıncı deneyimin peki?
Test günün ne zaman tubìk benimde 7. Gun bugunhayrli olsun insallah sonucta iyi olur.nerde yaptrdn transfrni.?benim de bugun 7.gunum
pozitif anlamina gelio kuzucum ins hayirlisiyla kucagina almak nasip olurbenim bugün onuncu günüm idrar testi yaptım ikinci cizgi silik cikti.ne anlama geliyo böle olan varmı
Canım bende de öyle korku vardı. Ama çok şükür kalp atışlatını duydum.inşAllah sen de duyarsın. Değerin çok güzel. Canını sıkmaarkadaşlar merhaba,
3. gün transferi benimki. 2 embriyo transfer edildi.
bhcg:
13. gün 61
15. gün 168
18. gün 915
çıktı.
kasık ağrılarım var. bu sabah hafif bulantımda oldu. ama nedense aşırı derecede dış gebelik olabilirmi korkum var.
kafamdan atamıyorum bi türlü. tecrübesi olan var mı ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?