Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Canım çoook sevindim merak ediyordum senin durumunu..Allah tamamına erdirsin.ikiz gebeliği biraz fazla kilo aldırıyor haklısın ama doğumdan sonra çok kısa sürede kilo veriyorsun ikiz olunca. .iyi tarafından bak

insallah bu sefer kucagin dolacak canim, sakin stres yapma cok rahat olmaya calis. Sunun surasi persembeye ne kaldi azicik sabret yuvarlana yuvarlana gelsinler insallah.
Ilk cocugum normal oldu, ikincisi Klomen le oldu.Insallah nasipte varsa 3 numarayi da tüp bebek sayesinde alicaz kucagimiza.Yok aslinda ikizi cok isterim ama iste kilo sorunu biraz korkutuyor dedim ya. Nasipte varsa o da olur insallah...
Tesekkür ederim canim, daha cok kapilmamaya calisiyorum, sonucta hic birsey kesin degil daha...Ailemde ikiz var, ücüz de var teyzemde:), o yüzden nasil oldugunu biliyorum,cok endiselendirmiyor beni. Hem tecrübeli bi anneyim zaten, kizlarim da yardimci olur esim de... Saglikli olsun da baska bisey istemiyorum. Rabbim isteyen hasret ceken herkesin kucagini doldursun insallah

Amin canım çok teşekkür ederim,umarım dediğin gibi olur,cok dua ediyorum herkes için seninde evlatların hayırlı evlatlar olsunlar inşallah.beklicez bakalım az kald,psikolojik mi bilmiyorum sürekli turlu yemek istiyorum:) kendimi kaptırmıyım diye de pek yemiyorum ama resmen turşu yeme istediğim cok baskın:) ne değişik ruh hallerindeyiz:) Allah ım yardımcımız olsun:)

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde 21 inde transferim yapıldı ve sonuc için gün sayiyorum.

Merhaba arkadaşlar Allah hepimizin yardımcısı olsun. Benimde 21 inde transferim yapıldı ve sonuc için gün sayiyorum.
hayirli haberler almak nasip olsun cnm.benimde 21di snra 23e ertelendi bende sabirsizca bekliyorummm...

Amin canım darısı başımıza

Selam kızlar. Nolur lütfen acil yardım edin. Fikirlerinize ihtiyacım var. 3 kasım 3. Gün 2 embiro transfer edildi. Yarın test günüm. Bugün idrar testi yapdım neqatif. Böğle durumla karşılaşdınız mı hiç? Yani 1 gün önce idrarda neqatif çıkıpta test günü pozitif olan. Hamile kalanlar sizi tebrik ediyorum. İnşAllah sağ salim kucağınıza alırsınız. Rabbim olmayanlara da versin

arkadaşlar merhaba,
3. gün transferi benimki. 2 embriyo transfer edildi.
bhcg:
13. gün 61
15. gün 168
18. gün 915
çıktı.
kasık ağrılarım var. bu sabah hafif bulantımda oldu. ama nedense aşırı derecede dış gebelik olabilirmi korkum var.
kafamdan atamıyorum bi türlü. tecrübesi olan var mı ?

Canım bende de öyle korku vardı. Ama çok şükür kalp atışlatını duydum.inşAllah sen de duyarsın. Değerin çok güzel. Canını sıkma

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…