Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Amin canim.
Kesinlikle daha cok istekliyiz. Onceden bir tane yeter diyordum. Simdi o kadar hasret kaldim mi 2 3 4 hic fark etmez diyorum..
Allah bize de taddirsin bu guzeliigi insallahh tez zamanda.

Amin canim.
Kesinlikle daha cok istekliyiz. Onceden bir tane yeter diyordum. Simdi o kadar hasret kaldim mi 2 3 4 hic fark etmez diyorum..
Allah bize de taddirsin bu guzeliigi insallahh tez zamanda.
Amin inşallah canım.
Bende senin gibi düşünüyorum. İnşallah olacak canım hep umutlu olalım biz gelecek o günler.

Cumartesi test günüm bugün rüyamda sol göğsümden bebek emziriyodum hala etkisindeyim tabirine baktım iyi şeyler yazıyor inşallah hayırlara çıkar Allah bi bekleyiş içinde olanlara beklediklerini nasip etsin

Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?

cnm belırtı arama hamılelık buna baglı degıl...

kacıncı gun embrıyosu...3.gun ve test tarıhım prsembe..12 gunde test dedıler

Ooooohhhh maşallah hadi bakalım bebişine çok az kaldı hep dua edicem hiç merak etme kaç günlük tedaviden sonra toplanmış oluyor

Aklimdaydin gun belli olsun oyle yazayim dedim.. amin canim insallah bu sefer olur.
Olacak inşallah isteyen herkese ve sana çok dua ettim bismillahhh de toplansın yumurtalar annesi hem bak arefe günü de çok Kıymetli bir gün çok şanslısın bence sen çok dua et canım benim sonraaaaa transfer sonrada bebiş göbüşteeee :))

Aynen cok ozel bi gune denk geldi. O gun hurmetine insllahh tutunurlar bebisler..
Cok sagol canim Allah dualarimizi kabul etsin.. cok dua ediyorum.. .

Aynen cok ozel bi gune denk geldi. O gun hurmetine insllahh tutunurlar bebisler..
Cok sagol canim Allah dualarimizi kabul etsin.. cok dua ediyorum.. .
Et tabi verecek olan Allah zamanı geldiyse olacak inş ecesuefe kaç günlük tedavi oldun yumurta toplama işleminden önce

mrb arkadaşlar,aranıza yeni katıldım. benim test günüm de yarın. ancak kahverengi, pembe ve kırmızımsı akıntılarım var tutmayacak sanırım çok üzgünüm aranızda bu durumu yaşayan var mı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…