Çokmuş ya. Ben günde 1 tane kullanıyorum iki ilacımı.
Allah sana kolaylık versin tez zaman da olumlu sonuç alırsın inşallah.
İnşallah canım. Nasipse olur inşallah.
Ben şiddetli ilaçlar kullanmadım hiç transfer sonrası da ilaçlarım az.
Allah bu süreci yaşayan herkese hayırlı evlatlar verir inşallah, gerçekten diğer anne babalara göre daha çok çaba harcıyoruz ve daha istekliyiz. Allah bizi hayırlı evlatları olan anne babalardan kılsın.
Memorial Şişlihangı memorıal cnm...
Amin inşallah canım.Amin canim.
Kesinlikle daha cok istekliyiz. Onceden bir tane yeter diyordum. Simdi o kadar hasret kaldim mi 2 3 4 hic fark etmez diyorum..
Allah bize de taddirsin bu guzeliigi insallahh tez zamanda.
Aminn canim insallahhAmin inşallah canım.
Bende senin gibi düşünüyorum. İnşallah olacak canım hep umutlu olalım biz gelecek o günler.
cnm belırtı arama hamılelık buna baglı degıl...Kizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?
cnm belırtı arama hamılelık buna baglı degıl...
kacıncı gun embrıyosu...3.gun ve test tarıhım prsembe..12 gunde test dedılerKizlar bugun tam 1 hafta oldu transfer yaptirali.carsamba gunu test yapicam daha ama bende hic bir degisiklik yada belirti yok.bazilari kasıklar da agri batma bel agrisi yazmışlar bende hiçbiri yok acaba olumsuzmu durum?tecrubeleri olanlar yazabilirler mi ?
Benim dondurma embriyom o sekilde transfer edildi bugun tam 1 hafta oldu iste 9. Gun de tahlilkacıncı gun embrıyosu...3.gun ve test tarıhım prsembe..12 gunde test dedıler
ınsallah cnm hadı hayırlısı..Benim dondurma embriyom o sekilde transfer edildi bugun tam 1 hafta oldu iste 9. Gun de tahlil
İ
nşallah canım herşey gönlünce olur Mutlu haberler alırsın dualarım seninle Rabbim muradını versin inş hadi bakalım güzel anne darısı benim
Merhaba yesilyildiz
Persembe yumurtalar toplaniyor.
Haber vereyim dedim.
Dua et bana canim.
Bende seni merak etmiştim haberini bekliyordum inanki inşallah Rabbim tamamına erdirirOoooohhhh maşallah hadi bakalım bebişine çok az kaldı hep dua edicem hiç merak etme kaç günlük tedaviden sonra toplanmış oluyor
Bende seni merak etmiştim haberini bekliyordum inanki inşallah Rabbim tamamına erdirir
Olacak inşallah isteyen herkese ve sana çok dua ettim bismillahhh de toplansın yumurtalar annesi hem bak arefe günü de çok Kıymetli bir gün çok şanslısın bence sen çok dua et canım benim sonraaaaa transfer sonrada bebiş göbüşteeee :))Aklimdaydin gun belli olsun oyle yazayim dedim.. amin canim insallah bu sefer olur.
Olacak inşallah isteyen herkese ve sana çok dua ettim bismillahhh de toplansın yumurtalar annesi hem bak arefe günü de çok Kıymetli bir gün çok şanslısın bence sen çok dua et canım benim sonraaaaa transfer sonrada bebiş göbüşteeee :))
Et tabi verecek olan Allah zamanı geldiyse olacak inş ecesuefe kaç günlük tedavi oldun yumurta toplama işleminden önceAynen cok ozel bi gune denk geldi. O gun hurmetine insllahh tutunurlar bebisler..
Cok sagol canim Allah dualarimizi kabul etsin.. cok dua ediyorum.. .
12 gun ilac kullandim canim. 14. Gun toplama olucak.Et tabi verecek olan Allah zamanı geldiyse olacak inş ecesuefe kaç günlük tedavi oldun yumurta toplama işleminden önce
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?