Canim bana test gunumde olmustu. Benim negatifti ama bu sekilde tutunma kanasida oluyormus. Sen testini yaptir biran once sabah erkenden git. Insallah tutuma kanamasidir.. seni cok iyi anliyorum. Hic dusunmemeye calis sabaha kadarmrb arkadaşlar,aranıza yeni katıldım. benim test günüm de yarın. ancak kahverengi, pembe ve kırmızımsı akıntılarım vartutmayacak sanırım çok üzgünüm aranızda bu durumu yaşayan var mı
Bana adetinin ikinci günü gel dedi başka birşey demedi doktorum bu kişiye göre değişiyormu acaba yoksa standart bir tedavimi onu merak ettim12 gun ilac kullandim canim. 14. Gun toplama olucak.
Insallah vakti gelmistir canim olur.. aminn
Canim bana test gunumde olmustu. Benim negatifti ama bu sekilde tutunma kanasida oluyormus. Sen testini yaptir biran once sabah erkenden git. Insallah tutuma kanamasidir.. seni cok iyi anliyorum. Hic dusunmemeye calis sabaha kadar
Ya lutfen yapmayın idrar testine guvenmeyin benim kanda kizimi ogrendigim gun idrarim negatifti kizim simdi 3 yasindacanım bugün evde test yaptım negatifti. yarın da pek farklı olacağını sanmıyorum. peki negatiften sonra ne yapıldı canım sana, sebebine bakıldı mı?
Banada aynisi dediBana adetinin ikinci günü gel dedi başka birşey demedi doktorum bu kişiye göre değişiyormu acaba yoksa standart bir tedavimi onu merak ettim
canım bugün evde test yaptım negatifti. yarın da pek farklı olacağını sanmıyorum. peki negatiften sonra ne yapıldı canım sana, sebebine bakıldı mı?
tutma akıntısı olması canım...çok fazla degılsse..mrb arkadaşlar,aranıza yeni katıldım. benim test günüm de yarın. ancak kahverengi, pembe ve kırmızımsı akıntılarım vartutmayacak sanırım çok üzgünüm aranızda bu durumu yaşayan var mı
idrarla yapılan testler doğruyu yansıtmıyo canım aklına kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsuncanım bugün evde test yaptım negatifti. yarın da pek farklı olacağını sanmıyorum. peki negatiften sonra ne yapıldı canım sana, sebebine bakıldı mı?
Sağol canım teşekkür ederim kişiye göre Değişiyor demekki tedaviler farklı amaç aynı Hayırlısı olsun inşBanada aynisi dedi
Adetin ikinci gunu gitmistim. Ama suan ki protokol farkli. 2 aydir gecici menopozdayim. Adet olmadim yani. Senin suan ki durumun normal adet olunca hemen git basla canim
Aynı durum şuan bende var canım. Öğleden itibaren ara ara gelen akıntılarım bi bazen koyu kırmızı bazen sanki sulandırılmış kan gibi. Tüp bebek merkezni aradım ve bana rahmin genişlemsinden embiriyonun yerleşmesinden olabilir denildi. aspirin ve jel kullamını durdurdular. Yarın kan vereceğim bende. inşallah senin için hayırlısı olur ve güzel haberini paylaşırsın. Sen kendini her iki durumada hazırla Allah tan senşn için hayırlısını dile. İnan olacak olan oluyor. Üzme şimdiden kendini. İnşallah güzel sonuç alırsınmrb arkadaşlar,aranıza yeni katıldım. benim test günüm de yarın. ancak kahverengi, pembe ve kırmızımsı akıntılarım var tutmayacak sanırım çok üzgünüm aranızda bu durumu yaşayan [\QUOTE]
Amin canim..Sağol canım teşekkür ederim kişiye göre Değişiyor demekki tedaviler farklı amaç aynı Hayırlısı olsun inş
ğol canım tabiki haber veririm birlikte güzel haberler alırız inşAmin canim evet
Amin canim..
Aynen farkli farkli oluyor. Senden haber bekliyorum doktora gidince haber veririsin. Insallah cok guzel haberler alirsin
Amin canim insalahhhh...Sa
ğol canım tabiki haber veririm birlikte güzel haberler alırız inş
malesef benim ki negatif çıktı. umarım senin ki yerleşmeden dolayıdır.Aynı durum şuan bende var canım. Öğleden itibaren ara ara gelen akıntılarım bi bazen koyu kırmızı bazen sanki sulandırılmış kan gibi. Tüp bebek merkezni aradım ve bana rahmin genişlemsinden embiriyonun yerleşmesinden olabilir denildi. aspirin ve jel kullamını durdurdular. Yarın kan vereceğim bende. inşallah senin için hayırlısı olur ve güzel haberini paylaşırsın. Sen kendini her iki durumada hazırla Allah tan senşn için hayırlısını dile. İnan olacak olan oluyor. Üzme şimdiden kendini. İnşallah güzel sonuç alırsın
malesef benim ki negatif çıktı. umarım senin ki yerleşmeden dolayıdır
Cok uzuldum canim allah tekrar nasil etsin yasatsin.Maalesef canım değerim 6 ya düştü. Yani bebişim daha fazla dayanamadı ve gelişme göstermedi. Yaşıyacağımız varmış. Hayırlısı başka sefere artık.
Allah yardımcımız olsun, inşallah yaşadığımız son olumsuz sonuçturMaalesef canım değerim 6 ya düştü. Yani bebişim daha fazla dayanamadı ve gelişme göstermedi. Yaşıyacağımız varmış. Hayırlısı başka sefere artık.
Hayırlısı buymuş. Allah sabrını veriyor. Yılmadan devam edeceğiz Allah ın izniyle vakti gelince olacak inşallah.Cok uzuldum canim allah tekrar nasil etsin yasatsin.
Allah yardımcımız olsun, inşallah yaşadığımız son olumsuz sonuçtur
Canım nasılsın çok merak ettim seni herşey yolundamıAmin canim insalahhhh...
Canım nasılsın çok merak ettim seni herşey yolundamı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?