Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Canim bana test gunumde olmustu. Benim negatifti ama bu sekilde tutunma kanasida oluyormus. Sen testini yaptir biran once sabah erkenden git. Insallah tutuma kanamasidir.. seni cok iyi anliyorum. Hic dusunmemeye calis sabaha kadar

Canim bana test gunumde olmustu. Benim negatifti ama bu sekilde tutunma kanasida oluyormus. Sen testini yaptir biran once sabah erkenden git. Insallah tutuma kanamasidir.. seni cok iyi anliyorum. Hic dusunmemeye calis sabaha kadar

canım bugün evde test yaptım negatifti. yarın da pek farklı olacağını sanmıyorum. peki negatiften sonra ne yapıldı canım sana, sebebine bakıldı mı?

canım bugün evde test yaptım negatifti. yarın da pek farklı olacağını sanmıyorum. peki negatiften sonra ne yapıldı canım sana, sebebine bakıldı mı?
Ya lutfen yapmayın idrar testine guvenmeyin benim kanda kizimi ogrendigim gun idrarim negatifti kizim simdi 3 yasinda

Bana adetinin ikinci günü gel dedi başka birşey demedi doktorum bu kişiye göre değişiyormu acaba yoksa standart bir tedavimi onu merak ettim
Banada aynisi dedi
Adetin ikinci gunu gitmistim. Ama suan ki protokol farkli. 2 aydir gecici menopozdayim. Adet olmadim yani. Senin suan ki durumun normal adet olunca hemen git basla canim

Embriyolarim cok kaliteli degildi canim buna bagladilar farkli protokol izlediler. Vakti saati gelmemis desek daha dogru olur. Evde test yapmasaydin daha iyi olurdu. Idarda cikmaz ki.

tutma akıntısı olması canım...çok fazla degılsse..

idrarla yapılan testler doğruyu yansıtmıyo canım aklına kötü seyler getirme iyi düşün iyi olsun

Banada aynisi dedi
Adetin ikinci gunu gitmistim. Ama suan ki protokol farkli. 2 aydir gecici menopozdayim. Adet olmadim yani. Senin suan ki durumun normal adet olunca hemen git basla canim
Sağol canım teşekkür ederim kişiye göre Değişiyor demekki tedaviler farklı amaç aynı Hayırlısı olsun inş

Aynı durum şuan bende var canım. Öğleden itibaren ara ara gelen akıntılarım bi bazen koyu kırmızı bazen sanki sulandırılmış kan gibi. Tüp bebek merkezni aradım ve bana rahmin genişlemsinden embiriyonun yerleşmesinden olabilir denildi. aspirin ve jel kullamını durdurdular. Yarın kan vereceğim bende. inşallah senin için hayırlısı olur ve güzel haberini paylaşırsın. Sen kendini her iki durumada hazırla Allah tan senşn için hayırlısını dile. İnan olacak olan oluyor. Üzme şimdiden kendini. İnşallah güzel sonuç alırsın

Son düzenleme:
malesef benim ki negatif çıktı. umarım senin ki yerleşmeden dolayıdır.

malesef benim ki negatif çıktı. umarım senin ki yerleşmeden dolayıdır

Maalesef canım değerim 6 ya düştü. Yani bebişim daha fazla dayanamadı ve gelişme göstermedi. Yaşıyacağımız varmış. Hayırlısı başka sefere artık.

Cok uzuldum canim allah tekrar nasil etsin yasatsin.
Hayırlısı buymuş. Allah sabrını veriyor. Yılmadan devam edeceğiz Allah ın izniyle vakti gelince olacak inşallah.
Allah yardımcımız olsun, inşallah yaşadığımız son olumsuz sonuçtur

Amin. Sınavımız varsa yapacak bir şey yok. Allah beterinden saklasın. İnşallah yakın zamanda senin hayırlı haberini alırım. İnan ve asla pes etme.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…