Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Rabbim emek harcayan tüm arkadaşların emeğinin karşılığını versin.Ben de gelecek hafta lucrinle uzun protokol başlıyorum.Benim transferim Rabbimin izniyle Ağustosun ilk haftasında olacak.
Arkadaşlar bir şey soracağım,bu kaçıncı Tüp bebek deneyiminiz? Paylaşırsanız sevinirim.Buna bağlı olarak aklıma takılan bir şey soracağım,teşekkürler.

Benim 2. Denemem canim.
Lucrin le uzun donem 2 aylik donem gecirdim.
Bugun basladik bakalim.

Benim bir kızım var,o da tüp bebek,ikinci denemem ocakta oldu negatif BU 3. Deneme Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.İkiz ikiz versin işallah.
Ayy ne guzel allah birtane vermis insallahh ikincisini de verir.
Sen neden lucrin kullandin endometriozis mi var?

Hayır canım,benim sebepsiz infertilite,dr lar sebebsiz infertilitede uzun protokol tercih ediyor,lucrinle başlıyoruz yumurtaları baskılıyoruz ki yumurtaların bazıları önden gidip çatlamasın diye.Sonraki adette de gonal kullanıyoruz.

Anladim canim. Hadi insallah allah sanada ikinciyi nasip eder. Biz daha o duyguyu tadatamadik insallah nasip olur bizede

Anladim canim. Hadi insallah allah sanada ikinciyi nasip eder. Biz daha o duyguyu tadatamadik insallah nasip olur bizede

İşallah canım,siz daha gençsiniz 3. de olur işallah.Ben 38 yaşındayım,2. ciyi gönlüme göre verir işallah Rabbim.Birbirimize dua edelim.

Rabbim ikiz versin hepinize işallah,Gerçi ben de ikiz istorum ama:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…