İnşallah canım vesvese yapma Rabbim nasib edecek ben çok inanıyorum buraya sonuç pozitifffff diye yazacaksın bunlar sebeb sende sebeplere sarıldın ve adım adım sonuca gidiyorsun
Benim 2. Denemem canim.Rabbim emek harcayan tüm arkadaşların emeğinin karşılığını versin.Ben de gelecek hafta lucrinle uzun protokol başlıyorum.Benim transferim Rabbimin izniyle Ağustosun ilk haftasında olacak.
Arkadaşlar bir şey soracağım,bu kaçıncı Tüp bebek deneyiminiz? Paylaşırsanız sevinirim.Buna bağlı olarak aklıma takılan bir şey soracağım,teşekkürler.
Benim 2. Denemem canim.
Lucrin le uzun donem 2 aylik donem gecirdim.
Bugun basladik bakalim.
Ayy ne guzel allah birtane vermis insallahh ikincisini de verir.Benim bir kızım var,o da tüp bebek,ikinci denemem ocakta oldu negatifBU 3. Deneme Rabbim hepimizin yüzünü güldürsün.İkiz ikiz versin işallah.
Hayır canım,benim sebepsiz infertilite,dr lar sebebsiz infertilitede uzun protokol tercih ediyor,lucrinle başlıyoruz yumurtaları baskılıyoruz ki yumurtaların bazıları önden gidip çatlamasın diye.Sonraki adette de gonal kullanıyoruz.
Anladim canim. Hadi insallah allah sanada ikinciyi nasip eder. Biz daha o duyguyu tadatamadik insallah nasip olur bizede
İşallah canım,siz daha gençsiniz 3. de olur işallah.Ben 38 yaşındayım,2. ciyi gönlüme göre verir işallah Rabbim.Birbirimize dua edelim.[/QUOTE
Cok gencte sayilmam 28 yasdayim..
Insallahh ederiz tabi kendime dua ederken olmayan herkese ediyorum. Sizlerde duamda olucaksiniz..
Rabbim ikiz versin hepinize işallah,Gerçi ben de ikiz istorum ama:)
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...uasini-okuyoruz.819628/page-259#post-41645875
kızlar evlat sahibi için hz zekeriyanın duasını okuyoruz. hergün 15dk mı bile almıyor. abdestsiz adetliyken bile okunuyor. listeyi ben düzenliyorum . beklerim kızlar
bugun transferın 7.gunu...benle aynı olan varmı acaba[/QUOTE Maşallah Allah tamamına erdirsin inş pozitif sonuçlanır Fatmafaatma darısı benim Başıma ben Ramazan'dan sonra başlıyorum nasılsın nasıl gidiyor
Ecesuefe sen hangi hastaneye gidiyorsunAmin.. ben üçüze bile hayir demem. Yeterki hayirli saglijki olsun ☺
3.gun embrıyosu yıne negatıf almaktan korkuyorum çok...hayırlı olsun tedavın cnm...nerde baslıyosun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?