Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

3.gun embrıyosu yıne negatıf almaktan korkuyorum çok...hayırlı olsun tedavın cnm...nerde baslıyosun

Daha önce kaç deneme yaptınız? Hepsi 3. gün embriyosu mu? 5 .güne gidemedi mi embriyolar...Pozitif düşün canım.Ben akupunktura başladım strese çok iyi geliyor,çok nötürüm.Stressiz olmak çok önemli tutunması için.Bol dua et,sakın olmayacak tutmayacak gibi negatif düşünceleri aklına getirme,son 5 gün:) 5 gün sonra bebişinin haberini alacaksın ona odaklan:)Çoğu gitti azı kaldı:)

sagol cnm y<..ılk denemmde 5..gun ıkı tane koyduular tutmadı...bunda 3.gun koydular...hayırlısı hepımıze versın

Bazı rahimler yanlızca 5. gün,bazı rahimler 3. gün embriyosunu kabul ediyormuş.Belki bu sefer olacak olumlu düşün.

3.gun embrıyosu yıne negatıf almaktan korkuyorum çok...hayırlı olsun tedavın cnm...nerde baslıyosun
Memorial da başlayacağım inş benim ilk tedavim olacak şimdiden çok heyecanlıyım korkma lütfen iyi düşün iyi olsun bu hayırlı Günler'de inş pozitif sonuç alırsın gönlüne göre olur dualarım seninle sen nerede başladın tedaviye canım

3. Gun ve 5. Embriyolarini neye gore belirliyorlar acaba. Hep 3. Gun duyuyorum. 5. Gun embriyosu cok nadir.

Beklemek çok yorucu bir süreç ya. Düşünmemeye çalışıyorum ama hep rüyalarıma giriyor. Allah ım hayırlısını versin ve inşallah içimizdeki bebişler bizim için hayorlısıdır. Amin.

kızlar bide ilaçları kullananlar mide bulantısı yaşıyor mu acaba. Benim transferin 5. Günü mide bulantısı ile uyandım bugün. Hamileliğe yormuyorum çünkü çok erken gerçekçi olmaya çalışıyorum ama sebebini bilemedim. Tutunma ike alakalı olabilir mi.

Benim de mide bulantisi olmustu ilk transferimde.
Pskolojik mi yoksa ilaclar mi yapiyor bilmiyorum.
Beklemek evet cok zor insallah guzel haberler alirsin herseye deger.

3. Gun ve 5. Embriyolarini neye gore belirliyorlar acaba. Hep 3. Gun duyuyorum. 5. Gun embriyosu cok nadir.
5. güne bekletmek için önce yumurta sayısı önemli mesela benimyumurta sayım az olduğu için 5. güne bekletmiyorlar beklerken ölebilirler diye bazı yumurtalar rahimde daha iyi ilerleme sağladığı için erken transfer yapılıyor. ama eğerki yumurta sayısı fazlaysa yumurtaların kalitesi iyiyse 5. gün blast duruma gelince trasfer ediyorlar ki tutma şansı yüksek olsun. ben çok isterdim 5.gün olmasını ama şimdiye kadar nasip olmadı bunda da olmayacak gibi kızım 3. gün embriyosuydu

Himm anladim canim sagol
Benim 5 yumurta vardi sadece 1 tanesi a kaliteydi bekletseler oda kalmicakti demekki.

Himm anladim canim sagol
Benim 5 yumurta vardi sadece 1 tanesi a kaliteydi bekletseler oda kalmicakti demekki.
evet aynen öyle benimde 5 tane yumurta görünüyor yarın toplanacak ama 5. güne bekleteceğini sanmıyorum. ama olsun Rabbim istesin yeterki 2. gün transferleri bile tutuyor. kaçıncı günündesin

evet aynen öyle benimde 5 tane yumurta görünüyor yarın toplanacak ama 5. güne bekleteceğini sanmıyorum. ama olsun Rabbim istesin yeterki 2. gün transferleri bile tutuyor. kaçıncı günündesin

Benim 2. Denemem.
Suan yumurta buyutuyoruz. 3. Gun
Bakalim benim kactanr olucak.
Evet aslinda kactane oldugu yada kacinci kalite oldugu onemli degil. Onemli olan Allahin dilemesi. Insallah diler.

Benim de mide bulantisi olmustu ilk transferimde.
Pskolojik mi yoksa ilaclar mi yapiyor bilmiyorum.
Beklemek evet cok zor insallah guzel haberler alirsin herseye deger.

Valla bilmiyorum ama psikılojik olduğunu sanmıyor. Şuanki belirtilerimi hep ilaçlardandır diyorum. Çok keskin belirtilerimde yok zaten. İlk gün hafşf ağrı vardı sonra iki gün hiç bir şey hissetmedim. Sonrasında ise sağ tarafımda kasıklarımda bir ağrı ve iki gün devam eden bel ağrım oldu. Dün geçti bel ağrım sadece ara ara yokluyor. Bugün sabah mide bulantısı gibi bir rahatsızlık hissettim ama çok hafif. Tek devam eden belirti ara ara gelen bel ağrısı onun dışında çok şükür iyiyim. Olacağı varsa rabbim nasip eder ben çok pozitif bakıyorum sadece bekleme süreci biraz yorucu. Allah zamanı gelince bizleride sevindirecek inşallah. Hayırlısı nı beklemek gerek.

Bu arada bir çok kişinin çok fazla ilaç kullandığını okudum. Bana estrafem ve porestegon u günde bir defa diye verdiler. Fark var mı acaba.

Insallahh hamilelik agrilaridir canim..
Allah dualarimizi kabul etsin.
Olabiliyor cunku. Bel agrisi falan hamilelik te oluyor.
Herkese farkli olabiliyor.
Banada 3 ayri ilac vermislerdi.
Biri mutlaka progestoron oluyor zaten.
Belime yapistirdigim bantlar vardi.
Bide beta hcg hormonu igne vermislerdi

hangı memorıal cnm...

bende ılkınde az dı ılaclarım
bu defa sonu ne olur bılemem..bende estrofemı gunde 3 tane alıyororum.progestan hazneden gunde 6 tane. ıgnesı gun asırı ve 2 tane ıgnem daha var..kan sulandırıcı ve basa bır ıgne....gunde 3 ıgne bırı gun asırı..ıgneler mmahfettı ama rabbbım versınde

Allah yardimcimiz olsun

Çokmuş ya. Ben günde 1 tane kullanıyorum iki ilacımı.
Allah sana kolaylık versin tez zaman da olumlu sonuç alırsın inşallah.

İnşallah canım. Nasipse olur inşallah.
Ben şiddetli ilaçlar kullanmadım hiç transfer sonrası da ilaçlarım az.
Allah bu süreci yaşayan herkese hayırlı evlatlar verir inşallah, gerçekten diğer anne babalara göre daha çok çaba harcıyoruz ve daha istekliyiz. Allah bizi hayırlı evlatları olan anne babalardan kılsın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…