- 25 Mayıs 2015
- 92
- 15
- 18
- 41
Olmaz olmaz inş biraz erken çık trafik derdinden kurtulursun belki ayyy çok Heyecanlı Rabbim hiç sıkıntısız kurtarsın inş dualarım seninleYarin sabah gidiyorum.
Biraz korkular sardi canim. Bide istanbul ve bayram trafigi derdi.
Insallah bu sefer cok agrim olmaz diye dua ediyorum..
Aminnn canim insallahhh.. sorma cok heyecanli sanki ilk defa yapilicak.Olmaz olmaz inş biraz erken çık trafik derdinden kurtulursun belki ayyy çok Heyecanlı Rabbim hiç sıkıntısız kurtarsın inş dualarım seninle
Olmaz olmaz inş biraz erken çık trafik derdinden kurtulursun belki ayyy çok Heyecanlı Rabbim hiç sıkıntısız kurtarsın inş dualarım seninle
Aminn canim.. Allah hepimizin dualarini kabul etsin insallah. Allah senide evladina kavustursun. Benide ☺Bende trNsferimin 7.gunundeyim arkadaşlar test gunum 23 temmuz,brkleyis devam bugun daha bi daralmis hissediyorum hastahanede n geldigimden beri evden disari cikmadim,allahim herkese dilegini versin bu mubarek gunlerin hatirina ismini bile bilmedigim tanimadigim butun arkadaslarim her duamda sizlerde varsinIz ,guzel haberler paylasalim insallah,bayraminiz mubarek olsun:)
hayırlı haberler alırsın inşallah canım, beklemek zor oluyor ama hayırlısıyla gelip geçiyor günler de... iyi bayramlarBende trNsferimin 7.gunundeyim arkadaşlar test gunum 23 temmuz,brkleyis devam bugun daha bi daralmis hissediyorum hastahanede n geldigimden beri evden disari cikmadim,allahim herkese dilegini versin bu mubarek gunlerin hatirina ismini bile bilmedigim tanimadigim butun arkadaslarim her duamda sizlerde varsinIz ,guzel haberler paylasalim insallah,bayraminiz mubarek olsun:)
Benim de tahlil Gunum 23 temmuz hadi hayırlısı hepimiz için umarım o gün bize ugurlu gelir..Bende trNsferimin 7.gunundeyim arkadaşlar test gunum 23 temmuz,brkleyis devam bugun daha bi daralmis hissediyorum hastahanede n geldigimden beri evden disari cikmadim,allahim herkese dilegini versin bu mubarek gunlerin hatirina ismini bile bilmedigim tanimadigim butun arkadaslarim her duamda sizlerde varsinIz ,guzel haberler paylasalim insallah,bayraminiz mubarek olsun:)
Isallah arkadasim kim diliyorsa evlat sahibi olmayi nasip etsin rabbimBenim de tahlil Gunum 23 temmuz hadi hayırlısı hepimiz için umarım o gün bize ugurlu gelir..
Ohhh maşallah hadi bakalım geçmiş olsun nasılsın peki iyimisin çok sancın varmı birde nekadar sürdü toplama işlemiCanim toplanti yumurtalar.
Insaallah rabbim verir.
Ohhh maşallah hadi bakalım geçmiş olsun nasılsın peki iyimisin çok sancın varmı birde nekadar sürdü toplama işlemi
Oyyyyy teyzesi kurban olurdöllenecek tabi sapasağlam ve çooook sağlıklı olacaklar annesi maşallah size maşallah bu hayırlı günde kısmet etmiş Rabbim sen gönlünü ferah tut inş :)))Cok sagol canim..
Iyim cok sukur. Bu sefer o kadar kotu olmadi. 30 dk falan surmus. Haber bekliyoruz artik insallah dollenir ve saglikli embriyolar olur. ☺
i canım hayırlı haberler alırsın herşey gönlünce olsunIsallah arkadasim kim diliyorsa evlat sahibi olmayi nasip etsin rabbim
Oyyyyy teyzesi kurban olurdöllenecek tabi sapasağlam ve çooook sağlıklı olacaklar annesi maşallah size maşallah bu hayırlı günde kısmet etmiş Rabbim sen gönlünü ferah tut inş :)))
cesuefe birşey soracaktım sana yumurtalar toplanana kadar kontrole kaçgünde bir çağırdılar birde doktorun kimdi canımAy insallahh ya..
Evet cok guzel bi gune nasip ettim insallahh onlari bana nasip eder rabbimm..
Inş güzel haberler alırsın canımHerkese merhabalar.Benim de ayin 14 ünde transferim oldu. 7 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu. Ya ben çok heyecanlıyım. 4 yaşında bi oğlum var o da Micro. Sonrasında dondurulmusla denedik tutmadı. Bunları çok istiyorum.Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh
E
cesuefe birşey soracaktım sana yumurtalar toplanana kadar kontrole kaçgünde bir çağırdılar birde doktorun kimdi canım
Ne guzel insallahh bunlarida allah nasip eder sanaHerkese merhabalar.Benim de ayin 14 ünde transferim oldu. 7 ve 8 hücreli 3.gün embriyosu. Ya ben çok heyecanlıyım. 4 yaşında bi oğlum var o da Micro. Sonrasında dondurulmusla denedik tutmadı. Bunları çok istiyorum.Rabbim isteyen herkese versin inşallahhhh
İnşallahhhh çok tesekkurlerrInş güzel haberler alırsın canım
Çoook Teşekkürler insallahhhNe guzel insallahh bunlarida allah nasip eder sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?