Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Merhaba,

Transferim bu sabah oldu, sonuc 26mart ta aciklanacak. 2embriyo kondu gebze anadolu saglik merkezinde tedavi gorduk. Yasim 32 ve su an icin coaspirin, estrofem, elevit ve crinone jel kullaniyorum. Herkese bol sans :)

hayırlı olsunnnn , Allah'ım güzel sonuçlandırsn inş sımsıkı tutunsunlar inş bebişlern, dua edelim bolca

Hayırlısı olsun, umarım potitif sonuç alırsın, doktor rapor verdi mi? çalışmaya devam mı? dinleniyor musun?
12 gün sonra mı alacaksın sonucu?

Bende simdi size yaziyordum :) Biraz heyecanli gordum sizi. Bu sabaha kadar belli degildi ne zaman transfer olacagi. Cunku dondurulmuslarin cozulme sirasinda kaybedilme ihtimali var. Ya da bolunmeye devam edecek mi takip gerekir. Haber gelince isten izin aldim transfere gittim. Haftaya yillik izin kullanacagim, rapor istemedim İK departmanimiz bosbogaz oldugu icin. Ilk sayfadan beri okudum yazilanlari ama inan hic sormadim dr ma kacinci gun embriyosu diye. Sanirim yasanilan sureclerle alakali bu durum, transfer gunune gelebildik ya biz bugun olmus kadar sevincliyiz. Cok sukur transfer edebilecek embriyo oldu diye. Bence tup bebek tedavilerinde hep bir sonraki asama icin dua edilmeli ve konsantre olunmali. Dun mesela insallah cozulenler kaybedilmez diye due ediyorduk ve son duamiza geldik. Insallah 12gun sonra hayirli haberler aliriz. Mutsuz son bile olda belki hayirlisi odur.. :) En iyisini allah bilir.

Of ne uzun yazmisim Yatarken sıkıldım herhal

Sevgiler,

Amin Allah razı olsun çok sağ olun :) darısı size inş.. yaşadığmz mutluluğu Rabbim sizlerede kat kat yaşatsın inş

Benim 7 hafta 3gun suren spontan bir gebeligim olmustu. Nasil bir ruh halinde oldugunuzu tahmin edebiliyorum. Ben o kadar cok guluyormusum ki isyerinde cok alakasiz biri gelip sen hamile misin diye sormustu. Sonra biraz zorlamayla 32 disin bir bolumunu kapatabilmistim

:) teşekkür ederim,
5.gün embriyosunun tutma olasılığı daha fazla diye duydum, yatmak mı gerekiyor yoksa çalışmak mı bilemedim, bazı doktorlar yat diyor bazıları aynı tempoya devam diyor.. Ama burada okuduğum kadarıyla herkes yatıyor, işten izin alıyor ya da rapor alıyor..
ben gerçekten heyecanlıyım, genel yapım öyledir, herşeye çok kolay heyecanlanırım, ve bebek konusunda da çok korkuyorum,
sana katılıyorum, tüp bebek tedavilerinde bir sonraki aşamaa gelebildiğimiz için bile mutlu olmalıyız, zor ve yıpratıcı bir süreç..
senin dondurulmuş embriyolardan mı yapıldı? yani ilk denemen mi, ikinci mi?
Transfer için aynı gün mü haber veriyorlar, gel diye?
doktor mu istedi iki embriyo koymak sen mi?
offf bende çok soru sordum

ay insan mutlulktan naptığnı bilmiyor cidden
çok üzüldüm çok geçmş olsun spontan gebelik nedr hç bilgm yok
çok korkuyorum ya Rabbim sağlıkla hayırlısıyla kucağmza almayı nasp etsin yavrularımzı..

Iste o olasiliklara kafani yorma diye dedim. Ister uc olsun ister bes Allah ol derse olur :) Dusun ki kazara hamile kalmak diye bir durum bile var korunurken.. O yuzden sormuyorum. Ogrenmem gereken kadarini ogreniyorum.

Sadece bugun yatacagim. Agrim var biraz. Yillik izin almamin sebebi izinlerim birikti gecen seneden. 27gunu anca bitiririm :) gezip dolasicagim valla. Evde yatamam zaten sıkılırım.

Obur sorularina gelirsek. Normal yolla olusan bir hamileligim oldu 1.5yil once. Dusecek dediler ve aldilar. Nasil olsa oluyor diye 1sene doktora gitmedik. Olmayinca kontrole gittigimizde benden ilk amh testi istedi Aydin bey. Meger yumurtalar kalitesizmis. Ilki de muhtemelen ondan yasamadi dedi ve acil tup bebek dedi. Ilk tedavide hicbir bilgimiz olmadigi icin embiriyolog sececek nasil olsa saglikli olani dedik ve cok kaptirdik. O kadar igneye ilaca ragmen 2 folikul olustu 1 i kayboldu oburude bolunmedi. Genetik bir problem var dediler. Yıkıldık. Sonra toparlanip kaldigimiz yerden basladik. Ikinci tedavide cok sukur 6folikul toplandi 5i dolu cikti 4u dollendi. Bu seferde rahim zari incelmisti. Transfer ertelendi. Embriyolar donduruldu.

Gecen pazartesi kontrole gittik. Rahim zari uygun dediler. Persembe cozdurme islemi baslayacak sizi arayacagiz dediler. Dun aradilar yarin icin haber bekleyin bolunmeleri takip edecegiz dediler. Mecbur ise gittim. Gerci hastane 10dk isyerine. Neyse sabahta 9da aradilar 11de gelin dediler.

Gittik islem 5dk surdu. 2sini transferi dr um dedi. Ben onuda sorgulamadim cunku durumum gun gectikce sansimi azaltiyor. Ikiz olabilir problem degil. 2tanede donmus hazirda duruyor. Olmazsa onlari deneyecegiz..

Benim hikayemde boyle iste

Yani normal yollarla hamile kaldim. Kendiliginden demek istemistim :) bence cok mutlu olun ve saklamayin. Kimseye dememistim, alacagiz dediklerinde keske deseydim de az da olsa mutlulugumu paylasabilseydim demistim. Bence gem vurmayin koyverin gitsin gulucukleri

:) Umarım güzel haber verirsin bize,
benimde şansım azalıyor.. bu bile mucize olurmuş.. yani benim hamile kalmam mucize olurmuş, endokrinologlarım öyle diyor, ben de bu yüzden iki embriyo koydurtacağım, eşimi de ikna ettim, doktor ilk olarak tek koyarız dedi ama kadın doğumcular benim hormonlarımdan hiç anlamadılar... Israr edersem kabul ederler mi bilmiyorum.. yönetimdeki biri iki koyabiliriz demişti ...
riske atmak istemiyorum, ikiz olsa da benim için sorun değil..
3 tane konulupta tek tutanları duydum :)
bakalım, hayırlısı..
ben de doktora çok sormuyorum daha dogrusu konuşacak ortam olmuyor ki... birşey demiyorlar.. merak ediyorum..

hayırlısı bakalım...

Amin insallah canim.. Simdi dua et folikuller dolu ciksin, kaliteleri guzel olsun ve dollenip embriyo olussun.. ^_^

Sonrasi allahin izniyle sirasiyla geliyor. Ben bir kere sordum neydi hatirlamiyorum doktorum allah bilir demisti. O zaman sasirmistim genelde doktorlar yuzdeler ihtimaller istatistikler konusmayi sever de allah bilir pek demez. Ikinci tedavide her asamaya kismet diye basladik ya hersey yolunda gitti cok sukur. Ilkinde cok cahilmisiz. Simdi var ya evde yalnizim, esim isi geri gitti birazdan gelir. Ve biz evde hic bu konuyu konusmayiz. Sanki dillendirirsek buyusu bozulurda yanlis birsey soyleriz olmaz gibi bir ruh halindeyiz ne zamandir. Kafayi mi yedik nirvana ya mi erdik bilemiyorum

Senin yumurtalarin ne zaman toplanacak?

Arkadaşlar merak etmişsiniz çok teşekkür ederim.
Kusura bakmayın anca kendime gelebildim.
Benim maalesef negatif.5. gün embriyosuydu doktor %70-75 şans vermişti ama olmadı.
Doktorum da çok şaşırdı ve üzüldü. Benim umutlarım dondurulmuşlarla mayısa kaldı.
İnşallah yasmin güzel haberler verir.

Ne olur cok yipratmayin kendinizi...bende iki kere denedim...bedeniniz ve moraliniz saglikli ve dinc olsunki yeni denemeler olsun...bende bu duyguyu iki kere yasadim...umudumuzu yitirirsek eşlerimiz nasil destek olacak....kiyamam size...

Şükürler olsun canım 2 kese gördük ikiz yani :) elhamdulillah ..Rabbim isteyen herkese nasip etsin ..inşallah hayırlısı ile kucagimiza da almayı nasip etsin rabbim sağ salim

Selam kızlar, ben cumartesi iğnelere başladım, bugün kontrole gittim, doktor pazartesiye kadar iğnelere devam dedi.Bu arada ben 3 haftadır hayıt suyu içiyorum. Acaba transferden sonra hayıt suyu içmenin bir zararı olurmu, lütfen yardımınızı bekliyorum..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…