Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

arkadaşlar benimde ilk tüp bebek deneyimim transferden sonra 7. günüm ama çok korkuyorum... ilk günden beri bel ağrım vardı bugün hiçbişi yok artık... acaba tutunmadımı die içim içimi kemiriyor... allah hepimize sabır ve nur topu gibi evlatlar nasip etsin inş.hayırlısıyla...

Son düzenleme:
sen hamilesin bence :)) bide neden hemen böyle moralini bozuyosunki anlamadım bak moral motivasyon psikoloji çok önemli yarına çok enerjik ol güzel haberler alacağını düşün başka bişey düşünme :))

inşallah canım ümitsizliğe düşmemek gerekiyor doğrusuun hakkımızda hayırlı ve güzel olanı versin Rabbim inş hepimiz umduklarımızı buluruz..

günaydın yasmin, hoşgeldn aramızda amiin allahım hepimize sabır versin..
benim de ilk denemem bugün 11. günümdeyim inan iki gürdür sabredemez oldum ilk günlerde 5. günüme kadar benimde bel ve sol kasığımda ağrım vardı sonra geçti dünden bu yanada adet sancısı gibi şeyler yaşıyorum heycanlıyım,stresliyim....
inş korktuğumz başımıza gelmez, tedirginim .. dua edelim birbirimize Allah'ım nasip etsin bebişlerimizi hayırlısıyla...

ÇOK TEŞEKKÜR EDERİM... Aminn allahım tüm isteyen dileyen yüreği evlat özlemiyle tutuşan herkeze nasip etsin inş. o tedirginliği bide bana sor uyurken kalkarken herşeyde aklımda ters bir hareketten korkuyorum tahlil günüme kadar sabır ama meraktan çatlıycam... Allah hayırlı haberlerimizide yazmayı nasip eder inş.

yyasmin, sanırım senin güzel haberini de 5 gün sonra alacağız,

Hoş geldin yasmin aramıza, benim de ilk tüp bebek tedavim, transferden sonra 8. günüm ve seninle tıpa tıp aynı duyguları yaşıyorum. Benim de ilk birkaç gün kasık ağrılarım oldu, ama dünden beri hiçbir his yok. İyi düşünelim iyi olsun inşaallah.

teşekkürler canım inşallah hayırlısıyla bebişini kucağına alırısın bende pazartesi doktorla görüşmeye gidiyorum mart adetimde başlarız hayırlısıyla beylikdüzü medikanada

hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz nerde yaptırdın tedvini raporlumu normal mi ne kadara çıktı fiyatı

Aramıza yeni katılan arkadaşlara, sayfamızın yeni annelerine ve anne adaylarına selamlar....
İnşallah hepinizin güzel haberlerinizi alır sevincinize ortak oluruz..
Ben geçtiğimiz perşembe günü test yapmıştım sonucu sizlerle de paylaştım. Bu sabah artışı izlemek için tekrardan kan vereceğm. Dualarınızı bekliyorum.. Heyecanlı olan arkadaşlarım da bu günler güzel günler tatlı heyecanlar rabbim sizlere ve bana bebeklerimizi kucağımıza alacağımız günün heyecanını da tattırsın inş.

snglak aramızda bir gün var. amin inş. iyi olsun sonu hepimiz - cümlemiz için inş. hayırlısıyla...

Son düzenleme:
hayırlı olsun canım güzel haberlerini bekliyoruz nerde yaptırdın tedvini raporlumu normal mi ne kadara çıktı fiyatı

prettyl sağol canım...inş. güzel haberleri verirm. İzmir özel su hospitalde yaptırdım fiyat ve kullanılan ilaçlar bünyeden bünyeye değişiyormuş ama benim tedavim raporsuzdu aslında biz aşılama için yola başlamıştık yumurta çokluğundan dolayı tüp bebeğe döndük.. kullandığım iğnelerle pko hastası olduğum için fazla yumurta oluştu ama tüp bebek yapım işlemi :3780 + 1500 ilaçlar tuttu canım hayırlısı artık...

Canım bugun inşallah güzel haberlerini alırız benimde bugun 11.gunum ama doktorumu aradım ilacim bittigi icin bugun test yaptirmami soyledi yani bugun çok heyecanliyim...hee bide ben dün idrar testi yaptım 2 tane ikisinde de 2.cizgi göründü ama silik cizgi tam belirgin degil umutlansam mi umutlanmasam mi bilmiyorum..korku ve Ümit arasindayim Rabbim hepimizin yüzünü guldursun hayirlisiyla...

merhaba kızlarr
size güzel haberlerim var :) sonucumuzu aldık hamdolsun hala bazı hormon değerlerimi öğrenemesemde ...
maşallah diyerekten beta hcg m 209,16 Rabb'ime binlerce kez hamdolsun. sanırım ikizler geliyor dedi dr um pazartesi tekrarlayacak testlermi..inş hayırlı ve güzel olan olur :)
Allah'ım bekleyen herkesi kat be kat sevindirsin inş, sağlıkla kavuştrsun bebiişlerimzii
kahverengi dalllardan pembe pembe çiçekler çıkaran Rabbimiz varken ümitsizliğe gerek yokmuşş..
Allah'ım korktuklarımızdan emin kılsın inşşş:)

ümidini yitirme tatlım Allah'ım nasip etmiştir inş bak idrarlarda silikte olsa görünmş iyi düşün iyi olsun Rabbim o mutluluğu tatırsın inşallah hadi güzel haberler bekliyoruz hayırlısıyla duamdasın inş ümidini yitirme herşey güzel olacakkk inş

tebrik ederim arzuhali allah sağ salim kucağına aldırmayı nasip etsin inş.

Çok çok sevindim. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah.
Rabbim cümlemizi sevindirsin, hepimizin son denemeleri olsun inşallah.

Biz tedavi dönemi zor zamanlar yaşıyoruz derken en zorunun beklemek olduğunu bilememişiz.
Günler hep böyle yavaş mı geçerdi bilemedim ki.
Uyuduğumdan bile tat alamıyorum. Mutsuz değilim ama tedirginim. Kendimi olumsuza da hazırlamaya çalışıyorum ama rüyalarım izin vermiyor ki. Her gece bir bebek, her gece yapılan ve pozitif çıkan testler.
Kendimi kaptırmaktan korkuyorum. Transfer günü dahil 7. günüm. Normal hayatıma dönüyorum yavaş yavaş. Pazartesi işe başlıyorum.
Vücut olarak bir sıkıntım yok çok şükür ama yaptığım her hareketten pişman oluyorum. Hep bi huzursuzluk hep bi tedirginlik.
Bazen regl sancım oluyor bazen de bugün olduğu gibi koparcasına bel ağrısı.
Hepsi ilaçlardan biliyorum. Güzel sonucu alsam, bilsem ki bebeğim benimle uykuyu, ağrıları düşünür müyüm hiç?
Su gibi aksa geçse zaman, alsak güzel haberleri...Offf karmakarışığım:44::44:

ÇOK SEVİNDİM ALLAH KUCAĞINA ALMAYI NASİP ETSİN CANIM BU SUREÇTE KENDİNE ÇOK DİKKATT ET afedersin ama lavoboya gittiğin zaman bile çok bekleme ikiz annesi olarak doktorumun tavsiyesi mutfaktaki üst raflara uzanma tabaklarını tezgaha koy oradan alıp kullan insaallah bir bakanın vardır allah kimseyi sahipsiz etmesin çok zor benim kan testim 340 çıkmıstı bu arada kendine iyi bak tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…