Amin insallah ama dinlen uzan Is falan hic yapma tam sonucu alana kadar agri sorun degil cok asiri sanciysa ara doktorunu bebek insallah tam yerine yerlesiyordul ondan lekelenme olabilir gönlünü ferah tut
Allaha binlerce sükür oksun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Dinleniyorum canım. Yemek bile yapmıyorum. Artık gerisi Allah'a kalmış Ol derse olur. Desteğin için teşekkürler cnm
Mrb arkadslar benim bugun tranferden sonraki 6.gunum 5.gun embriyosu ama hic belirtim yok aranizda belirtisi olmadan hamile kalan varmi?
Merhaba tedavin hayirli olsun insallah Allah gölüne göre verir ilede belirti olucak diye birsey yok bünyeden bünyeye degisiyor gönlünü ferah tut Allah büyüktür
Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏
Dün transfer oldum.geneklde uzaniyorum ama cok sıkıldım yarin kalkcam kendimi yormadan hayatima devam edicem.ise gitmicem saliya kadar.ama yarindan itibarendisarda gezcem
merhaba kızlar benimde durumum sizden farksız dört senelik evliyim hiç korunmadığımız halde gebelik oluşmadı sebebi bilinmiyor sebebsiz yani ve bu cok sıkıcı sebebi bilinmediği içinde bi tedavi uygulanamıyor nereye gitsem tüp bebek onerdiler bende arşterdım biraz ve güven hastanesinde kaarrar kıldım ve görüştüm adetimin gunu başlıyorum iğnelere muhtemelen yarından sonra sormak istedikleriniz varsa hepsini gun gun yanıtlarım ince ayrıntılarıyla hiç uykum gelmiyor sabahlara kdaroturuyorum uyku tutmuyor beni sabahta da kalkıyorum cok heyecanlı ve stresli nasıl olacak nasıl gıdıcek nasıl sonuçlanacak merak ediyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun ben toplamda iğne olacam bu arada şimdilik bunlar var işte
Canım ilk 3 günle 5 güne kadar dışarda çok gezme devamlı da uzanma yat kalk otur evimizin de dolan kendine uğraş meşgale bul...dolma dua et Allahın izniyle tutunacak. .ilk 5 gun kendini yorma fazla ...
Allah de ötesini bırak...
Öyle mi diyosun kiz.tamam gezmem.evde devamli yatakta tv izliyorum ama kalkiyorum yani.dinlenme modundayim
Evet istirahat tasın 5 gün sık dişini ben ilk 3 gün yattım zaten gripliydim kalkmaya halim yoktu yattım oturdum evin içinde dolandım 3 günden sonra yemek yapmaya başladım yavaş yavaş bugün evi süpürüceğim inş. Bişey olmaz yavaş yavaş ...
Evet istirahat tasın 5 gün sık dişini ben ilk 3 gün yattım zaten gripliydim kalkmaya halim yoktu yattım oturdum evin içinde dolandım 3 günden sonra yemek yapmaya başladım yavaş yavaş bugün evi süpürüceğim inş. Bişey olmaz yavaş yavaş ...
Günaydın arkadaşlar nasılsınız kim var kim yokiki gündür Soma yı izliyorum çok acı bir durum çok üzülüyorum hikayelerine Allahtan ölenlere rahmet diliyorum ailelerine sabır...Madende kalanların rabbim yardımcısı olsun inş. Bir umut gene sağ salim çıkarlar...
Amin insallah Allah herkesin kucagini doldursun insallah
Allaha sükür olsun
Slm canim nasilsin bence evi süpürme daha cok Yeni oldugumuz icin birden hamile oldumuguzu unutup bi hareket yaparsak iyi olmaz dikat Et biz bügünleri yasamak ve görmek icin nekadar mücadele etik Allaha sükürler olsun yüzümüzü güldürdü ve keske dememek icin cok dikatli olmak gerek
Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏
Mrb arkadslar benim bugun tranferden sonraki 6.gunum 5.gun embriyosu ama hic belirtim yok aranizda belirtisi olmadan hamile kalan varmi?
Kalkcam dus alcam namazima baslicam bugün transferin 3. Günü rabbim ol derse olur bende kasmicam kendimi.tasiniyoruz ay sonu o yüzden ayakta esya topluycam yormadan ve ağır olmadan.zatenbtv karsisinda uzaniyorum onun disinda.benim ikinci denemem o yüzden çok umut beslemeden günlük hayatima devam edicem.rabbim ne derse o
ben varım canımbelirtim hiç olmadı diyebilirim benim bugün transferin 15.günü yarın yine kan vericem herşey yoluna çok şükür.kalbini hiç daraltma bulantım tansiyon düşmesi göğüslerde hassasiyet hiç olmadı hala da yok sadece arasıra kasıklarıma ve belime ağrı girdi o kadar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?