Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Cok sevindim.allah bagislasin benimde pazar test gunum arada bir kasik batmasi oldu(cok nadir) oda gaz sancisimi cozemedim.insallah bende senin gibi hamile kalirim. banada dua edermisin hamilelern duasi kabul olurmus.

Etmezmiyim canım benimm Rabbim seninde gönlünün muradını versin , senden de güzel haberler almayı nasip etsin inşallah dualarım seninle

Valla canim Benim esime yaptiriyorum kiz kardesim ve annem gelip yapiyor bende hafif Is yapiyorum mutfaigi falan temizliyorum hic eyilmemeyd calisiyorum bide insan cok temiz oldumu rahat olamiyorsun ekrabalarin yokmu yakininda

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Yok canım uzaklar ben normalde çok titizim ama artık saldım çok detaya bakamıyorum bakarsam kendimi kaptırır farklı hareketler yapabilirim sonrası Eyvah Eyvah ... Bulaşık makinası nı eşim gelince dolaplara yerleştiriyor ben uzanmıyorum... Bu hafta sonu kliniğe gideceğim hocadan rica edeceğim keseyi bakması için artık bakar mı bilemem 😉

Allah de ötesini bırak...

Aynen canim bende cok titizim esime yaptiriyorum bu aralar calismiyor bende sadece bulasik yikiyorum geri kalani esime gösterip o yapicak mecbur bügün doktora gittim ine vurmak

Allaha binlerce sükür olsun 🙏🙏🙏

Hayirlisi olsun insallah tahlil sonuclari ciktim

Bugün neden doktora gittin canım ??

Bugün neden doktora gittin canım ??

Ine yapmaya sen ine falan yapmiyormusun Ben istanbul da tedavi görürken ineden dolayi Ben yatimiyordum okadarki kalcalarim agriyordu kalcalarim her iki tarifi mosmor olmustu hep helle bitane transferden sonra vurdular cok yagliydi bütün gün kendime gelemedim Transfer Günü iki tane koldan yaptilar bayilmisim öyle tr de tüp tedavisi cok zor yane cok ine

Allah herkesin yardimcisi olsun insallah

Mrb arkadslar benim bugun tranferden sonraki 6.gunum 5.gun embriyosu ama hic belirtim yok aranizda belirtisi olmadan hamile kalan varmi?

Mrb, bende daha yeniyim.İlk tüp bebek denemem.bugün transferin 5. günündeyim ve akıntı haricinde hiçbir belirtim yok.Progestanı kullanmaya başladığımda şişkinlik ve kilo artışım olmuştu ama transferden sonra şişlik falan da kalmadı.22 sinde kan testim var günler geçmiyor

Anladım benim kalçadan iğnem bitti onun yerine tablet hap alıyorum göbekten iğnem var onu eşim yapıyor akşamları.... bizde tedavide göbekten çok iğne yapılıyor kalçadan sadece progestan vardı...Birde Bu klinik te gebelik aşısı yaptılar bana ama basit ince göbek iğnesi gibi kolumdan yaptılar birde rahimden kateterle hissetmedim bile...ama Tabi korku hep içimde varolan şeydir...

Mrb hayirli olsun.insallah olumlu sonuc aliriz ikimizde.benim az kaldi pazar günu testim.benimde ilk denemem 5.gun transferi ama ikinci kalite embriyo.acaba ikinci kalite embriyoyla hamile kalan varmi aranizda?

Valla burda tüp bebek ineleri dedigin gibi Ben hep kendim yaptim karnimda ama türkiye cok zordu hep hastanede yapiyordum transferden sonra hep hastaneden kadin otele gelip yapiyordu cok zordu burda rahat cok sükür bende kalcadan bi inem kaldi karnimdan her aksam Ben kendim yapiyorum ve altan progestan kulaniyorum bide 4 cesit ilac aliyorum

klçadan iğne kısmını anlamdım o hangi durumda oluyor bana doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi:26:

klçadan iğne kısmını anlamdım o hangi durumda oluyor bana doktorum hiç öyle bişeyden bahsetmedi:26:

Tüp bebek tedavisinde Ben gecen sene türkiyede tedavi gördüm Benim inelerim kalcadan yapildi

Anladığım kadarıyla senin gittiğin hastane san kalçadan çok iğne verdi ne içindi o bana sadece opu sonrası 17 tane progestan kalçadan iğne verdi düşük olmaması için bebeğin iyi tutulması için başkada kalçadan iğne yoktu onun haricinde göbek iğneleri sizde de var göbek iğneleri yani benim gittiğim klinik böle ilaçları bence türkiyede zor diye genel leme yapmayalım 😉😉 yurtdışından türkiyeye gelen çok oluyor...sen hangi şehirde ve hangi hastanede tedavi görmüştüm ???

Evet canim biliyorum bende geldim ilk yumurta toplansin diye cok ine yapmadim Allaha sükürler olsun Benim yumurtalar cabuk gelisiyoe bende progestan vardi bide 3 tane ayri Verdi onlar cok yagliydi ineleride büyük burda Stuttgart kinderwunschzentrum da yaptirdim ilaclar hep ayni burda biz ineleri kendimiz yapiyoruz cok kücük ve ince inelerdir

Evet kalça iğnelere büyük çünkü yağlı oluyor ilaçlar onunla bile zor veriliyormuş... ben iğneden çok korkarım ilk iğne yi alınca başka eczaneler ede sordum daha incesi yok mu diye ama açıklama hep aynı çok şükür rabbim yardımcımız oldu iğneleri de atlattım 🙏🙏🙏 çok dua ettim inş. Anlamadan biterler diye bugünlerimize şükürler olsun 🙏🙏🙏

Mrb hayirli olsun.insallah olumlu sonuc aliriz ikimizde.benim az kaldi pazar günu testim.benimde ilk denemem 5.gun transferi ama ikinci kalite embriyo. acaba ikinci kalite embriyoyla hamile kalan varmi aranizda?

Mrb, sizede hayırlı olsun.2.kalite embriyo diye birşey de mi var? Bana hiç o tarz birşey den bahsetmediler.Sadece maaşallah embriyo çok kaliteli bizim tarafımızdan tutmaması gibi bir durum yok gibi gözüküyor ama tabi şansta çok önemli gerisi Allah'a kalmış dediler.Yani 1. kalitemi oluyor acaba.Yada bu kalite sınıflarının ne ölçüde etkisi var?

1.kalite olmasi tutma ihtimalini yukseltiyor tabi ama kesin degil allah bilir orasini.2.kaliteylede hamile kalan cok bakalim hayirlisi.3.gun veye 5.gun transferi olmasida cok etkiliyomus tutunmayi.5.gun blastokist transferinde artik sayilamaycak kadar cok hucre varmis oyuzden tutma ihtimali daha yuksekmis.ha her 5.gun tutuyomu oda tutmuyo.rabbim isteyen herkese versn insallah

Haklısın Allah ne derse o olur Ama hastanenin sana 2. kalite embriyo oluğunu söylemesi de çok ilginç hiç duymadım söyleyen bir hastane.Ama tabi bu seni olumsuz düşünceye itmesin.İyi düşünelim iyi olsun. İnş güzel haberler alırız

Onlar soylemedi aslinda ben sordum:)bugun 9.gunum bilmiyorum ama olmucak gibi.hic belirtm yok cunku.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…