Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Amin canım sevincim kan kese göründü bir tane mi ? Çok güzel bir duygu olsa gerek rabbim hepimizi tamamına erdirsin inş.

Allah de ötesini bırak...

Amin canım sevincim kan kese göründü bir tane mi ? Çok güzel bir duygu olsa gerek rabbim hepimizi tamamına erdirsin inş.

Amin canim insallah hepmizin yardimci olsun evet 1 tane Doktor öyle dedi ama daha tam hersey görmek icin cok erken 15 günlüken söyledi ayin 28 sabirsizliklan bekliyorum allahin izniylen

Allah sükür olsun

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Hadi bakalım hayırlısı olsun gene için biraz ferahlamıştır

Canim senin kilolarlan aran nasil

Allaha sükür olsun....

Canım tedavi öncesi 57 kiloydum tedavi süresinde 59 oldum hamilelik şuan 60 a gidiyorum ama çok ve sık sık yiyorum önceden böle yemezdim ondan sanırım birde kullandığımız ilaçlarında etkisi var...sende durumlar nasıl eşim diyor bana 70 e hazırla kendini 😀😀 bebeğim olsun bend yetmiş olayım sonrasında veririz Allah ın izniyle 😘

Canim sen zayifmisin yine

Boyum 1.70 68 kiloydum ama simdi baya bi almisim Benim bünyem Kilo cok cabuk aliyor :-((( annem esim hep diyor Kilo düsünme diye bende düsünmemeye calisiyorum bebegim icin artik dogumfda sonra veririz kilolari

Bügünlere sükür olsun allahim

Canım senin boyun uzun ben 1.63 kilom 59 ama kilo alıyorum olsun takmaya lım bebişlerimizi hele bir alalım kucağımıza inş.daha sonrada kilonun icabı na bakarız 😀 böle konuşuyorum ama birazdaha şişeyim başlarım kompklekse 😊 şükürler in Şükrü olsun bu günlerimize...🙏🙏🙏

Amin insallah Aynen canim takmiyalim bügünleri 2011 den beri bekliyorum Allaha binlerce sükür olsun

Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni katıldım aranıza.
Benim ilk tüp bebek denemem. Tek embriyo transfer edildi.
Yaşım 27. Bugün transferimin 10. günü. Cumartesi test yapılacak.
8. ve 9.günlerde kahverengi lekelenmelerim oldu ve arttı. Korktum dün akşam kanda test yaptırdım
Souç 21.66 çıktı. Umarım hamileyimdir ve bebeğim beni bırakmaz :)

Hosgeldin canim tedavin hayirli olsun lekelenme tutunma lekesidir bence hamilesindir insallah degerin Kat Kat katlanir allahin izniylen insallah doktorunu aradin mi degerin icin ne dedi

Allaha binlerce sükür olsun....

Hemşire ile görüştüm. Gebelik mevcut dedi ama çok küçük ne olacağı belli olmaz cumartesi tekrar yaptırın dedi.
9. güne göre değer iyiymiş.
Ama benim hala adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve kahverengi lekelenmeler devam ediyor.
İnşallah Allah nasip eder de bebeğimi sonuna kadar taşıyabilirim

O lekeler bende de var canim iki uç gündür Dr gittim yerleşme kanaması olabilir dedi 10. Gündü test yaptılar pozitifti ama değer baya düşükyarin yine ggitcem inş artmistir

O lekeler bende de var canim iki uç gündür Dr gittim yerleşme kanaması olabilir dedi 10. Gündü test yaptılar pozitifti ama değer baya düşükyarin yine ggitcem inş artmistir

Canım senin değerin kaç çıktı. Umarım yükselir de bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah'ın izniyle

Amin insallah ama dinlen uzan Is falan hic yapma tam sonucu alana kadar agri sorun degil cok asiri sanciysa ara doktorunu bebek insallah tam yerine yerlesiyordul ondan lekelenme olabilir gönlünü ferah tut

Allaha binlerce sükür oksun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…