Banada öyle söylediler Benim biraz kanamam olmustu ondan dolayi baktilar hamilelik var dediler insallah hayirsiylan kalp atislarini duyariz allahin izniylen ve kucagimiza almayi nasip eder insallah
Allaha sükürler olsun...
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Amin canım sevincim kan kese göründü bir tane mi ? Çok güzel bir duygu olsa gerek rabbim hepimizi tamamına erdirsin inş.
Allah de ötesini bırak...
Amin canim insallah hepmizin yardimci olsun evet 1 taneDoktor öyle dedi ama daha tam hersey görmek icin cok erken 15 günlüken söyledi ayin 28 sabirsizliklan bekliyorum allahin izniylen
Allah sükür olsun
Hadi bakalım hayırlısı olsun gene için biraz ferahlamıştır
Amin canım sevincim kan kese göründü bir tane mi ? Çok güzel bir duygu olsa gerek rabbim hepimizi tamamına erdirsin inş.
İnşaallah ALLAH hayırlısıyla cümlemize hayırlısını versin kucaklarımızı bebişlerle doldursun
Canim senin kilolarlan aran nasil
Allaha sükür olsun....
Canım tedavi öncesi 57 kiloydum tedavi süresinde 59 oldum hamilelik şuan 60 a gidiyorum ama çok ve sık sık yiyorum önceden böle yemezdim ondan sanırım birde kullandığımız ilaçlarında etkisi var...sende durumlar nasıl eşim diyor bana 70 e hazırla kendini 😀😀 bebeğim olsun bend yetmiş olayım sonrasında veririz Allah ın izniyle 😘
Canim sen zayifmisin yine
Boyum 1.70 68 kiloydum ama simdi baya bi almisim Benim bünyem Kilo cok cabuk aliyor :-((( annem esim hep diyor Kilo düsünme diye bende düsünmemeye calisiyorum bebegim icin artik dogumfda sonra veririz kilolari
Bügünlere sükür olsun allahim
Canım senin boyun uzun ben 1.63 kilom 59 ama kilo alıyorum olsun takmaya lım bebişlerimizi hele bir alalım kucağımıza inş.daha sonrada kilonun icabı na bakarız 😀 böle konuşuyorum ama birazdaha şişeyim başlarım kompklekse 😊 şükürler in Şükrü olsun bu günlerimize...🙏🙏🙏
Merhaba arkadaşlar,
Ben yeni katıldım aranıza.
Benim ilk tüp bebek denemem. Tek embriyo transfer edildi.
Yaşım 27. Bugün transferimin 10. günü. Cumartesi test yapılacak.
8. ve 9.günlerde kahverengi lekelenmelerim oldu ve arttı. Korktum dün akşam kanda test yaptırdım
Souç 21.66 çıktı. Umarım hamileyimdir ve bebeğim beni bırakmaz :)
Hemşire ile görüştüm. Gebelik mevcut dedi ama çok küçük ne olacağı belli olmaz cumartesi tekrar yaptırın dedi.
9. güne göre değer iyiymiş.
Ama benim hala adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve kahverengi lekelenmeler devam ediyor.
İnşallah Allah nasip eder de bebeğimi sonuna kadar taşıyabilirim
O lekeler bende de var canim iki uç gündür Dr gittim yerleşme kanaması olabilir dedi 10. Gündü test yaptılar pozitifti ama değer baya düşükyarin yine ggitcem inş artmistir
Canım senin değerin kaç çıktı. Umarım yükselir de bebeklerimizi kucağımıza alırız Allah'ın izniyle
Hemşire ile görüştüm. Gebelik mevcut dedi ama çok küçük ne olacağı belli olmaz cumartesi tekrar yaptırın dedi.
9. güne göre değer iyiymiş.
Ama benim hala adet olacakmış gibi karnım ağrıyor ve kahverengi lekelenmeler devam ediyor.
İnşallah Allah nasip eder de bebeğimi sonuna kadar taşıyabilirim
Amin inş canim benim 10. Gündü 11,4 cikti
inşallah yükselir değerin. Benimki de öyle. Ben de cumartesi yaptırcam test. Bakalım hayırlısı hakkımızda
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?