Bende Is falan cok yapmiyorum ama evin icinde dolaniyorum Ben sabahlari kalktigim zaman midem yaniyor bende meyve cok yiyorum findik ceviz bide balidsüt iciyorum hergün bi bardak insallah herseyimiz yolda gider allahin izniylen Internet öyle hikayerler varki insan korkuyor ayin 28 de gelse allahin izniyle daha rahat bi nefes alsak yok Doktor dedi bi tane hamilelik görünüyor saglikli olsun herseyi yolunda gitsinde 1 tane olsun Allaha binlerce sükürler olsun
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
Maşallah canım çok güsel değerin süper rabbim hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin çok sevindim canım benim 🙆🙏🙏 nerde çalışıyorsun çalışmakta iyi kafan dağılır👍👍👍
Allah de ötesini bırak...
Canım ya çok çok teşekkür ederim 😘😘 hepimiz inşallah canım hayırlısıyla kucağımıza alalım inşallah 🙏🙏 yarın gitcem hastaneye 😊
evet canım ya işyerinde zaman çabuk geçiyor. Kamuda çalışıyorum canım ben 😘
Evet canım aynen kötü düşünmek istemiyorum bende middle alakalı bir şey olmadı süte başlamadım bende artık kahvaltıda bir bardak süt içmeye başlayayım aslında geç bile kaldım 😕 hergün ceviz hurma yiyorum incir arada yiyorum bide kayısı yiyorum kabızlık olmamak için ilaçları mız hormon ilaç malum kabızlık sorunu yaratıyor ama çok şükür kayısı işe yarıyor 😉😉 sen çalışıyormusun bu arada ismini tekrardan yazarsan sevinirim 😊
Sevil calisiyorum ama bu aralar ise gitmiyorum malum bi anda yanlis bi hareket yapmak istemiyorum agir kaldirmak da istemiyorum Allah tarafindan hersey iyi olsun gerisi hep bahane sen herkese slm oldugunu söyledin mi Benim esim herkesi arayip söyledi bazilarida diyor keske simdi kimseye söylemeseydin ne alaka ja
Evet canım dikkat etmek gerek bizde öle yavaş yavaş söylüyoruz ama herkese tüp bebek demiyorum mesela eltime söylemedik çünkü bazı insanlar vardır boş konuşmayı çok sever namazından farklı yorumlar duymamak için insan üzülüyor... Kalp sesini duyalım ozaman herkese söyleyeceğiz gerçi anneme sorduklarıında söylüyor tedavi görüyordu sanırım var falan diyor...
Yarın ne için gideceksin doktora ya beni iki hafta sonra çağırdı ya tereddüt ediyorum bir an önce gidip keseyi görmek istiyorum insanda tedirginlik oluyor evdeyim birde annemde iken vakit güzel geçiyor kendi evimde yalnız kalıyorum... tekrardan tebrik ederim Canım benim olumsuz düşünüyordun çok şükür rabbimize hayırlısıyla nasip etti 🙏🙏🙏
Bende annemde haric hic kimse tüp oldugunu bilmiyor bi bizim özelimiz herkes bilmek sorunda degil hic kimseyede söylemicem herkes hamile oldugumu biliyor ama tüp oldugunu bilmiyorlar cokta sevindiler Allah var simdi esimin ailesi hepsi aradi tebrik etiler esimin amcasi istanbuldan bizi aradi tebrik etti ama Tabi bazi larida tüp hakinda cok yanlis yorum yapiyor Benim teyze kizi yapti bana diyordu Millet baya bi Konusmus bilmiyorum kocasindan degilmis falan filan
Canım keseyi görürüz yarın gelin dediler o yüzden gidicem. Çok şükür canım ya 🙏🙏 tedirgin olma canım Allah'ın izniyle görürsün keseyi hayırlısıyla 😘🙏
Canım günaydın ☺️ ben artık işe başladım izin bitti o yüzden fırsat buldukça geliyorum canım 😊
dün yaptırdım canım akşam üstü sonuç 803 🙏🙏🙏 Allah'a şükürler olsun. Rabbim isteyen herkese versin🙏🙏
En güzelini yapmışsın canım sizde saklı kalsın aslında bende Teyzem lere de söylemek istemiyordum ama annem bizimle geldiği için mecburiyetten söylendi ama kimseye söylemeyin diye de tembihle di artık kim konuşur sa o onun ayıbı kulağıma gelirse vallahi bozar ım herşey bebeğim için 😉😉😉
Bizde kese ve kalp atışını aynı zamanda kontrol etmek istiyor öncesinde çağırmıyor o yüzden... hadi bakalım canım hayırlısı olsun Rabbim meleklerimizi bize bağışlasın 🙏🙏🙏
hadi gözün aydın hilalcim hayırlı olsun :)
Tüp bebek tedavisine başladık bizde pazar günü yumurta toplandı 10adet 7 si döllenmiş dediler cuma günü transfer işlemi yapılacak inşaallah hayırlısıyla güzel haberler getirir bize ama kaç embriyo transfer edilecek biliyor musunuz?
Insallah konusmazlar senin esinin ailesi biliyormu eyer bilmiyorlarsa hic söyle bilmesinler
Kese dediginiz sey tam olarak nedir
Allaha sükürler olsun
Canım kayınvalidem ve kayınpe derim biliyor ... kese dediğimiz bebeğin kesesi karın içinde önce kesenin oluşması gerekiyor ... size doktor keseyi görücez demedim i ya da farklı isim kullanılıyor...
Yok doktorum söylemedi. 2 yada 3 yapılıyorsa iyi çünkü yasayla sınırlandı diye biliyorum hayırlısı hepimiz için Allah gönlümüze göre versin.
Hmm anladim seninki görüldümü Ben son gitigimde siyah nokta birsey vardi Doktor demisti hamilik dir diye resimde cekip Verdi seninki görüldümü
Allaha sükür olsun
Ben henüz ultrasona girmedim sonuçtan 2 hafta sonra çağırıyor bizim hoca hem kese hem kalp atışı detaylı görmek için beklemedeyiz yani 🙏
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?