Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

hayır ama 5 kaybım var deneyımlıyımm yanıı malesef:26:

rabbim en kısa zmanda nasip etsin cnmm benimde trasferolduğumdan bu yana çok kasık ağrılarım var aetolucam die endşelenmeye başladım jel kullanmadığım halde beyaz akıntım ve 2 gün açık kahve lekem oldu çok zor bi süreç rabbim tüm b uyolda olanalrı nellerini boş çevirmesin

aminnn lekelenmen kacıncı gun oldu embrıon kacıncı gun embrıosu cnmm bıde hangı ılcları kullanıyorsun transfern kacncı gunu bugn

aminnn lekelenmen kacıncı gun oldu embrıon kacıncı gun embrıosu cnmm bıde hangı ılcları kullanıyorsun transfern kacncı gunu bugn

transferin 9 günü ben sadece progestron iğne folik asit aspirin okadar 3. gün emriosu 1 kalite dedi doktor ama 6 yumurtam döllenmişti 12 yumutasan lekelenmem 7 günde başladı 2 gün önce adet oldum sandım çamasırımda sıvı beyaz aakıntılar gördümm

lekelenmen 7.gun basladı hala devammı edıyor canm akıntıyı leke olarak sanma acık pembe yada kahve kılot kırlenecek sekılde gelıp gectıyse problem yok bırde ıstersen10.gun test yaptır bak cıkar bekleme yanı 12.gunu korkma hakında hayırlısı olsun

canım lekelenmem 7 .gün başladım açık kahve çamaşırım kirlenecek şekilde çok yok ara ara
peçeteye geliyor çok açık kahvee 9.günüm bugun cnmmmm

canım lekelenmem 7 .gün başladım açık kahve çamaşırım kirlenecek şekilde çok yok ara ara
peçeteye geliyor çok açık kahvee 9.günüm bugun cnmmmm

salıgunumu test gunun ıstersen aksam gıt baktır bır canm ve ıstırat et cok dalanma ayakta tamammı ıgnenı saatlı vurdur ve su ıc bol allah emeklerını yemesın

kızlar ilk tüp bebek denemem olacak bugün son iğnemi vurundum akşam 10:30 da çatlatma iğnemi vurunucam ve salı gün yumoşlar toplanacak heyecan bastı beni ....zormu yumurta toplama işlemi , transfer işlemi? bilgi verirmisiniz lütfenn:18:

merhabaaa senle aynı durumdayız desene ben de 6da son iğnemi yaptım 23 te de çatlatmaları vurucam salı toplama bi aksilik olmazsa cuma da transfer sen heyecanlısın ama ben de tık yok hiç bişey hissetmiyom sanki umarım ikimiz için de hayırlısı olur ilk seferinde tuttururuz

Canım hiç korkma beni alıp hazırladılar sonra genel anestezi ile bayıltıldım o arada zaten toplanmış. Ben hiçbir şey hatırlamıyorum gözümü açtım odadayım sonra çok ağrım da olmadı zaten doktorun kullanacağın bazı ilaçlar verecek sana. Oldukça kolay geçip gidecek hayırlısı olsun.

naber cnm. geçti mi lekelenmen. benim de hiç belirtim yok tutmamış olmasından çok korkuyorum...

Merhaba arkadaşlar bende bekleyenler arasındayım :) mart ayında yumurtalarım toplandı ve 12.05 te transfer edildi .doktorum dondurulmuş embriyonun tutunma oladılığı daha yüksek dedi o yüzden bekledik birascık :) bakalım bugün 7.günüm sadece göğüsüme şiddetli sancılar giriyor onun haricinde bişeyim yok o da herhalde ilaç yan etkisidir dimi bide dondurma işleminin bi nedeni de bende pko hastasıyım o yüzden çok fazla yumurta toplandı benden karın boşluğunda asit birikmesi olabileceğinden doktorum hem rahmi dinlendirelim hemde tutunma olayını arttıralım dedi. Allahtan asit olayı olmadı çok şükür ama bakalım bebişlerim tutundu mu sabırsızlanıyorum nasıl bekliyosunuz ya vakit geçmiyoo (

Hayırlı olsun canım inşallah güzel haberler alırsın. Valla vakit geçmiyor benim çarş. günü testim var. 2 gündür de çok ağrım ve lekelenmelerim oldu. Biraz umudumu yitirdim gibi ama kızlar bu şekilde belirti yaşayıp hamile kalanlar bile var dediler biraz umutlandım gibi. Kimisinde hiç belirti olmuyormuş ya da seninkinde olduğu gibi göğüs ağrısı yaşıyorlarmış. Senin test sonucuna da az kalmış inşallah iyi haberler verirsin buradan...

Senin daha erken belirti için zaten inşallah alırsın güzel haberlerini. Evet Çarş. günü ama korkudan yapmadım idrar testi halen de emin değilim

Cok erken donemde de belirtisi olanlar var ama ne diyelim hayirlisi. Ben de korkuyorum idrar testi yapmaya hatta kan testi bile istemiyorum :)

İnşallah canım ya allah isteyen herkese nasip etsin inşallah içinde bize de tabi :) bence hiç moralini bozma yaşadığın beliriler güzel belirtiler bence iyi düşünelim iyi olsun :) ilk senin güzel haberini alalım önce sonra benim inşallah :) senin de ilk denemen mi?

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Slm arkadaslar dilerim allahtan hic kimsenin emegini bosa götürmez ve herkesin kucagini doldurur Allah istedigi zaman oluyor Allah yardimciniz olsun🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Cok erken donemde de belirtisi olanlar var ama ne diyelim hayirlisi. Ben de korkuyorum idrar testi yapmaya hatta kan testi bile istemiyorum :)

Eşim istersen kan testi yaptıralım dedi valla dedim yaptırmam test günü gidelim korkuyorum şu anda. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için en kısa zamanda da bebeklerimizi versin rabbim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…