Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Dayanamadım yaptım idrar testini bişey çıkmadı Bir sonrakine kaldı sanırım hayırlısı olsun inşallah...

Bence kan testini yapmadan karar verme canm ... Herşey için hayırlısı bozma moralini bence

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım heyecan var. senin ilk denemen mi?

evet canım heyecan var. senin ilk denemen mi?

evet ilk denemem heyecan yok ama korku başladı sonrasında nasıl olurum ohss olurmuyum çok ağrım olurmu falan falan deli gibi burdaki tüm opu sonrası yorumları okudum kendi kendime eziyet ediyorum şimdi :18: sende durumlar nasıl

canım ben 1 düşük , 1 dış gebelik geçirdim. sol tüpüm alındı . sonra rahim film çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra onu açtırmak için tekrar laparoskobi oldum.. yaşamadığım bişey kalmadı yani . bunda korkmuyorum oyüzden aslında korkuyordum ama burda arkadaşlara sordukça ve int.den çok araştırdım ağrılı bişey yok basit işlemler. diğer yaşadıklarımın yanında bu hiç bişey yani :) hayırlısı olur inşall ikimiz içinde

hııııııım sen epey sıkıntılı günler geçirmişsin inşallah bu kez bebişine kavuşursun... benim de sol tüp tıkalı ondan başka da bişeycik yok normal yolla olmadı neredeyse 7 yıl olucak evleneli daha da beklemek istemedik direk tüpe giriştik laparoskopi bile olmadım... aay yarın nasıl olucak acaba bak şimdi merak ettim buarada senle tanıştığıma da çok sevindim beraber beklicez ne güzel insan böyle zamanlarda paslaşmak istiyo umarım aynı anda seviniriz

bende memnun oldum arkadaşım. sen nerde yaptıryorsun canım. benim dr.um önce tüpünü açıcaz sonra tüp bebek dedi. tüp açılmadan tüp bebek yapamayız demişti. önce tüpümü açtı yani ..

bende memnun oldum arkadaşım. sen nerde yaptıryorsun canım. benim dr.um önce tüpünü açıcaz sonra tüp bebek dedi. tüp açılmadan tüp bebek yapamayız demişti. önce tüpümü açtı yani ..

ben izmir irenbede yaptırıyorum benimki de sana 2 seçenek sunuyorum ya laparaskopi olursun bakarız bi neden olmuş açabilirmiyiz diye uğraşırız açılır yada açılmaz kesin bişey diyemem yadaa direk hiç bunlarla uğraşmazsın tüp bebek yaparız dedi ben de 2.yolu seçtim iyimi yaptım kötümü yaptım haziranın başlarında belli olucak canım sen nerde yaptırıyosun peki bide uzun yada kısa protokol hangisi oldu

bende tüpüm açılmaz diye direk tüp bebek diye gitmiştim . dr. bana önce tüpünü açıcaz dedi ve açıldı. sonra 2 ay normal bekleyelim dedi bekledik olmadı tüp bebek zamanı artık dedi başladık. uzun protokollu tedavi oldum canım. samsun 19 mayıs fakültesinde prf. idris koçak dr. um

selam sudemmnaz benm dr davut güven 19 mayıs ünv. ben oradan çok memenun kaldım.gerçi pozitif sonuç alamadım ama olsun.yarın fakülteye gidicem dondurulmuşlara imza atıcaz yarın oradamısın..

işte benimkide açılırsa bekleriz bikaç ay olmadı aşılama yaparız dahada olmazsa tüp yaparız demişti benim gözüm yemedi açıkcası beklemeye neyse olan oldu artık umarım yarını da sorunsuz atlatırız hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden

ikimizde aynı anda hamile kalıp aynı zamanda doğurucaz inşal. canım hakkımızda hayırlısyla neyse o olsun.

Kizlar tesadufen gordm bendr samsundayim ocak ayinda medicanada tup bebk yaptrdm ve benimle ayni zamanda yaptiranlar hamile kalip dusuk yaptilar kimseye tavsiye etmem orayi ;(

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Ender telli yapti canim dusuk sonrasi yanina gittigimde odasndan kovuldum !!!

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

ender telliyi duyduğum 100 kişiden 99 u daha suratını görmek istemiyor.. çok geçmiş olsun canım sanada bende onu kimseye tavsiye etmiyorum benim dr. çoookkk iyi çok memnunum ona gitmeni avsiye ederim fakültede pr. idris koçak

Merhaba canmm bende irenbe de aral beye gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…