Dayanamadım yaptım idrar testini bişey çıkmadıBir sonrakine kaldı sanırım hayırlısı olsun inşallah...
Bence kan testini yapmadan karar verme canm ... Herşey için hayırlısı bozma moralini bence
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
merhabaaa senle aynı durumdayız desene ben de 6da son iğnemi yaptım 23 te de çatlatmaları vurucam salı toplama bi aksilik olmazsa cuma da transfer sen heyecanlısın ama ben de tık yok hiç bişey hissetmiyom sankiumarım ikimiz için de hayırlısı olur ilk seferinde tuttururuz
evet canım heyecan var. senin ilk denemen mi?
evet ilk denemem heyecan yok ama korku başladı sonrasında nasıl olurum ohss olurmuyum çok ağrım olurmu falan falan deli gibi burdaki tüm opu sonrası yorumları okudum kendi kendime eziyet ediyorum şimdi :18: sende durumlar nasıl
canım ben 1 düşük , 1 dış gebelik geçirdim. sol tüpüm alındı . sonra rahim film çekildim sağ tüpüm tıkalı çıktı sonra onu açtırmak için tekrar laparoskobi oldum.. yaşamadığım bişey kalmadı yani . bunda korkmuyorum oyüzden aslında korkuyordum ama burda arkadaşlara sordukça ve int.den çok araştırdım ağrılı bişey yok basit işlemler. diğer yaşadıklarımın yanında bu hiç bişey yani :) hayırlısı olur inşall ikimiz içinde
hııııııım sen epey sıkıntılı günler geçirmişsin inşallah bu kez bebişine kavuşursun... benim de sol tüp tıkalı ondan başka da bişeycik yok normal yolla olmadı neredeyse 7 yıl olucak evleneli daha da beklemek istemedik direk tüpe giriştik laparoskopi bile olmadım... aay yarın nasıl olucak acaba bak şimdi merak ettimbuarada senle tanıştığıma da çok sevindim beraber beklicez ne güzel insan böyle zamanlarda paslaşmak istiyo umarım aynı anda seviniriz
bende memnun oldum arkadaşım. sen nerde yaptıryorsun canım. benim dr.um önce tüpünü açıcaz sonra tüp bebek dedi. tüp açılmadan tüp bebek yapamayız demişti. önce tüpümü açtı yani ..
ben izmir irenbede yaptırıyorum benimki de sana 2 seçenek sunuyorum ya laparaskopi olursun bakarız bi neden olmuş açabilirmiyiz diye uğraşırız açılır yada açılmaz kesin bişey diyemem yadaa direk hiç bunlarla uğraşmazsın tüp bebek yaparız dedi ben de 2.yolu seçtim iyimi yaptım kötümü yaptım haziranın başlarında belli olucak canımsen nerde yaptırıyosun peki bide uzun yada kısa protokol hangisi oldu
bende tüpüm açılmaz diye direk tüp bebek diye gitmiştim . dr. bana önce tüpünü açıcaz dedi ve açıldı. sonra 2 ay normal bekleyelim dedi bekledik olmadı tüp bebek zamanı artık dedi başladık. uzun protokollu tedavi oldum canım. samsun 19 mayıs fakültesinde prf. idris koçak dr. um
selam sudemmnaz benm dr davut güven 19 mayıs ünv. ben oradan çok memenun kaldım.gerçi pozitif sonuç alamadım ama olsun.yarın fakülteye gidicem dondurulmuşlara imza atıcaz yarın oradamısın..
yarın sabah 8 de fakültede olucam :) yumurtalarım toplanacak canım bende idris beyden çok memnunum ilk denememiz olacak inşl. güzel sonuç alırız
bende tüpüm açılmaz diye direk tüp bebek diye gitmiştim . dr. bana önce tüpünü açıcaz dedi ve açıldı. sonra 2 ay normal bekleyelim dedi bekledik olmadı tüp bebek zamanı artık dedi başladık. uzun protokollu tedavi oldum canım. samsun 19 mayıs fakültesinde prf. idris koçak dr. um
selam sudemmnaz benm dr davut güven 19 mayıs ünv. ben oradan çok memenun kaldım.gerçi pozitif sonuç alamadım ama olsun.yarın fakülteye gidicem dondurulmuşlara imza atıcaz yarın oradamısın..
yarın sabah 8 de fakültede olucam :) yumurtalarım toplanacak canım bende idris beyden çok memnunum ilk denememiz olacak inşl. güzel sonuç alırız
allahıım inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder..ben öğleden sonra gelicemm..rahat ol stress yapma inşallah mutlu sonuçlarını alıcazz..
işte benimkide açılırsa bekleriz bikaç ay olmadı aşılama yaparız dahada olmazsa tüp yaparız demişti benim gözüm yemedi açıkcası beklemeye neyse olan oldu artık umarım yarını da sorunsuz atlatırız hadi bakalım hayırlı olsun şimdiden
allahıım inşallah hayırlı sonuçlar almayı nasip eder..ben öğleden sonra gelicemm..rahat ol stress yapma inşallah mutlu sonuçlarını alıcazz..
sen nerde oturuyorsun canım. bidaha denicekmisiniz tüp bebk. bence idris beyde dene derim .. inşallah stres yapmam :) teşekkür ederim hayırlısı olsun canım ikimiz içinde
Kizlar tesadufen gordm bendr samsundayim ocak ayinda medicanada tup bebk yaptrdm ve benimle ayni zamanda yaptiranlar hamile kalip dusuk yaptilar kimseye tavsiye etmem orayi ;(
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
mrb canım. hangi dr. yaptı tedavini
Ender telli yapti canim dusuk sonrasi yanina gittigimde odasndan kovuldum !!!
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
ben izmir irenbede yaptırıyorum benimki de sana 2 seçenek sunuyorum ya laparaskopi olursun bakarız bi neden olmuş açabilirmiyiz diye uğraşırız açılır yada açılmaz kesin bişey diyemem yadaa direk hiç bunlarla uğraşmazsın tüp bebek yaparız dedi ben de 2.yolu seçtim iyimi yaptım kötümü yaptım haziranın başlarında belli olucak canımsen nerde yaptırıyosun peki bide uzun yada kısa protokol hangisi oldu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?