Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Merhaba arkadaslar bende tup bebek yontemiyle suan 13+4gnlk hamileyim benim dr yasak olmasina ragmen iki transfer etti dondurulmus embriyoydu 1tanesi tuttu sukurler olsun benimde okadar cok kanamalarim olduki defalarca acile gittik serum taktirdik her kanama bebekle alakali olmuyo o yuzden kanama demek cocuk tutmadu yada dustu demek degil iciniz rahat olsun gecmis olsun

Teşekkür ederim inşallah o güzel haberleri veririz birbirimize. İlk tüp bebek denemem daha önce 3 aşılamam var.

Eşim istersen kan testi yaptıralım dedi valla dedim yaptırmam test günü gidelim korkuyorum şu anda. İnşallah hayırlısı olsun hepimiz için en kısa zamanda da bebeklerimizi versin rabbim...

İnsallah iyi haberler verebiliriz :) senin erkenden belirtilerin vardi am degil mi

İnsallah iyi haberler verebiliriz :) senin erkenden belirtilerin vardi am degil mi

Transferden 4. ve 5.günler ağrım olmuştu biraz ama bu son olanlar kadar değildi hatta biraz önce yine batmalar ve ağrılar başladı hayırlısını versin Rabbim...

Hayırlı olsun Rabbim sağ salim kucağınıza almayı nasip etsin. İster istemez strese giriyoruz işte hele zaman azaldıkça daha da artıyor. Bende çok fazla ağrı vardı adet olacakmışım gibi o yüzden çok moralim bozuldu. Bugün yoktu yeniden başladı ağrı hayırlısı olsun inşallah...

kızlar meraba , transferin bugün 7. günü ve ben dayanamadım. idrar testi yaptım. bayağı belli silik bir çizgi çıktı.
ne düşüneceğimi bilemedim, 1 tane daha yaptım o da aynısı çıktı.Erken mi yaptım? yoksa 2 tane embriyo transfer edilmişti, 2 side tuttuysa değer yüksek acaba ondan mı?
yorum yapın lütfen?
bu arada aksamları regl olacakmış gibi ağrı, bir de göğüslerde hassasiyet var.O kadar hormondan dolayı ağrıyodur göğüslerim heralde.

bu arada hamilelik takvimini kesinleşmediği halde koydum ben. Belki uğur getirir

Canim hayirli olsun bnmde 6.gunum sabah yaptim hayalet çizgi gordum yarin bidaha yapcam insallah koyulasarak artar :))) kasiklarim adet agrisi gibi kac gündür goguslerimde...bu arada bnmde iki tane üçüncü Gün embriyosu:))

Canim hayirli olsun bnmde 6.gunum sabah yaptim hayalet çizgi gordum yarin bidaha yapcam insallah koyulasarak artar :))) kasiklarim adet agrisi gibi kac gündür goguslerimde...bu arada bnmde iki tane üçüncü Gün embriyosu:))

seninle aynı gün öğrenicez desene. Hadi hayırlısı inşallah. Bolca kuru üzüm, dut kurusu ve kayısı kurusu yiyorum. Kabız oldum ilk 2 gün çünkü, şimdi rahatım. Bir de elma yiyorum yatarken o da rahatlatıyor, sen neler yapıyosun yiyosun özel olarak

Ilk tup bebegim kimyasal gebelik oldu o yüzden korkmuyorum desem yalan olur:) özel hicbisey yapmiyorum sadece günde bi dilim ananas yiyorum digerleri günlük ne yiyorsam beslenmem aynen devam ediyor. ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…