Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

ben sinop gerzede oturuyorum benmde tüplerim tıkalıydıı.laparoskopi oldum açılmadı tüp bebeğe başladık 3 medical parkta oldu..sonuncuyuda fakülteede denedik..fakülteden memnun kaldım.yaradan ol demeyince olmuyo dualarınızı umutlarınızı yitirmeyin.yüce yaradan hayırlısını nasip eylesin...

Idris kocakla ender telli beraber calisiyor cnm onada gitmem asla bikac test yapildi bize simdi onlarin sonuclarni bekliyoruz davut hocaya gidecem

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Arkadaslar merhaba, benim 15 mayis'ta transferim yapildi. Doktorum Bahceci'den Erbil Yağmur. Dondurulmus iki tane 2. gun embriyosu transfer edildi gecen persembe. İlk denemem ama Erbil bey rahimi dinlendirmekten yana oldugu icin yine de dondurulmus yapildi. Cumartesi aksami ve pazar tum gun araliklarla aksama kadar sol kasigima igne gibi bisey saplanip cikti sanki. Ozellikle 2-3 kere bicak gibi saplandi, daha sert ve aci vericiydi. O gunden beri de hic bisey olmadi, hic bir belirti de yasamiyorum. Sadece goguslerim sis ve aciyo ama bu bana her regl donemi oncesi de olur. Bi de aldigimiz hormonlar, ignelerle cok normal tabii bu durum. Bu durumda olan birileri var mi aranizda? Bu saplanmalar kotu bisey mi gosteriyo kizlar? Embriyolar tutunmadi, dustu mu demek?

Cevap verirseniz cok sevinirim.

Merve's iPhone

Slm canim nasilsin Testini yaptin mi aklimdasin insallah pozitif olur hayirlisiylan🙏🙏🙏cevap

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü

Slm canim tedavin hayirli olsun belirti olcak diye birsey yok canim Benim transferim yapildigi günde hep adet sancim vardi halen de var bünyeden bünyeye degisiyor Bende 4 sefer nagatif duydum hep Allaha sükür olsun 5 de pozitif duyduk Benim 7 ve 10 günde lekelenme olmustu mesela diger 4 kayibimda olmamisti insallah Allah senin ve bu yola bas vuran herkesin yardimcisi olsun ve kucagimiza almayi nasip etsin🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏

İnsallah cnm bnm, peki senin kacinci gun embriyosuydu?

Merve's iPhone

Benim 2. Gun 4 hucreli, o yuzden hic umudum yok

Merve's iPhone

Canim Benim allahtan ümit kesilmez eyer Allah isterse tasa bile can verir Allah istedigi zaman oluyor seni cok iyi anliyorum bende cok sey yasadim Ben tek ümidim Allahdir doktorlar sadece aracidir canim gönlünü ferah tut insallah herkesin yüzünü güldürür senin de 🙏🙏🙏

Allaha binlerce sükürler olsun 🙏🙏🙏

lekelenmen nasıl olmuştu cnm. ne renkti.

Merhaba canmm bende irenbe de aral beye gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun :)

iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

merhabaa benimki ahmet zeki bey sen hangi aşamadasın peki... yenimi başladın yoksa transferin falan oldu beklemedemisin canım

ikimizde aynı anda hamile kalıp aynı zamanda doğurucaz inşal. canım hakkımızda hayırlısyla neyse o olsun.

ay inşallaaaaaaah :) ben geldim eve yatıyorum şimdi biraz ağrım var 19 yumoşum toplanmış hepsi çok güzeldi dedi doktorum bakalım neler olacak transferi cuma yada c.tesi yaparız dedi haber beklicem artık sen ne durumdasın canım :)

merhabaa benimki ahmet zeki bey sen hangi aşamadasın peki... yenimi başladın yoksa transferin falan oldu beklemedemisin canım

Transfer oldu beklemedeyim hala :) c.tesi test günüm bakalım sen hangi aşamadasın?

Transfer oldu beklemedeyim hala :) c.tesi test günüm bakalım sen hangi aşamadasın?

oh negüzeeel inşallah pozitifi görürsün :) ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık bugün yumoşlarım toplandı bikaçgüne transferim olucak inşallah

Gecmis olsun canim bende yatiyorum kasiklarimda cok agri var. Benimde 6 tane toplanmiş. Çikista dr. Goremedim yarin arayip soylicekler transferi. Birsürü hap var ya ben hap yutamiyorum onlarla ugrasiyorum simdi

oh negüzeeel inşallah pozitifi görürsün :) ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artık bugün yumoşlarım toplandı bikaçgüne transferim olucak inşallah

İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız güzel sonuçları :)

Gecmis olsun canim bende yatiyorum kasiklarimda cok agri var. Benimde 6 tane toplanmiş. Çikista dr. Goremedim yarin arayip soylicekler transferi. Birsürü hap var ya ben hap yutamiyorum onlarla ugrasiyorum simdi

benimde özellikle ayağa kalkınca çok ağrıyo canım yaa bende de var bi çanta dolusu 2 vagen den 1 makattan 3 te ağızdan ee önceden vitaminlerim de vardı bi dünya oldu pöööf yani ilaçları olmazsa havanda döverek toz haline getirmeyi denesen öyle içebilirmisin peki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…