ender telliyi duyduğum 100 kişiden 99 u daha suratını görmek istemiyor.. çok geçmiş olsun canım sanada bende onu kimseye tavsiye etmiyorum benim dr. çoookkk iyi çok memnunum ona gitmeni avsiye ederim fakültede pr. idris koçak
ender telliyi duyduğum 100 kişiden 99 u daha suratını görmek istemiyor.. çok geçmiş olsun canım sanada bende onu kimseye tavsiye etmiyorum benim dr. çoookkk iyi çok memnunum ona gitmeni avsiye ederim fakültede pr. idris koçak
cnm test günüm salı günü ama zmaan sanki durdu geçmiyo ben gidip kan vermeye cessretim yok negatifi görmeye ilk denemem belirtilere takılmak istemiyorum ama elimde değil adet olmak korkutoyu 2 gün çamaşırıma leke geldi hafif aama bugun 9. gün işte ağrıalrı msadece kasık bölgemdee
,
Arkadaslar merhaba, benim 15 mayis'ta transferim yapildi. Doktorum Bahceci'den Erbil Yağmur. Dondurulmus iki tane 2. gun embriyosu transfer edildi gecen persembe. İlk denemem ama Erbil bey rahimi dinlendirmekten yana oldugu icin yine de dondurulmus yapildi. Cumartesi aksami ve pazar tum gun araliklarla aksama kadar sol kasigima igne gibi bisey saplanip cikti sanki. Ozellikle 2-3 kere bicak gibi saplandi, daha sert ve aci vericiydi. O gunden beri de hic bisey olmadi, hic bir belirti de yasamiyorum. Sadece goguslerim sis ve aciyo ama bu bana her regl donemi oncesi de olur. Bi de aldigimiz hormonlar, ignelerle cok normal tabii bu durum. Bu durumda olan birileri var mi aranizda? Bu saplanmalar kotu bisey mi gosteriyo kizlar? Embriyolar tutunmadi, dustu mu demek?
Cevap verirseniz cok sevinirim.
Merve's iPhone
Slm canim tedavin hayirli olsun belirti olcak diye birsey yok canim Benim transferim yapildigi günde hep adet sancim vardi halen de var bünyeden bünyeye degisiyor Bende 4 sefer nagatif duydum hep Allaha sükür olsun 5 de pozitif duyduk Benim 7 ve 10 günde lekelenme olmustu mesela diger 4 kayibimda olmamisti insallah Allah senin ve bu yola bas vuran herkesin yardimcisi olsun ve kucagimiza almayi nasip etsin🙏🙏🙏
Allaha binlerce sükür olsun🙏🙏🙏
Gesendet von meinem iPhone mit Kadınlar Kulübü
İnsallah cnm bnm, peki senin kacinci gun embriyosuydu?
Merve's iPhone
4 gün Embryosuydu canim
Benim 2. Gun 4 hucreli, o yuzden hic umudum yok
Merve's iPhone
Slm canim tedavin hayirli olsun belirti olcak diye birsey yok canim Benim transferim yapildigi günde hep adet sancim vardi halen de var bünyeden bünyeye degisiyor Bende 4 sefer nagatif duydum hep Allaha sükür olsun 5 de pozitif duyduk Benim 7 ve 10 günde lekelenme olmustu mesela diger 4 kayibimda olmamisti insallah Allah senin ve bu yola bas vuran herkesin yardimcisi olsun ve kucagimiza almayi nasip etsin🙏🙏🙏
lekelenmen nasıl olmuştu cnm. ne renkti.
Merhaba canmm bende irenbe de aral beye gidiyorum sen hangi doktora gidiyosun :)
iPad 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
ikimizde aynı anda hamile kalıp aynı zamanda doğurucaz inşal. canımhakkımızda hayırlısyla neyse o olsun.
merhabaa benimki ahmet zeki bey sen hangi aşamadasın peki... yenimi başladın yoksa transferin falan oldu beklemedemisin canım
Transfer oldu beklemedeyim hala :) c.tesi test günüm bakalım sen hangi aşamadasın?
Gecmis olsun canim bende yatiyorum kasiklarimda cok agri var. Benimde 6 tane toplanmiş. Çikista dr. Goremedim yarin arayip soylicekler transferi. Birsürü hap var ya ben hap yutamiyorumay inşallaaaaaaah :) ben geldim eve yatıyorum şimdi biraz ağrım var 19 yumoşum toplanmış hepsi çok güzeldi dedi doktorum bakalım neler olacak transferi cuma yada c.tesi yaparız dedi haber beklicem artık sen ne durumdasın canım :)
oh negüzeeel inşallah pozitifi görürsün :) ben yüzdüm yüzdüm kuyruğuna geldim artıkbugün yumoşlarım toplandı bikaçgüne transferim olucak inşallah
Gecmis olsun canim bende yatiyorum kasiklarimda cok agri var. Benimde 6 tane toplanmiş. Çikista dr. Goremedim yarin arayip soylicekler transferi. Birsürü hap var ya ben hap yutamiyorumonlarla ugrasiyorum simdi
İnşallah hepimiz hayırlısıyla alırız güzel sonuçları :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?