Tüp bebek sonuç bekleyenler buraya ;)

Çokk teşekkürler canımm gerçekten herkeste farklı farklı belirtiler oluyo demekki tutunma lekesini kaçıncı günde görmüştün peki?? Rabbim bebeğini sağlıkla sıhatle kucagına alıp buyıtmeyı nasıp etsin inşallah bende çok yatmıyorum zaten evin içinde yürüyorum oturuyorum bugun hatta yemek yaptım biraz...bende ümidimi kesiyorum sonra tekrar ümitleniyorum ama totem yapıcam dedim kendi kendime idrar testi yapmıycam pazartesi gününe kadar bekliycem inşallah

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Allah razı olsun canım inşallah rabbim hepimizin dileğini verir... Allah a emanet. ..

Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.

Kızlar peki bu tutunma lekesini kaçıncı gün görmüştünüz?? Benim 8. Günüm hala görmedim 😞

Kızlar peki bu tutunma lekesini kaçıncı gün görmüştünüz?? Benim 8. Günüm hala görmedim 😞

Canım herkeste olmayabilir belirti arama. Benim 7. Haftam lekelenme kasık ağrısı mide bulantısı hiç bişey yok . Emin ol böyle daha şanslı oluyorsun

İnşallah benimde öyledir cok saol hiç belirti yok diye çok üzülüyorum 😞

arkadaşlar bugün donmuş 6.gün blast transferimin 5.günü ve ben çok fenayım sıcak basması afedersiniz her an kusma isteği acayip bi halsizlik var hiç böyle bişey yaşayanınız oldu mu bugüne kadar ilaçlar hiç böyle bir etki yapmamıştı etkisi anca mı çıkıyo dersiniz elim kolum tutmuyo resmen

canım ne yaptın dün gördünmü keseyi bugünemi kaldı benim bugün ama stresten yerimde duramıyorum ((

ben yaşamadım hiç ama uyku hali yorgunluk vardı sadece birde kasıklarda ağrı garip gelicek ama ben bişey farkettim göbeğimin 4 parmak altında sağ tarafta bir şişlik hafif var elle farkediliyor bugün keseyi görmeye gidicem ama bebek ordamı tutunur anlamadım

hııııım ben hiç bakmadım öyle dur bakem bi valla bugün de devam ediyo hayır olur inşallah....doktordan gelince haber ver canım emi merak ettim şimdi tahminin doğrumu diye...

hııııım ben hiç bakmadım öyle dur bakem bi valla bugün de devam ediyo hayır olur inşallah....doktordan gelince haber ver canım emi merak ettim şimdi tahminin doğrumu diye...

inan ayaklar geri geri gidiyor insanın bu tüp bebekte işi bitmiyormuş ( elle fakettim şaka gibi ayy inşallah doğrudur ya dış gebelik olursa çıldırcem yeminle sabahlarıda midem bulanıyor ama benim çok oldu transferden sonra 5 temmuzda yapıldı transfer düşün sizin yeniyse daha bişey belli olmaz :)) dua et benim içinde keseyi sağlıkla görebileyim öğleden sonra yazıcam kesin sen ne zaman transfer olmuştun ??

maşallah senin epey olmuş benim daha yeni 25 temmuzda oldum 4 ağustos test günüm ben sabırsızım biraz :) dua ederim tabi ama pozitif ol dış gebelik falan değilsin normal bi gebelik bencee içime öyle doğduu

maşallah senin epey olmuş benim daha yeni 25 temmuzda oldum 4 ağustos test günüm ben sabırsızım biraz :) dua ederim tabi ama pozitif ol dış gebelik falan değilsin normal bi gebelik bencee içime öyle doğduu

ayy inşallah canım hamileyimdir senin daha yeniymiş yarabbim ikimizede güzel bir hamilelik nasip etsin ben 10 gün idrar testi yapmıştım düşün çıkmadı 12 günden sonra yaptım 2 çizgi çıktı silikti ama belli oluyordu sonra 12 gün kan tahlili 31 çıktı 14 günde 31,9 dediler mi bana embriyo gelişmiyor dediler ki bana 2 tane embriyo yerleştirmişlerdi ben ağla ağla ilaçları kestiler kanaman gelcek dediler 1 haftaya yakın bekledim yok kanama ağrı lekelenme sağlık ocağına gittim 80 çıktı hcg 2 gün geçti gene gittim 177 çıktı 2 gün sonra 377 çıktımı doktorum şaşırdı gittik doktora sorduk bu neden böyle diye oda 1 embriyo bozulmuştur o ana denk gelmiştir 1 tanesi tuttu heralde dedi ama nasıl sinir oldum bir bilsen bugün içinde kese görmeye çağırdı hiçbir ilaç içmiycen dedi artık o doktora güvenim kalmadığı için başka hastaneye gidicem ultrason için o yüzden sonuçlarınız 12 ve 14 gün böyle çıksada siz yinede kan tahlilinizi yaptırın doktoruma kalsaydı belkide bilmeden varolanıda düşürecektim

inanmıyoruuum resmen mucize olmuş sen üzüldüğünle kalmışsın canıım doktorda antin kuntin konuşmuş madem dese ya böyle bi olasılık var diye.... olsun geçti bitti sen şimdi görgel bi bebişinin kesesini hayırlı haberlerle gel inşallah canım

inşaallah hayırlı sonuçlarını bekliyorum

canım ne yaptın dün gördünmü keseyi bugünemi kaldı benim bugün ama stresten yerimde duramıyorum ((

dün kan verdim ama labaratuvar çalışmazsa yarın haber veririz dedi son değerim kaç henüz haber gelmedi zaten 2-3 gün sonra kese için çağırırız dediler bakalım yine beklemedeyim senin için de benim için de herkes için de hayırlı sonuçlar oluşur inşaallah stres yapma sende

canımm az kaldı son 1,5 saat sonra hoop kese göründü diye bağırcam inşallahh canım dua et benim için herşey yolunda gitsin seninde 2,3 gün sonramı kese görülcek şimdi

evet cumartesi olabilir dediler önce sen bağır sonra da ben bağırayım inşaallah

Kızlar hamileyimmmm kesem göründü rabbime şükürler olsunnn 2 hafta sonra kalp atışı için çağırdılar rabbim şükürler olsun eli ayağı düzgün sağlıklı bir evlat nasip etsin isteyen herkese yarabbimm

aminçoook sevindim Rabbim tamamına erdirsin inşaallah değerlerin iyimi

kaçıcı günde görmüş oldun keseyi

Son düzenleme:

canııım çok sevindim maşallah maşallah hep böyle sağlıklı devam etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…